Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.375
Cevap
167
Favori
1.060.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deagle100

Hocam sen bu cihazı çok küçümsüyorsun.Hiç virtua tennis 4 gameplay videosunu gördün mü?:D

yav tüm gameplay'leri izledim, zevkle izliyorum zaten

-virtual tennis'de aydınlatma ve gölgelendirme müthiş olmuş ama, yine diyorum, battlefield 3 kadar yüksek grafiği nasıl gösterecek merak konusu.

Örneğin şu videodaki grafikler benim için yeterli ve güzel diyebileceğim seviyede ama bf 3'ü de görünce çok daha iyisi olduğunu anlıyorum ve içim kararıyor.
  • Ya alet PC değil ki zaten kasma bu kadar k.çın kadar alet afedersin.
    Vallaha ben virtua tennis 4,uncharted,killzone gameplay izledim tamam budur dedim.O k.ç kadar ekran için çözünürlük de müthiş.Sen hiç bir konsolda o grafiği gördün mü?:)
    Ben bir tek iPhone 4'te gördüm;ama bu cihaz beni daha da etkiledi.
    Yani bir BF3 görmedin diye dünyanın sonu değil ya.Ne grafikler var.Hele bir çıksın alet o zaman siz görün.Bence fifa,NBA falan süper olacak.Bir de şimdiki PSP grafiğine bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Ya alet PC değil ki zaten kasma bu kadar k.çın kadar alet afedersin.
    Vallaha ben virtua tennis 4,uncharted,killzone gameplay izledim tamam budur dedim.O k.ç kadar ekran için çözünürlük de müthiş.Sen hiç bir konsolda o grafiği gördün mü?:)
    Ben bir tek iPhone 4'te gördüm;ama bu cihaz beni daha da etkiledi.
    Yani bir BF3 görmedin diye dünyanın sonu değil ya.Ne grafikler var.Hele bir çıksın alet o zaman siz görün.Bence fifa,NBA falan süper olacak.Bir de şimdiki PSP grafiğine bakın.

iphone 4'ün 4 katı grafik diyebiliriz, ondaki oyunlar güzel zaten, vita'da daha güzel olacak belli.

-tamam hadi bi çıksın da battlefield 3'ü sonra konuşuruz
  • Anca kırarlarsa alırım... PC'de orijinal yanlısı olabilirim ama bi' PSV oyunu için 200 TL verebileceğimi hiç sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erocano

Anca kırarlarsa alırım... PC'de orijinal yanlısı olabilirim ama bi' PSV oyunu için 200 TL verebileceğimi hiç sanmıyorum...

ne 200 lirası kardeş

şu anda 30 dolardan önsiparişte olan yarı-hardcore bir oyun var. Türk lirasıyla 55 lira falan ediyor

Tam hardcore oyun(misal fifa,call of duty olur) 50 dolardan satılsa taş çatlasa 100 lira verirsin bir oyuna. He o da az değil ama, ben seçimimi multiplayer oyunlardan yana kullanacağım için pek oyun almam. Multisini oynarım hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

kilzoneu 32 kişilik haritada oynıcaz diyorum başka bişiy demiyorum bu alet çok güçlü

16 yeter bence.

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: erocano

Anca kırarlarsa alırım... PC'de orijinal yanlısı olabilirim ama bi' PSV oyunu için 200 TL verebileceğimi hiç sanmıyorum...

ne 200 lirası kardeş

şu anda 30 dolardan önsiparişte olan yarı-hardcore bir oyun var. Türk lirasıyla 55 lira falan ediyor

Tam hardcore oyun(misal fifa,call of duty olur) 50 dolardan satılsa taş çatlasa 100 lira verirsin bir oyuna. He o da az değil ama, ben seçimimi multiplayer oyunlardan yana kullanacağım için pek oyun almam. Multisini oynarım hep.

