Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.377
Cevap
168
Favori
1.060.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avatar78
    oyunlar diyor, masmari arkadaşımız

-işte bu uzayan farkları ben de merak ettiğim için sordum. Aklıma gelen bir özellik daha, pek faydası olmasa da yaratıcılık, arkadaki dokunmatik pad.

ben iphone ile psvitanin karsilastirilmasini yanlis buluyorum.cunku iphone bir oyun konsolu degil ve hic kimsede oyun icin gidip iphone almaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmari

quote:

-işte bu uzayan farkları ben de merak ettiğim için sordum. Aklıma gelen bir özellik daha, pek faydası olmasa da yaratıcılık, arkadaki dokunmatik pad.

ben iphone ile psvitanin karsilastirilmasini yanlis buluyorum.cunku iphone bir oyun konsolu degil ve hic kimsede oyun icin gidip iphone almaz..

öyle kerizler de var işte, telefon telefon diye tutturuyor, bakıyorum almış telefonu angry birds, dead space oynuyor iphone'da. Yav kardeşim madem oyun oynayacaksın niye telefon alıyorsun...

-iyi ki bizler varız da araştırıyoruz.

-keriz derken arkadaşı kastetmedim, iphone'un bir telefon olduğunu unutarak bir kıyaslama yapmamızı istemiştir o da zaten eminim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: masmari

quote:

öyle kerizler de var işte, telefon telefon diye tutturuyor, bakıyorum almış telefonu angry birds, dead space oynuyor iphone'da. Yav kardeşim madem oyun oynayacaksın niye telefon alıyorsun...

-iyi ki bizler varız da araştırıyoruz.

-keriz derken arkadaşı kastetmedim, iphone'un bir telefon olduğunu unutarak bir kıyaslama yapmamızı istemiştir o da zaten eminim.

Bana ithafen mi konuşuyorsun hocam?:)
    Evet telefon olsa ne oluyor ki oyun karşılaştırmasında?Hiç iPhone 4'te infinity blade videosu veya canlı canlı gördünüz mü?:)
    Saka bir yana tabii ki iPhone ile PSVita çok farklı kulvarlar.Biri telefon ama konsol olma yolunda bir telefon digeri oyun konsolu.iPhone 4'un de 4 katı olmaz grafik tahminim.O kadar dehşet olur:)
    Edit:Hocam aynen senin dediğin gibi bir karşılaştırma yaptım.Yoksa onlardan olsam Vita ile işim ne zaten değil mı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 23 Haziran 2011; 0:02:23 >
  • Ya iphone 4'teki infinity blade harikaydı... Gerçekten grafikler yapılmış.

-bir de şey vardı.. epic citadel mı? emin değilim, unreal engine ile bir epic şehri yapılmıştı. Grafikler ps3'ten farksızdı ve hiç kasmıyordu.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

-iphone 4'ün 4 katı diyorum çünkü:

-işlemci 2 çekirdek daha fazla olacak ve A9 teknolojisi var. İphone 4'te A5 kullanılıyor.
    ~Gpu'su 1 çekirdekten 4 çekirdeğe çıkarıldı yine vita'da. Power S+...MP4. Bu iphone 4'te S...MP sanırım. İpad 2'de 2 çekirdekli Power S gpu'su kullanılıyor.

2x2=4 katı performans gibi saçma bir şey ettim, ama doğrusu böyle zaten. Cihaz acayip güçlü, kimse bir kıyaslama yapamıyor çünkü bu sektörde böyle cihaz yok . sadece iphone ile kıyaslayabiliyoruz. öte yandan 3ds'de farklı gpu kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 23 Haziran 2011; 0:23:34 >
  • quote:

şurada bir video var, uncharted golden abyss'in 12 dakkalık oynayış videosu, gamespot e3 2011'de adamları çağırmışlar çekmişler.

GameSpot
    PS Vita release date outed? - UK Retail Radar
    http://www.gamespot.com/news/6320360/ps-vita-release-date-outed-uk-retail-radar

direkt olarak nete kaydedildiği için çözünürlük kötü, playstation blog'daki uncharted videosu daha temiz görünüyordu. Daha parlaktı.

Bu arada, videodan bir kare yakaladım, hdmi gamma diyor. bakalım nedir bu?

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

Bilmiyorum ama ekran parlaklığıni kastediyor sanırım o ayar. Gamma yi parlaklık olarak hatırlıyorum. Dikkat edersen parlaklık çok düşük seviyede resimde ve ekrandada sıfır yazıyor.
  • da neden hdmi yazdılar şimdi ona kafa yormaya başladım. Gamespot'un yaptığı bu röportajda oyun biraz kötü görünüyordu ama fark ettim ki şunu: gölgelendirmeler harikaydı, yani çekim çok kötü olmuş. "gölgelendirme iyiyse aydınlatma da iyi olur" çünkü.

