Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.413
Cevap
165
Favori
1.061.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum bu video'yu nereden buldun bilmiyorum ama, gerçekten teşekkür ederim, vita'ya yeniden bağlandım

-ben de resistance 3 resimleri yayınladım, bakabilirsin. Bir video daha var Şu resimleri donanım konusuna göstereyim, bakalım hangi platform diyecekler

-baya resim aldım, imageshack'den düzenleyip koyarım. Resistance'daki ışıklandırma gerçekten harika, zaten iphone 4'deki grafiklerin 4 katını düşüneceğimiz için, resistance az bile. Ama baya kullanmışlar cihazı
  •  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

• hey, yine ben. Bugünü paylaşım günü ilan ediyorum

3. parti oyunları gösteren bir video buldum. Yorumum şu, 3. parti firmalar tahmin ettiğim gibi grafik performansından tamamen yararlanamamış ama, vita'nın sensörlerinden tut, AR sistemine kadar her şeyinden yaratıcılık ile oyun yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Dostum bu video'yu nereden buldun bilmiyorum ama, gerçekten teşekkür ederim, vita'ya yeniden bağlandım

Vita'ya yeniden bağlandığına sevindim, ben açıklandığndan beridir zaten bağlıydım

bu video youtube Ta vardı zaten (yaklaşık 1 haftadır ) ama röportaj filan var diye hemen kapatmıştım yani tamamını izlememiştim, dün izledim ve hemen bu konuya yolladım

birşey daha ekkliyim, vita ya mgs risingin gelme olasılığı varmı?çünkü videosuna baktım gerçekten tam vitalık oyun

''mesela adamı keserken arka panali kullabilirler''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25M.m.M53 -- 30 Haziran 2011; 13:27:38 >
  • evet aslında gelse çok güzel olabilir. Kendi fikirlerim:

-nereye doğru keseceğini vita'nın hareket sensörü ile aşağı yukarı doğru kaydırarak

-adamı kesmek için dediğin gibi arka pad'i veya yine hareket sensörünü(kılıç gibi) kullanabiliriz.

-o mavi şeyi sıkarken kameraya doğru elimizi sıkabiliriz, ne kadar gecikmeyle algılar bilmiyorum ama baya eğlenceli olacaktır, oyuna dahil olma fikri beni uçuruyor

mgs'nin gelmesi zor bir ihtimal, Kojima vita'ya bir mgs oyununun gelmeyeceğini, sadece bir deneme yaptıklarını açıklamıştı(bsc haberinde görmüştüm) şöyle bir mgs 4 videosu var, vita'da çok güzel kaldırıyor.

Sean Boehmyoutube
    Metal Gear Solid NGP (PSP 2) Unveiling Video (High Quality)
    http://www.youtube.com/watch?v=UXSkncxYKic
  • fikirlerin ilginç ama olabiri şeyler mesela şuda olabilir, Voice Recognition Gaming sayesinde düşmana teslim ol diyebilirizsanırım biraz uçtum

kojima, mgs 4 ps3'den başka bir platforma çıkmayacak dedi.''sadece mgs 4 için dedi''

hala bende umut var rising için umarım çıkar.rising çıkmasada kesinlikla vitaya mgs oyunu çıkar diye düşünüyorum çünkü kojima vitaya sıcak bakıyormuş

''işte haber:
    Dünyaca ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima PS Vita'yı çok beğenmiş gibi görünüyor.Kojima Productions'tan yapılan açıklamaya göre gelecekte studyonun yaptığı her oyunun PS Vita versiyonu olacak. Yeni Transfarring sistemini açıklayan Kojima, bir oyunun PS3 versiyonundaki Save dosyasını vitaya atıp vita versiyonu ile oynamaya devam edebileceğimizi söylüyor. ileride PS3 için yapılabilecek bir Metal Gear Solid 5 oyununu Vita'da da görebiliriz. ''
  • Evet o haberi ben de okumuştum, vita için heyecanlanmış. Zaten psp'de bir mgs oyunu vardı, vita'ya da çıkar diye düşünüyorum.

