Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.381
Cevap
168
Favori
1.060.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı

https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif tv ye zaten bağlanmıo anca ps3 len ama yinede evde ps 3 varsa veya pc(laf aramızda ben pcciyim)battlefield 3 oyna daha ii

emin misin tv'ye bağlanamadığına ?

-dlna diye bir şey var, kesin değildi ben bağlanır diyordum, bsc'deki bir haberde gördüm, dlna desteği varmış cihazda.

-kablosuz olarak bağlayabileceğiz. Akıcılık konusunda bir şey diyemiyorum, gelişmekte olan bir teknoloji, sadece yeni televizyonlarda var. 27fps ile aktarım söz konusu sanırım.

-ya işte, battlefield 3 oynadıktan sonra, uncharted grafiklerine bakasım gelmez, ki gelmiyor da.

1920x1080 de oynadığın bir oyunu 800x600'de oynatan bir cihaz olsa, 1080p'liği seçip, 800'e bakmazdım bile, ama bu konuda vita ayrı bir şey, cihazın küçüklüğü söz konusu.
  • ODA ÖLE AMA AMA YİNEDE ABİ ZATEN TV AKTARINCA CİHAZ KÜÇÜK YA ALAN GENİŞLEDİĞİNDEN GRAFİK KÖTÜLEŞEBİLİR OYÜZDEN BEN BATTLEFİELD 3 ALCAM VE AC:REVELATİONS İSTERSEN BİZİM Bİ CLAN VAR ONA KATIL SENDE BERABER YAPARIZ SAAT 12 TÖNÜNDE s....... DÜŞMAN SAAT 3 YANINDA AĞZIMIZA .... s..h..t FALAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 25 Haziran 2011; 13:32:18 >
  • dostum pm attım çabuk bak
  • saol abi bi zaten böle bi sözüm ilk ve sondur özür dilerim ama yinede güzel olmaz mıydı
  • yav yok sorun değil de dh ortamında gerginlik yaratır

-onu biz yaptık yav, dh'de bi ara bad company 2'de mikrofonla teamspeak3'ten konuşarak.

-ama işte, vita'nın dahili mikrofonuyla çok daha güzel olurdu. Ayrıca o harekete duyarlı sensörlerle mouse'a falan gerek yok. Evet, en güzeli bu.

-neyse ben kaçtım, akşam 8 gibi gelirim.
  • beraber oynasak mic den böle konuşsak bu arada ps vitanın çözünürlüğü 960x540 civarında nerdeyse hd ve ekranı kaliteli renkleri güzel gösteren bi oled ekran ve küçük olduğundan oyunlar bayağı güzel oluor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

yav yok sorun değil de dh ortamında gerginlik yaratır

-onu biz yaptık yav, dh'de bi ara bad company 2'de mikrofonla teamspeak3'ten konuşarak.
    Your Uninstaller 2010
    -ama işte, vita'nın dahili mikrofonuyla çok daha güzel olurdu. Ayrıca o harekete duyarlı sensörlerle mouse'a falan gerek yok. Evet, en güzeli bu.

Ayrıca o harekete duyarlı sensörlerle mouse'a falan gerek yok. Evet, en güzeli bu. abi zatenben ipohone da oynadım harekete duyarlı nişan alma sistemini okadar da ii değil açıkcası pc deki mouse 100 yıl geçseler yapamazlar forever pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 25 Haziran 2011; 15:23:01 >
  • quote:

quote:

yav yok sorun değil de dh ortamında gerginlik yaratır

Your Uninstaller 2010

Ayrıca o harekete duyarlı sensörlerle mouse'a falan gerek yok. Evet, en güzeli bu. abi zatenben ipohone da oynadım harekete duyarlı nişan alma sistemini okadar da ii değil açıkcası pc deki mouse 100 yıl geçseler yapamazlar forever pc

benide al klana battlefield 3 gelene kadar bc2 akıyorum
  • bc2 ben de alabilirim ama neyse aga c2 varmı(crysis 2) ve esl üyeliğin
  • c2 var esl nedir
  • electronic sport league hesabı c2 varsa ozman clan etiketine TRMO YAZ esl için ayriyetten pm atmam lazım
  • ee naptınız crysis 2'ciler?
  • ya Allah'ım yarrabim... Bakın şurada ne yorumlar var, insanlar hiç mi araştırmaz, nedir bu kendilerine ait özgüven... Adam 2 yıl öncesi edindiği bilgiyle ps vita'yı yorumluyor. Bakın şuradaki yorumlara, lütfen.

Bir alıntı, adam ps vita'nın gücünü ve fiyatını bilmiyor. Kulaktan duyma psp2 söylentileriyle cihazı takip etmiş.

quote:

PSVita tutmaaaaaaaaaaaaz. Çünkü cihaz çok iyi grafikler veriyor Vita PS3'ün taşınabilir hali resmen; bu yüzden bir el konsoluna göre çok pahalı olacak. 3ds zaten yüksek fiyattan ötürü tutmadı. Androidli 800 mhz-1 ghz işlemcili cihazlar arttı bugün 450 tl'ye bile Android'li telefon alıp yüksek grafikte oyunlar oynanıyor zaten, tamam Vita kadar değil ama kullanıcılar için bir el konsolunda isteneni fazlasıyla veriyor Android oyunları. Bu yüzden Vita pek tercih edilcek bir ürün deği

başka bir epic fail:
    quote:

Kim verir ki Vita için parasını ? PSP var zaten . Ps3 alın daha iyi bence .