Aynen multiplayer olmayan oyuna para verilmez bu devirde tabi GOW değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 22 Haziran 2011; 19:06:48 >
  • avatar78 sen bu aralar bi koptun kardeş bu cihazdan ve anlamsız sebeplerle yani korktuğun çekindiğin bi yan olmasın alet kusursuz olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan151

avatar78 sen bu aralar bi koptun kardeş bu cihazdan ve anlamsız sebeplerle yani korktuğun çekindiğin bi yan olmasın alet kusursuz olucak

korkum cihazın fanboyu olmam. Bana göre fanboy'luk cihazı her ne olursa olsun yukarda tutmaktır. Objektif, yani iki yanlı düşünüyorum. Ve bu arada cihaz hakkında olumsuz düşüncelerimi de dile getiriyorum.

-kopmak demeyelim, cihaza hala güvenim var

-şu oldu, battlefield 3'ün gameplay'lerini izleyince canım pc oynamak istiyor. Gidip de vita değil. Bunu anlamanız için bir gameplay izleyin o oyundan, lütfen
  • benide ekleyin gerçekten mükemmel bir cihaz.

@avatar78 online konu bence sknt edilecek en son konu.Bugün resmi playstation sitesinde bak ne gördüm.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

50 kii yuh diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25M.m.M53 -- 23 Haziran 2011; 1:20:17 >
  • iyi de imkansız ama... Bir dakika, ps3'te bile en fazla 32 kişilik destek varken, 50 kişi nasıl?

-Haberde bir yanlışlık olmalı yav... 50 kişi destek vermezdir, 50 tane karakter vardır bence.

-Bak diyorum max 16 kişi göreceğiz.

-Ekliyorum bu arada onca sitem ettikten sonra
  • Teknoloji ilerliyor
  • multimedia ozellikleri iyi olursa bende alabirim. internette gezinmek pspdeki gibi eziyet olursa, veya netten indirdiginiz filmi 10 saat bellirli cozunurlukte belirli formatlara cevirmek icin igrasicaksak alicagimi sanmiyorum.

alet cok guzel gozukuyor ama hicbi yenilihi yok malesef. dokunmatik ekranda oyun oynama isini senelerdir nintendo yapiyor. hareket alilayicilari kullanan oyunlarda iphone gibi cihazlarda yillardir var.

ben beklerdim sonyden 3DS gibi bi devrim yapsin ama yapmadi. yine tek ones urebulecgi yenilik el konsollarindaki en guzel grafik olucaktir. sony su nesilde oyun bakimindan ps3de de pspsde de grafigin 1cm onune gecemedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

multimedia ozellikleri iyi olursa bende alabirim. internette gezinmek pspdeki gibi eziyet olursa, veya netten indirdiginiz filmi 10 saat bellirli cozunurlukte belirli formatlara cevirmek icin igrasicaksak alicagimi sanmiyorum.

alet cok guzel gozukuyor ama hicbi yenilihi yok malesef. dokunmatik ekranda oyun oynama isini senelerdir nintendo yapiyor. hareket alilayicilari kullanan oyunlarda iphone gibi cihazlarda yillardir var.

ben beklerdim sonyden 3DS gibi bi devrim yapsin ama yapmadi. yine tek ones urebulecgi yenilik el konsollarindaki en guzel grafik olucaktir. sony su nesilde oyun bakimindan ps3de de pspsde de grafigin 1cm onune gecemedi...

Format çevirme işlemci aynı akıllı telefonlardaki gibi olacak. Artık çeviriyor musunuz bilmiyorum, hiç akıllı telefonum olmadı h.264 destekliyor.

neden öyle diyorsun, birçok yenilik var. Madem iphone ile karşılaştırıyoruz, konuşayım az

Beyler sizden de fikirler istiyorum, vita'nın iphone'dan farkları nelerdir? Grafik konusu söylendi.

