Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39.377
Cevap
168
Favori
1.060.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan151

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

avatar78 sen bu aralar bi koptun kardeş bu cihazdan ve anlamsız sebeplerle yani korktuğun çekindiğin bi yan olmasın alet kusursuz olucak

korkum cihazın fanboyu olmam. Bana göre fanboy'luk cihazı her ne olursa olsun yukarda tutmaktır. Objektif, yani iki yanlı düşünüyorum. Ve bu arada cihaz hakkında olumsuz düşüncelerimi de dile getiriyorum.

-kopmak demeyelim, cihaza hala güvenim var

-şu oldu, battlefield 3'ün gameplay'lerini izleyince canım pc oynamak istiyor. Gidip de vita değil. Bunu anlamanız için bir gameplay izleyin o oyundan, lütfen

ya sen merak etme ben o oyunu duyurulduğundan beri takip ediyorum izlemediğim trailer ı gameplay i yok pc ve vita çok farklı kulvarlar illa vitadan başka bişey düşünüyosan bence konsol edinmelisin pc oyunculuğu malesef ölüyor ve battlefield 3 için pcde diretilmez diye düşünüyorum

Bu arada cihazın piyasaya çıkış tarihiyle ilgili pek iç açmayan bir varsayıma varılmış Amazon'un Amerikan sitesi tarafından siteye göre 2012 nin başında elimizde olabilirmiş vita 31 Aralıkta çıkacağını iddaa etmişler umarım gerçek değildir.

pc oyunculuğu ölmedi tekrar canlanıyor pcnin durulduğu yıl 2009 oldu ve bu 2010a kadar sürdü ama artık iş değişti pc yeniden canlanıyor rage ve battlefield 3 shogun 2 witcher 2 deux ex human bunun en iyi örneği
  • Konsol büyük ihtimalle kırılmayacak. Sanal kart ile shopto.net ten falan alalım o zaman
  • ya olmadı ben Almanya'dan dayımla getirtirim. Şu hat işi kesinleşsin de, bakarız yabancıdan getirtemeyiz Türk hattı yüzünden. Sim kart takılıyor ya, ondan bahsediyorum

-dodomoco, katılıyorum. pc oyunculuğu yükselişte ve benim pc'm bu yükselişte alçalmaya geçti
  • quote:

ya olmadı ben Almanya'dan dayımla getirtirim. Şu hat işi kesinleşsin de, bakarız yabancıdan getirtemeyiz Türk hattı yüzünden. Sim kart takılıyor ya, ondan bahsediyorum

-dodomoco, katılıyorum. pc oyunculuğu yükselişte ve benim pc'm bu yükselişte alçalmaya geçti

3G'li mi alacaksın da hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

ya olmadı ben Almanya'dan dayımla getirtirim. Şu hat işi kesinleşsin de, bakarız yabancıdan getirtemeyiz Türk hattı yüzünden. Sim kart takılıyor ya, ondan bahsediyorum

3G'li mi alacaksın da hocam?

3G'nin vaat ettiklerine bakacağım. Güzel şeyler çıkarsa 3G almayı planlıyorum evet.
  • 3G'nin bir nanesi yok.
    Tekl farkı ödediğin fazla para.
  • yav dur bakalım belki bir şey vaat eder, sony reklamlarda tanıtır bir özellik. Yoksa 3G koymazlardı zaten.

-Belki de 3G'yi ayrı koydular çünkü her ülkede 3G desteği olmayacak. Ya bu 3G telefonlarda görüntülü konuşmadan başka ne işte yarıyor?
  • Reality Fighters'mıydı neydi tam hatırlamıyorum adınıda , bence golf ile o oyun ücretsiz olabilir ya da şu dart oyunu . Para ile satın alınacak kalitede oyunlar değiller gibi . Benim ilk etapta alacağım oyun LBP olucak , büyük bir LBP fanıyım . Sonradan SF X Tekken ve yeni çıkıcak oyunlara bakabilirim .
  • quote:

yav dur bakalım belki bir şey vaat eder, sony reklamlarda tanıtır bir özellik. Yoksa 3G koymazlardı zaten.

-Belki de 3G'yi ayrı koydular çünkü her ülkede 3G desteği olmayacak. Ya bu 3G telefonlarda görüntülü konuşmadan başka ne işte yarıyor?

