Şimdi Ara

PS Vita'da Online Türk Kanalları İzleme Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS Vita'nın tarayıcısını kullanarak Türk kanallarını canlı olarak izleyebileceğiniz bir site yaptık. Henüz beta aşamasında, öneri-görüşlerinizi ve isteklerinizi bildirebilirsiniz.

Herkese iyi seyirler.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz:http://tv.psvita turkiye.com (İzlemek için Vita tarayıcısından siteye girip istediğiniz kanala tıklamanız yeterlidir.)

Kısa link:http://goo.gl/4VhlVh

PS Vita'da Online Türk Kanalları İzleme Sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 25 Ocak 2014; 2:53:33 >

• eline saglık skaty hocam
  • hocam elinize sağlık baya çalısıyorsunuz vita üzerinde saolun
  • Hocam elinize saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık umarım tutulur
  • Kanal isteklerinizi yazabilirsiniz, belirli aralıklala güncelleyeceğiz. Her kanalın Vita uyumlu yayını yok onu belirtmek isterim.
  • Kanallar güncellendi, yeni bir kanal eklendi (TV2). İstek üzerine yabancı kanallar eklenmeye başlandı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • discovery ve national geographic kanalları da eklenirse çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachiGSM

discovery ve national geographic kanalları da eklenirse çok iyi olur

Katiliyorum.

• hocam bendeki vita slim japonyadan aldim video izlerken c0-14350-3 hatasi aliyorum bu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hllszn

hocam bendeki vita slim japonyadan aldim video izlerken c0-14350-3 hatasi aliyorum bu nedir

Bazı kanalları bir süre sonra güncellemek gerekiyor, durum Slim Vita ile ilgili değil. Hangi kanallarda bu hatayı aldığını yaz ilk güncelleme kanal yenilenir.
  • bende MAIL vıdeosu açarken alıyorum bu hatayı nedenı ne acaba VK çalışıyor ama MAIL çalışmıyor
  • Vk calismiyor hicbir video acmiyor hocam online film filan hep bu hatayi aliyorum

• Sorunun kaynağı ne bilmiyorum ama recovery menü seçeneklerinden 2.yi denemek fayda getirebilir, dene istersen.

http://goo.gl/kGrlgU
  • hocam koyabiliyorsanız cartoon network'ü de koyun vita alacağım yakında adventure time'ı izlerim
  • Cartion Network ekledim ama surekli sorun cikartti, stabil bir yayin buluram tekrar eklerim.

Bu arada vaktim olursa dizi ve filmler icin de bir bolum eklemeyi dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem harika lakin star tv sıkıntı çok teşekküler :)
  • Star yenilendi.
  • harikaymış bu direkt bookmark'ladım :)
  • Cok saol tskler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.