Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.413
Cevap
165
Favori
1.061.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi onlive için bu cihaza ihtiyac yokmu?
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

onlive en az 3 mb internet istiyor, ve onliveye destek veren firma sayısı 20. onlive avrupaya gelecek diye bir haber duymamıştım kaynak varmı? ben sadece ingiltere üzerinde çalışmaları olduğunu duymuştum.
  • bu cihaz gerekli, neyse yav. Psp bu cihazı destekliyormuş, internet hızı biraz düşük kalıyormuş. Eminim 3G'li vita bu cihazı destekler.

-emin değilim, destekler mi hız bakımından? Eğer wi-fi kullanırsak, 16mbit falan
  • @avatar vita bunu desteklesede ben kullanmam.aylık 15 dolar filan istiyor birde eski oyunlar bile 38 dolar gibi bir fiyattan satılıyor.
  • hocam öyle deme, ayda 1 oyun alsan en son grafiklerde oynarsın multiyi
  • yok onunla uğraşılmaz, bağlantı filan kopar ,frame düşmeleri filan uğraşılmaz sonuçta internetten oynuyorsun
  • aslında evet, sorunlar çok fazla. Ama gelişen bir teknoloji. Bize böyle bir şeyin olabileceğini gösterdiler. Belki gelecekte 2014 gibi olur böyle bir teknoloji.

-multiplayer'da da net koparsa gidiyorsun ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmari

şimdi onlive için bu cihaza ihtiyac yokmu?
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

onlive en az 3 mb internet istiyor, ve onliveye destek veren firma sayısı 20. onlive avrupaya gelecek diye bir haber duymamıştım kaynak varmı? ben sadece ingiltere üzerinde çalışmaları olduğunu duymuştum.

bölüm sonu canavarında sonbaharda ingilterede faliyette olacağını yazıodu avatar abi intel 2015 de olabili diordu ama yani böle bisenin haytta fazla tutunması zor eğer intel yaparsa olur oda zarar girceini anlayınca vazgeççek hayata gelmesi zor bir ikinicis viştada n gerek var abi vitanın ekran çözünürlüğünden dolayı zaten full hd olmayacak oyüzden sonynin yaptığı oyunlardan fazla bi fark olmaz hatta aşağısında kalır oynıcağın oyunlar hem zaten vitanın ekran çözünürlüğü 720 p bile değil ama sony yaptığı oyunlar hd yakın oda ekranın kalitesinden ama benim şahsen her şeyi full de oynatan pc var yani 720p gibi bi ayarda oynamk istesm bile pc d diğer herşey full göze kötü gelio yani vitaya falan gerek yok böel bişe gerek yok
  • şimdi sen vitaya gerek yok mu diyorsun?
  • bende zaten 2 tane psp ps3 wii ps2 var ama bunu kesinlikle çıktığı gün alıcam arkadaş bu alınmazmı ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa1849

bende zaten 2 tane psp ps3 wii ps2 var ama bunu kesinlikle çıktığı gün alıcam arkadaş bu alınmazmı ya :D

3g'li modeli mi alacaksın?

-en sevdiğin oyun ne vita'da? Az tartışma yapalım hadi yav

Ekledim
  • OnLive eskiden aylık ücret istiyordu. Artık oyununu alıp oynuyorsun. Şimdiki 15 $ paketinde 40 oyunmu ne oynuyorsun aylık.
    Evet doğru o cihaza gerek yok. Çok şahane bir sistem OnLive.
    Ayrıca oyn kiralama sistemi var.
    İngiltere'ye gelen her sistem en kısa sürede bütün Avrupa'ya geliyor.
    Ciddiyim 0.5 Mbps bağlantı ile sorunsuz OnLive oynadım.
    Bende Vita'yı alcam listeye ekleyin.
    En sevdiğim oyun kesinlikle Killzone. Çok başarılı.
    Bu arada bugün 3DS'e Resident Evil The Mercenaries 3D oyunum geldi grafikler süper. İkinci analog sorununu da çözmüşler. Dokunmatik ekranla kamerayı kontrol ediyorsunuz veya farklı kamera seçenekleride var. Ben dokunmatik ekranla kamera kontrol etmeyi seçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