-bu arada, vita'nın kinect'e benzeyen özellikleri neler sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Evet o haberi ben de okumuştum, vita için heyecanlanmış. Zaten psp'de bir mgs oyunu vardı, vita'ya da çıkar diye düşünüyorum.

-bu arada, vita'nın kinect'e benzeyen özellikleri neler sizce?

şöyle bir haber vardı :
    ''* Resistance oyuncuları, ekranda gördükleri silahları NGP'nin altına doğru ellerini uzatarak almaya çalışacaklar. NGP'nin altındaki kamera böylece tespit ettiği oyuncu elini oyuna aktararak gerçek hayatta olduğu gibi yerden silah alıyormuş deneyimi yaratacak.''
    bu biraz benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25M.m.M53 -- 30 Haziran 2011; 14:17:18 >
  • Zaten o haberi duyduğumdan beri bu düşünce aklımdaydı. Eğer gerçekten onu yaparlarsa kinect'den farkı kalmıyor diyebilirim.

-Çok zor bir şey gibi gözüküyor. Bir de şey vardı, "oyuncular uncharted'da bulunduğu yerde ışığı gördüğü tarafa doğru vita'sını çevirecek" Bu yerden silahı almadan daha basit.

-ama bu ışığa doğru yönelme, vita'nın bir özelliğini gösteriyor. Ne olduğunu bulamadım, ışığın çok olduğu yeri bulma termal kameralar ile mi yapılıyor? Kinect'de böyle bir özellik vardır şüphesiz.
  • Çıkış oyunları ne kadar çok olursa o kadar hızlı satacaktır piyasada stok az olunca fiyat yükselecektir(bknz:iphone 4).Bekleyelim bakalım zaman ne getirecek...
  • @avatar soyledigin gibi olabilir hem vitada yuz tanimada varmis.kucuk bir cihaz bunlari nasil yapiyor anlamiyorum.zaten anlasaydim burda ne isim vardi

@chidori stok az olunca fiyati yukselmez, sonucta belirli bir fiyati var.
  • ewt bu dedikleiniz doğru abiler ama düşünsenize kinecte fps/tps oynanması zor hem hareket etmeden yorulmadan oynıcan hemde kınect gigi elib nereye gidersen açıda oraya ne kadar güzel öle değilmi up kadar bi cihazlan kınecti taşıoruz cep ama bunu ön siparişten almak lazım cihazı çünkü çıktığı gün daha pahalıya satılır cihaz
  • bırak önsiparişi, çıktıktan 4-5 ay sonra anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı

ewt bu dedikleiniz doğru abiler ama düşünsenize kinecte fps/tps oynanması zor hem hareket etmeden yorulmadan oynıcan hemde kınect gigi elib nereye gidersen açıda oraya ne kadar güzel öle değilmi up kadar bi cihazlan kınecti taşıoruz cep ama bunu ön siparişten almak lazım cihazı çünkü çıktığı gün daha pahalıya satılır cihaz

Tam kinect denemez ama biraz benzer olan yanları var.

ön şipariş hayatta vermem, çıktığı gün daha ucuza bile bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25M.m.M53 -- 30 Haziran 2011; 21:09:01 >
  • aga ne diiouz siz asıl çıktığı gün ateş pahası olur en ii ön sipariş siz beni dinleyin
  • bu fiyat tamamen kurlara bağlı, forumlarda okuyorum, fiyat düşüncelerini, herkes dolar fiyatını hesaplıyor ama yanılıyor, biz avrupa bölgesinde olduğumuz için euro olarak hesaplamaları lazım.şuanki vitanın fiyatı:575tl+tüm bilmediğim vergiler