-neyse ya bu günlük bu kadar vita yeter
  • Evet hocam aynen öyle.Vita'dan çok umutluyum.Grafikleri dehşet olacak.:);)
  • takipdeyim sürekli böyle bi konu açtığınız için teşekkürler
  • Vita çıkışını yaparken ücretsiz oyunlar sunacak mı ? Bu dart oyunudur golf oyunudur ücretsiz mi verilecek , bilgisi olan var mıdır ?
  • Dahili hafıza? M2 card?

Depolama nasıl olacak?
  • Bu arada virtua tennis 4'ün PC versiyonu çıktı mı yav?:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan151

avatar78 sen bu aralar bi koptun kardeş bu cihazdan ve anlamsız sebeplerle yani korktuğun çekindiğin bi yan olmasın alet kusursuz olucak

korkum cihazın fanboyu olmam. Bana göre fanboy'luk cihazı her ne olursa olsun yukarda tutmaktır. Objektif, yani iki yanlı düşünüyorum. Ve bu arada cihaz hakkında olumsuz düşüncelerimi de dile getiriyorum.

-kopmak demeyelim, cihaza hala güvenim var

-şu oldu, battlefield 3'ün gameplay'lerini izleyince canım pc oynamak istiyor. Gidip de vita değil. Bunu anlamanız için bir gameplay izleyin o oyundan, lütfen

ya sen merak etme ben o oyunu duyurulduğundan beri takip ediyorum izlemediğim trailer ı gameplay i yok pc ve vita çok farklı kulvarlar illa vitadan başka bişey düşünüyosan bence konsol edinmelisin pc oyunculuğu malesef ölüyor ve battlefield 3 için pcde diretilmez diye düşünüyorum

Bu arada cihazın piyasaya çıkış tarihiyle ilgili pek iç açmayan bir varsayıma varılmış Amazon'un Amerikan sitesi tarafından siteye göre 2012 nin başında elimizde olabilirmiş vita 31 Aralıkta çıkacağını iddaa etmişler umarım gerçek değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan151 -- 23 Haziran 2011; 16:09:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

Dahili hafıza? M2 card?

Depolama nasıl olacak?

yav onu ben de merak ediyorum. Hani bsc'de bir haber vardı,

4,8,16 ve 32gb'lik yeni hafıza kartları piyasaya süreceklermiş. bunların biri kutu içinde olacakmış.

-oyunlar için de 2 ve 4gb'lik diskler, daha sonraları oyun firmaları isterse çoğaltabilirmiş, örn:6 veya 8

@Nefdron, ücretsiz bir oyun vermek zorunda, hangisi olur bilmiyorum. Sanırım şu golf oyunu kesin cihazın içinde olur, berbat bir şey

@merthaberdar, biz teşekkür ederiz. lütfen konuyu canlı tutalım, herkes yorumunu söylesin. Ekliyorum bu arada
  • avatar, sony bedava gunahini vermez ancak demosunu verir:D
  • en azından bir tane verir yav, ps vita ile cihazlara bakışı deyişti. Bak, ps3'teki fiyat hatasını yapmadı, biz hepimiz 450-500 dolar bekliyorduk yani. 300 dolar çıkınca arkadaşlarım bile oha lan falan dedi

-psn'den demoları indirip dururuz artık oyun parasını çıkartana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100
    Bu arada virtua tennis 4'ün PC versiyonu çıktı mı yav?:)

?
  • bence bedava oyun vermez ama vereceksede smart as veya little deviants oyunlarindan birini versin
    bu arada golf oyunlarindan nefret ederim
  • quote:

quote:

?

bulamadım nette, çıkmamıştır.

@masmari, benim vita'daki en sevdiğim platform oyunu little big planet oldu. Harika bir şey yav

-Bu arada, arkadaşla şöyle bir şey planladık: Eğer single player oyun alacaksak şöyle, para biriktirip birlikte alacağız fifti fifti Birimiz oynayıp bitirince ötekine verecek disk'i. Zaten benim vita'yı almam biraz hayal aslında
  • quote:

quote:

quote:

?

bulamadım nette, çıkmamıştır.

@masmari, benim vita'daki en sevdiğim platform oyunu little big planet oldu. Harika bir şey yav

-Bu arada, arkadaşla şöyle bir şey planladık: Eğer single player oyun alacaksak şöyle, para biriktirip birlikte alacağız fifti fifti Birimiz oynayıp bitirince ötekine verecek disk'i. Zaten benim vita'yı almam biraz hayal aslında

Eyvallah hocam sağolasın.
  • benim dışında millet birbiriyle tartışmıyor. Nasıl bir konu yav bu, alet çıkana hep böyle soğuk mu olacaksınız?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.