aga zaten sony bunu da 7 yıl bırakcağı için piyasaya sorun yok önemli olan bana göre 1. parti oyun sayısı ve 3. partinin desteğidir zaten sony 1. parti desteği hem çok fazla hemde muhteşem yapıo yani telaşlancak bi durum yok olmadı psp go gibi yeni bise çıkarrır lar vita satar onu alırız
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
killzone'un var, pek güzel gözükmüyor. Normal ps3'teki killzone'u yapan firma yapmamış.
aynen aga da zaten ps3 dekini oynadım oda yakından bakınca aa sorunlarından geçilmiodu o yüzden bosver
quote:
Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı
quote:
killzone'un var, pek güzel gözükmüyor. Normal ps3'teki killzone'u yapan firma yapmamış.
aynen aga da zaten ps3 dekini oynadım oda yakından bakınca aa sorunlarından geçilmiodu o yüzden bosver
bi ara önümü göremez oldum kz3de aa yüzünden ps4e artık
Sony büyük hata ediyor. Eğer ocak - şubat arası çıkarsa alet biraz zor hemen piyasaya girmesi. Nintendo bombaları eylül - ocak'a kadar üst üste patlatcak. Açıklanmıştı. Ve noeldede o biçim satar aletler. Bomba dediklerimde az değil. En az 4. Belli olanlarla 8'e kadar çıkar bu sayı. Sony hem noeli kaçırcak hemde 3DS System Sellerlara yakalancak. Kid Icarus MGS Luigi's Mansion 2 Mario Kart Star Fox 64 Super Mario e-Shop o zamana kadar çok gelişir. Burda işte 2 ayda olsa çok önemli şeyler olabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Modernova
Sony büyük hata ediyor. Eğer ocak - şubat arası çıkarsa alet biraz zor hemen piyasaya girmesi. Nintendo bombaları eylül - ocak'a kadar üst üste patlatcak. Açıklanmıştı. Ve noeldede o biçim satar aletler. Bomba dediklerimde az değil. En az 4. Belli olanlarla 8'e kadar çıkar bu sayı. Sony hem noeli kaçırcak hemde 3DS System Sellerlara yakalancak. Kid Icarus MGS Luigi's Mansion 2 Mario Kart Star Fox 64 Super Mario e-Shop o zamana kadar çok gelişir. Burda işte 2 ayda olsa çok önemli şeyler olabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
burda bana göre tek hardcore oyun mgs o kaddar vitaya rakip olmaz 3ds vita hardcore konsolu
hmm, bakalım belki kasım'da yayınlar Avrupa'da, ocak-şubat'a kadar kaçmaz diye tahmin ediyorum. Tabi pazara gelme süresi hakkında belirsizlik var.
-lütfen ricam 3ds ve vita kıyaslaması yapmayalım arkadaşlar, objektif ve tarafsız olarak konuşuyoruz.
dostum oyunlar harika baya, vita'ya güzel oyun çıkması daha var heralde, şu anda yakın tarihte çıkacak tek hardcore oyun Uncharted. Diyorum ki 3ds'ye baya güzel oyun çıksa da, vita'cı yine vita'sını alır, Ha Sony bundan da zarar eder mi bilmiyorum, duyurulan oyunlara karşılık onun da oyun duyurması lazım yoksa pazar kaybı yaşayacak evet.
-diğer yandan vita'cının 3ds için hardcore oyun almasının tek sebebi olur, vita'ya pek fazla hardcore oyun duyurulmaması.
Kıyaslama değilde bu konuları tartışsak iyi olur. Ve ocak olcağı açıklanmadımı?
dostum kıyaslama derken seni kastetmedim, kıyaslayacak olanlar burada tartışma yapmasın demek istedim
-açıklanmadı hayır, hatta bsc'de 3 tane çıkış tarihi söylentisi haberi yayınlandı Çoğu Kasım'ı işaret ediyor.
Konuyu az hortlatayım, şunlar vita aksesuarlarıymış. Ne düşünüyorsunuz? Kılıf ve hafıza kartları gördüm.
quote:
Konuyu az hortlatayım, şunlar vita aksesuarlarıymış. Ne düşünüyorsunuz? Kılıf ve hafıza kartları gördüm.
Gayet şık.
aslında şey, ben o kılıfları kullanmam, daha sert ve dayanıklı bir şey kullanmayı tercih ederim, malum alet pahalı, bozuldu mu bir daha alması zor
arkadaşlar ben 3g vınn kullanıyorum dizüstü bilgisayarımda psp ile wairles yoluyla nasıl bağlanırım internete
sanırım bağlanamazsın, usb modemler sadece o bilgisayar için geçerlidir.
-vita'da usb yeri var, buraya leptopa bağladığın 3g vınn'ı bağlayabilirsin. Psp'de olmaz ama
Arkadaşlar ign sitesi vitaya çıkacak oyunlarin listesini hazırlamış sürprizlerde var . Vita çok güçlü geliyor.
uk.ign.com/wikis/ps-vita/PS_Vita_Games_List
FOEMAT ATMIŞTIM PC YE YENİ GELEBİLDİM HERKESİN GEÇMİŞ KANDİLİ KUTLU OLSUN
quote:
Orijinalden alıntı: Party Starter
Arkadaşlar ign sitesi vitaya çıkacak oyunlarin listesini hazırlamış sürprizlerde var . Vita çok güçlü geliyor.
İÇLERİNDE EN GÜZEL OYUNLARI SÖLÜORUM MORTAL KOMBAT UNCHARTED RESİSTANCE LİTTLE BİG PLANET MOD NATİON RACES BİDE WİPE OUT GERİSİ HİKAYE
quote:
Orijinalden alıntı: Party Starter
görmüştüm burayı, pek de sürpriz olmadı gameplay'leri olmayınca
-kesin şu call of duty dandik çıkacak, söylemedi demeyin. En sağlamı little big planet gibi gözüküyor. Uncharted'ında grafikleri... Virtual Tennis 4 uncharted'dan daha iyi gözüküyor.