Evet, kim verir ki zaten PSP ile vita aynı şey, hatta ps3'ü ben sıkıştırıp cebimde taşıyorum. Abi sen geç kaldın ya, koş bir tane ps3 kap arabada oynarız hadi.

• quote:

ya Allah'ım yarrabim... Bakın şurada ne yorumlar var, insanlar hiç mi araştırmaz, nedir bu kendilerine ait özgüven... Adam 2 yıl öncesi edindiği bilgiyle ps vita'yı yorumluyor. Bakın şuradaki yorumlara, lütfen.

Bir alıntı, adam ps vita'nın gücünü ve fiyatını bilmiyor. Kulaktan duyma psp2 söylentileriyle cihazı takip etmiş.

quote:

PSVita tutmaaaaaaaaaaaaz. Çünkü cihaz çok iyi grafikler veriyor Vita PS3'ün taşınabilir hali resmen; bu yüzden bir el konsoluna göre çok pahalı olacak. 3ds zaten yüksek fiyattan ötürü tutmadı. Androidli 800 mhz-1 ghz işlemcili cihazlar arttı bugün 450 tl'ye bile Android'li telefon alıp yüksek grafikte oyunlar oynanıyor zaten, tamam Vita kadar değil ama kullanıcılar için bir el konsolunda isteneni fazlasıyla veriyor Android oyunları. Bu yüzden Vita pek tercih edilcek bir ürün deği

başka bir epic fail:
    quote:

Kim verir ki Vita için parasını ? PSP var zaten . Ps3 alın daha iyi bence .

Evet, kim verir ki zaten PSP ile vita aynı şey, hatta ps3'ü ben sıkıştırıp cebimde taşıyorum. Abi sen geç kaldın ya, koş bir tane ps3 kap arabada oynarız hadi.

aynen aga resmen bi sey duymuşlar bi şede bildikleri yok konuşuolar ha aga bence sen katıl bizim clana battlefield 3 ac:revalations oynarık hep beraber
  • ya battlefield 3 zor, kuzeni katayım ben sizin clana. Benim bilgisayar xp, win7 kurulmuyor. Anakart çok berbat

-ac:revelations'u kasmazsa alacağım.
  • aag söle sen bi bütce abi ben ona göre bi sana sistem önerisnde buluniim aga yada para ayıramam dersen git linux kur onda emin değilim ama win 7 oyunları çalıştıran bi pogram varmış ama sen yinede bi araştır.eğer bütce varsa sana hemen yapıım bi sitem eğer bütcen 1250 tl ise hemen halı hazırda bi sistem önerisi var aga
  • quote:

aag söle sen bi bütce abi ben ona göre bi sana sistem önerisnde buluniim aga yada para ayıramam dersen git linux kur onda emin değilim ama win 7 oyunları çalıştıran bi pogram varmış ama sen yinede bi araştır.eğer bütce varsa sana hemen yapıım bi sitem eğer bütcen 1250 tl ise hemen halı hazırda bi sistem önerisi var aga

yok dostum, sistem toplarsam ne yapacağımı biliyorum zaten. De, bir ikilem oluştu.

-pc al diyorsun, daha ben vita parasını toparlayamadım Ayrıca, 1250tl'lik bir sistem lazım değil yav, bir anakart işlemci lazım tek. Buldozerleri bekliyoruz kuzenle, ona alacağız. bana bir vita gerek
  • aga vita alırsında pc siz olmaz da aga sen sistem söle ban ben ona göre anakart ve işlemci bulurum sen söle tüm sisitemini ok abi abi bise sölicem bu sitede arki ekelme bölüm varmı varsa beni eklermmisin:)
  • Tamam eklerim hocam.

-Anakart işlemci alırsam vita alamam. Hatta vita'yı bile alabileceğimi zannetmiyorum. O yüzden bulduğum tüm parayı vita'ya harcayacağım. Bilgisayar işi zor, para gerek. 400 liraya olur aslında da, vita alamam o zaman.
  • quote:

quote:

https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif tv ye zaten bağlanmıo anca ps3 len ama yinede evde ps 3 varsa veya pc(laf aramızda ben pcciyim)battlefield 3 oyna daha ii

emin misin tv'ye bağlanamadığına ?

-dlna diye bir şey var, kesin değildi ben bağlanır diyordum, bsc'deki bir haberde gördüm, dlna desteği varmış cihazda.

-kablosuz olarak bağlayabileceğiz. Akıcılık konusunda bir şey diyemiyorum, gelişmekte olan bir teknoloji, sadece yeni televizyonlarda var. 27fps ile aktarım söz konusu sanırım.

-ya işte, battlefield 3 oynadıktan sonra, uncharted grafiklerine bakasım gelmez, ki gelmiyor da.

1920x1080 de oynadığın bir oyunu 800x600'de oynatan bir cihaz olsa, 1080p'liği seçip, 800'e bakmazdım bile, ama bu konuda vita ayrı bir şey, cihazın küçüklüğü söz konusu.

DLNA'in ne olduğunu ve nasıl çalıştığını biliyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.