İnternet'e yarıyor.PSVita'da da başka bir şeye yaramayacak emin ol.Sadece her yerde internet için.Hem de multiplayer'a destek vermeyen bir internet.Her yerde Wifi varken gereksiz yere operatöre para verme ve yavaş internet demek.
    iPad'de de böyle.Bir wifi model var bir de wifi+3G...Oradan biliyorum.:)
  • insanı caydırmakta üstüne yok dostum

-dediklerin dışında vaat ettiği ayrı bir şey olmazsa 3G'li modeli almayacağım tamam.

-sence bad company 2 gibi grafikli oyunları oynar mıyız?

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

-grafiği bırak da haritalar accayip büyük. Ram yüzünden daha küçük haritalarda oynayabiliriz ki bu da zevkli olmayacaktır sanıyorum.
  • ilki gibi bos olacaktir ,hic mi hic umudum yok vitadan yinede ilerde bi 2.el alir gow oynarim
  • 3ds'den umudun var mı, veya ps3'ten?

-el konsolu almam ps3 alırım diyenlerden misin yoksa?

-ve gerçekten konsolu inceledin mi, içi boş diyorsun da, sadece grafik mi sanıyorsun?
  • quote:

3ds'den umudun var mı, veya ps3'ten?

-ve gerçekten konsolu inceledin mi, içi boş diyorsun da, sadece grafik mi sanıyorsun?

alet hiç boş olmıcak ben boş olcak aleti şıp diye tanırım ama bu alet onlardan değil yanlız ben pcyi yenileyince ya buna para kalmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

alet hiç boş olmıcak ben boş olcak aleti şıp diye tanırım ama bu alet onlardan değil yanlız ben pcyi yenileyince ya buna para kalmazsa

sağlık olsun, pc varken vita'yı açmazdım zaten, dışarıda açardım
  • quote:

quote:

quote:

sağlık olsun, pc varken vita'yı açmazdım zaten, dışarıda açardım

yok illaki vitayı alıcam bi ay sonra şubatta alabilirim ama illaki alıcam
  • mesaj atan yok, napıyor bu millet tatilde mi ki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

avatar78 sen bu aralar bi koptun kardeş bu cihazdan ve anlamsız sebeplerle yani korktuğun çekindiğin bi yan olmasın alet kusursuz olucak

korkum cihazın fanboyu olmam. Bana göre fanboy'luk cihazı her ne olursa olsun yukarda tutmaktır. Objektif, yani iki yanlı düşünüyorum. Ve bu arada cihaz hakkında olumsuz düşüncelerimi de dile getiriyorum.

-şu oldu, battlefield 3'ün gameplay'lerini izleyince canım pc oynamak istiyor. Gidip de vita değil. Bunu anlamanız için bir gameplay izleyin o oyundan, lütfen

ya sen merak etme ben o oyunu duyurulduğundan beri takip ediyorum izlemediğim trailer ı gameplay i yok pc ve vita çok farklı kulvarlar illa vitadan başka bişey düşünüyosan bence konsol edinmelisin pc oyunculuğu malesef ölüyor ve battlefield 3 için pcde diretilmez diye düşünüyorum

Bu arada cihazın piyasaya çıkış tarihiyle ilgili pek iç açmayan bir varsayıma varılmış Amazon'un Amerikan sitesi tarafından siteye göre 2012 nin başında elimizde olabilirmiş vita 31 Aralıkta çıkacağını iddaa etmişler umarım gerçek değildir.

pc oyunculuğu ölmedi tekrar canlanıyor pcnin durulduğu yıl 2009 oldu ve bu 2010a kadar sürdü ama artık iş değişti pc yeniden canlanıyor rage ve battlefield 3 shogun 2 witcher 2 deux ex human bunun en iyi örneği