en iyisi biz euronun düşmesi için dua edelim.
  • Kinect'e benzer bir çalışma sistemi asla yapamaz. Kinect ışınlar yolluyarak tarıyor. Resistance ve Uncharted'deki gibi basit şeyler yapılabilir ama asla Kinect gibi yapılamaz. 3DS'ten edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum bir süre sonra Gyro ile nişan almak kamera ayarlamak birşey zıplatmak eli ağrıtıyor. Dokunmatiğe gelirsek arkadakine lafım yok öndekine var. İnsan oynadığı ekranda parmak izi olunca bir sinir oluyor bazen nişan almayı zorluyor. Ve ön dokunmatiği tuşlarla beraber kullanıcaksa bir oyun hiç rahat olmuyor. 3DS'ten biliyorum. Uncharted'daki ışık olayı basit kameralarla bile olabiliyor. Tabi yazılım varsa. 3DS'te termometre var ona göre oyunlar etkilenebiliyor. Sesle oyun oynamaya gelirsek önceki nesildede vardı. DS yapıyordu, PSP'nin de yaptığı oyun var diye biliyorum. Şimdi 3DS'te yapıyor. Bence Rising asla Vita'ya çıkmaz. Hatta hiçbir el konsoluna çıkmaz. Son olarak ise alet über bir fiyata satılabilir her an hazır olun.
    Bu arada Vita duyurulduğundan beri almayı planlıyorum. Listeye yazabilirsiniz.
    Sonuç:
    iPad savaşın galibi. Evet şaka yapmıyorum ciddiyim. iPad sürekli güncellenen teknolojisiyle oyunları aynı Vita gibi çalıştırcak kapasiteye sahip. Zaten iPad 2 teknik özellikleri Vita ile aynı şuan. EA'de aynı bunu düşündü ve nerdeyse bütün oyunlarını iPad'e çıkarma kararı aldı. Bunlara Battlefield 3 dahil. Onlive Cloud Gaming Systemi ile high grafiklerde PC oyunlarını iPad'de oynamak mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Kinect'e benzer bir çalışma sistemi asla yapamaz. Kinect ışınlar yolluyarak tarıyor. Resistance ve Uncharted'deki gibi basit şeyler yapılabilir ama asla Kinect gibi yapılamaz. 3DS'ten edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum bir süre sonra Gyro ile nişan almak kamera ayarlamak birşey zıplatmak eli ağrıtıyor. Dokunmatiğe gelirsek arkadakine lafım yok öndekine var. İnsan oynadığı ekranda parmak izi olunca bir sinir oluyor bazen nişan almayı zorluyor. Ve ön dokunmatiği tuşlarla beraber kullanıcaksa bir oyun hiç rahat olmuyor. 3DS'ten biliyorum. Uncharted'daki ışık olayı basit kameralarla bile olabiliyor. Tabi yazılım varsa. 3DS'te termometre var ona göre oyunlar etkilenebiliyor. Sesle oyun oynamaya gelirsek önceki nesildede vardı. DS yapıyordu, PSP'nin de yaptığı oyun var diye biliyorum. Şimdi 3DS'te yapıyor. Bence Rising asla Vita'ya çıkmaz. Hatta hiçbir el konsoluna çıkmaz. Son olarak ise alet über bir fiyata satılabilir her an hazır olun.
    Bu arada Vita duyurulduğundan beri almayı planlıyorum. Listeye yazabilirsiniz.
    Sonuç:
    iPad savaşın galibi. Evet şaka yapmıyorum ciddiyim. iPad sürekli güncellenen teknolojisiyle oyunları aynı Vita gibi çalıştırcak kapasiteye sahip. Zaten iPad 2 teknik özellikleri Vita ile aynı şuan. EA'de aynı bunu düşündü ve nerdeyse bütün oyunlarını iPad'e çıkarma kararı aldı. Bunlara Battlefield 3 dahil. Onlive Cloud Gaming Systemi ile high grafiklerde PC oyunlarını iPad'de oynamak mümkün.

aga doğru diyosun ama bu benim dediğim olaylar kınecte benzio çünkü kafayı çevirsen kınecte yana bkar bundada elini bask yere götürürsen kınecte ben zio benim görüşüm bu
  • O zaman haklısın. :D
  • beyler vitada yüz tanıma algılama özelliği olacakmış buyrun iligili video ve haber linki :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_Vitadan_Yuz_Tanima_Ozelligi-17119.htm
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.