İlk fikir benden gelsin. -AR sistemi, çift analog ve ses kontrol. iphone 4'deki grafiğin 4 katı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

multimedia ozellikleri iyi olursa bende alabirim. internette gezinmek pspdeki gibi eziyet olursa, veya netten indirdiginiz filmi 10 saat bellirli cozunurlukte belirli formatlara cevirmek icin igrasicaksak alicagimi sanmiyorum.

Format çevirme işlemci aynı akıllı telefonlardaki gibi olacak. Artık çeviriyor musunuz bilmiyorum, hiç akıllı telefonum olmadı h.264 destekliyor.

neden öyle diyorsun, birçok yenilik var. Madem iphone ile karşılaştırıyoruz, konuşayım az

Beyler sizden de fikirler istiyorum, vita'nın iphone'dan farkları nelerdir? Grafik konusu söylendi.

İlk fikir benden gelsin. -AR sistemi, çift analog ve ses kontrol. iphone 4'deki grafiğin 4 katı.

uncharted,killzone,resistance ... uzar gider, aradaki fark uçurum bence
  • oyunlar diyor, masmari arkadaşımız

-işte bu uzayan farkları ben de merak ettiğim için sordum. Aklıma gelen bir özellik daha, pek faydası olmasa da yaratıcılık, arkadaki dokunmatik pad.
  • quote:

Resistance Vita görselleri:

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

Harika bu oyun aleti almak istememin en büyük sebeplerinden. bu arada konu almış başını gitmiş bakmayali :D bi el atiyim bende yarın.
  • ya diyorum bana da kod olarak mesaj at da şu 3. mesajı coşturalım. Hem sona atarsın hem de 3.'ye?

@bu arada, resistance bize call of duty vita'nın güzel olabileceğini gösteriyor.
  • quote:

oyunlar diyor, masmari arkadaşımız

-işte bu uzayan farkları ben de merak ettiğim için sordum. Aklıma gelen bir özellik daha, pek faydası olmasa da yaratıcılık, arkadaki dokunmatik pad.

iyiki psp vita 3ds gibi olmadı küçücük aletde 3d olmaz keyf vermez reklamdaki tipler gibi ilk bakarsınız sonra bayarsınız oyungezerde ne reklamını yapmış aletin öve öve göklere çıkarmışlar psp gelecek bu çin işlerine bir son gelecek bu kadar dandik bir aleti 800e satıyorlar ya başka bişiy demiyorum psps vitanın ederi 250 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

oyunlar diyor, masmari arkadaşımız

iyiki psp vita 3ds gibi olmadı küçücük aletde 3d olmaz keyf vermez reklamdaki tipler gibi ilk bakarsınız sonra bayarsınız oyungezerde ne reklamını yapmış aletin öve öve göklere çıkarmışlar psp gelecek bu çin işlerine bir son gelecek bu kadar dandik bir aleti 800e satıyorlar ya başka bişiy demiyorum psps vitanın ederi 250 dolar

aynı fiyata satılıyor yaklaşık olarak ya, 3DS'de bence küçümsenecek bir cihaz değil tabi ama bana göre de uygun değil. Hardcore oyunlar onda da var, eksikleri ise grafik,ekran boyutu,oynattığı videolar. Bu yüzden vita. Gözlüksüz 3d deneyimini de denemek isterdim ama tabi.
  • şurada bir video var, uncharted golden abyss'in 12 dakkalık oynayış videosu, gamespot e3 2011'de adamları çağırmışlar çekmişler.

GameSpot
    PS Vita release date outed? - UK Retail Radar
    http://www.gamespot.com/news/6320360/ps-vita-release-date-outed-uk-retail-radar

direkt olarak nete kaydedildiği için çözünürlük kötü, playstation blog'daki uncharted videosu daha temiz görünüyordu. Daha parlaktı.

Bu arada, videodan bir kare yakaladım, hdmi gamma diyor. bakalım nedir bu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.