malesef dostum pc oyunculuğu canlanmıyor bak benim konsolum yok yanlış anlama ps3üm vardı geçen sene sattım orjinale para bayılmaktan sıkıldığım için sattım bu adamlar oyunları pc ye çıkarıyor ve bu oyunlar satmıyor battlefield 3 ü bu işin dışında tutuyorum o çok büyük satış rakamlarına ulaşacaktır ama firmalar desteklerini çekiyor pcden crytek bile konsola yöneldi artık bak şimdi l.a. noire pc ye duyuruldu bu oyun ne kadar satıcak sence multiplayer ı yok diye almıycak insanlar korsan indiricekler take two napıcak pc oyuncularına güvenmeye devam edicekmi sence? gta konsollardan 2 sene sonra geliyor pc ye, red dead redemption denen bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyun gelmedi bilgisayara kült olucak oyunlar gelmiyor artık pcye ciddi koruma sistemleri oluşturmaları gerekiyor belki yararlanıyoruz ama skidrow ve razor gibi firmalar pc oyunculuğunun sonu olacak ve bu son yakın heleki ps4 ve xbox 720 gelsin ozaman işte pc yi sadece multimedya aracı olarak kullanmak zorunda kalıcaz neyse vita konusunda belki gereksizdi ama pc ile ilgili büyük beklentilerinin olmasına şaşırdım o yüzden cevap atma isteği doğdu.

bu arada cihazın kasım ayında çıkacağına ilişkin bir duyum daha oluştu bende öyle tahmin ediyorum ki yurtdışında tatil sezonunda çıkarıcaklar buda yıl sonuna doğru oluyor 2012 den önce cihaza ulaşabilcez umuyorumki
  • Pc oyunculuğu artık sadece multiplayer için var, haklısın. DICE'da zaten bunun için pc oyunculuğu ölmemiş demişti.

-Çıksın, çıksın Mart gibi anca alırım ben, para sorunum var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

malesef dostum pc oyunculuğu canlanmıyor bak benim konsolum yok yanlış anlama ps3üm vardı geçen sene sattım orjinale para bayılmaktan sıkıldığım için sattım bu adamlar oyunları pc ye çıkarıyor ve bu oyunlar satmıyor battlefield 3 ü bu işin dışında tutuyorum o çok büyük satış rakamlarına ulaşacaktır ama firmalar desteklerini çekiyor pcden crytek bile konsola yöneldi artık bak şimdi l.a. noire pc ye duyuruldu bu oyun ne kadar satıcak sence multiplayer ı yok diye almıycak insanlar korsan indiricekler take two napıcak pc oyuncularına güvenmeye devam edicekmi sence? gta konsollardan 2 sene sonra geliyor pc ye, red dead redemption denen bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyun gelmedi bilgisayara kült olucak oyunlar gelmiyor artık pcye ciddi koruma sistemleri oluşturmaları gerekiyor belki yararlanıyoruz ama skidrow ve razor gibi firmalar pc oyunculuğunun sonu olacak ve bu son yakın heleki ps4 ve xbox 720 gelsin ozaman işte pc yi sadece multimedya aracı olarak kullanmak zorunda kalıcaz neyse vita konusunda belki gereksizdi ama pc ile ilgili büyük beklentilerinin olmasına şaşırdım o yüzden cevap atma isteği doğdu.

bu arada cihazın kasım ayında çıkacağına ilişkin bir duyum daha oluştu bende öyle tahmin ediyorum ki yurtdışında tatil sezonunda çıkarıcaklar buda yıl sonuna doğru oluyor 2012 den önce cihaza ulaşabilcez umuyorumki

bu oyunları oynadım ve oynuyorum ama bana göre hiç de yılın oyunu vs deil benim için yılın oyunu witcher 2 shogun 2 pcde harika olucak olan deux ex human,rage ve battlefield 3 crytek umrumda deil onlarda ne yaptıklarını bilmiyor gerçekten yaa bi hikayeyi zayıf yapıyorlar yada grafikleri bi anlasam ne yapıyorlar
  • merhaba beni de üye olarak kabull ederseniz sevinirim ben de bu yeni vita çok merak ediyorum:) ayriyetten bsc editörlerinden (ismini hatırlayamadım) vitada 3g online oyun olmaz diorlardı ozaman biz nasıl online oynıcaz açıkcası ben evde okulda heryerde oynıcam açıkcası evime wi fi almak istemiyorum ve sokakta geçerkende wi fi bulmak zor özellikle şöle güçlü bi tanesi çok zor bari evde oynamak istiorum online bu usb çoğaltıcılarıylan modeme takılabiliomu vista (usb modeme)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.