OnLive eskiden aylık ücret istiyordu. Artık oyununu alıp oynuyorsun. Şimdiki 15 $ paketinde 40 oyunmu ne oynuyorsun aylık.
    Evet doğru o cihaza gerek yok. Çok şahane bir sistem OnLive.
    Ayrıca oyn kiralama sistemi var.
    İngiltere'ye gelen her sistem en kısa sürede bütün Avrupa'ya geliyor.
    Ciddiyim 0.5 Mbps bağlantı ile sorunsuz OnLive oynadım.
    Bende Vita'yı alcam listeye ekleyin.
    En sevdiğim oyun kesinlikle Killzone. Çok başarılı.
    Bu arada bugün 3DS'e Resident Evil The Mercenaries 3D oyunum geldi grafikler süper. İkinci analog sorununu da çözmüşler. Dokunmatik ekranla kamerayı kontrol ediyorsunuz veya farklı kamera seçenekleride var. Ben dokunmatik ekranla kamera kontrol etmeyi seçiyorum.

dostum bi gameplay çekip yollarsın artık, izleriz

-seni ekledim ilk dediğinde

-Nerde oynadın onlive'yi? nasıl bir şeydi? Avrupa'ya gelirse biz nasıl oynayacağız, yani Türkiye'ye gelmesi lazım değil mi, ping sorunu çok olur ?

-Anlat nasıl bir şey bu onlive, nasıl fps'ler? Çok merak sardım alete
  • @avatar78
    Zaten çekmeyi planlıyordum :D
    Sağol.
    Bir ara Türkiye'den giriliyordu. Mükemmeldi. Hiç ping sorunu yoktu. Hiç donma yaşamadım. Avrupa'ya bir server açılsa bile tüm Avrupa yasağı kalkar zaten. Çünkü OnLive şikayet dinlememek için sırayla tüm bölgelere server açıcak. Açana kadar oralardan OnLive oynanamıycak. Ping sorunu olmaz hele Amerika'dan olmuyorsa.
    Onlive Cloud Gaming tabanlı bir program. Tabii bu geliri fazlalaştırmak için bir de TV konsolu yaptılar. Ama ben de diyorum ki bu programı PC, Tablet vs. birşeyinize indirip, TV'ye kabloya takıp oynamak varken birde o aleti almaya ne gerek var? Hiç frame düşmesi yaşamadım. Çünkü Cloud yapan bilgisayarlar son sistem. Çok eskiden 2009 sonlarında ücretliydi aylık para ödeniyordu ama artık ödenmiyor. Oyununu alan oynuyor.
    OnLive işte bu kadar. Bir yazılım bir verici bir de alıcı. Bu kadar. Yazılım : OnLive programı. Verici : Cloud'u yapan sistemler. Alıcı : Yazılımın yüklenmiş olduğu, vericiden cloud hizmeti alan aleti kullanan kişi. Burda alet iPad olabilir. PSP olabilir. PS Vita olabilir. PC olabilir. TV olabilir. Motorola XOOM olabilir. Samsung Galaxy Tab olabilir. Minibook olabilir. Netbook olabilir. Gaming Notebook olabilir. iPhone olabilir. OnLive'ın desteklediği herhangi bir telefon olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 3 Temmuz 2011; 5:03:15 >
  • çok temiz bir teknoloji gibi, Türkiye'de kullanılırsa direk atlarım. Hayalimde hep böyle bir şey vardır, daha anca counter'ı açabilen bir pc'de en yüksek grafikte oyunlar oynamanın. Tabi bu alet eminim biraz ram falan ister. 512mb üstü ramlerde temiz çalışır gibime geliyor. Hatta o yüzden psp'de oyun kasıyordu bile diyebiliriz.

-ps vita alalım da, bakalım onlive gelirse vita'yı çöpe atmam zaten, onlive için wireless gerek heralde.

-hey, mobil modem bağlayıp onlive yapılabilir mi? şu turkcell vınn'lardan falan bahsediyorum. Eğer olursa yolculuklarda bir vita+mobil modem+onlive=hardcore gaming(battlefield 3) yapabiliriz

edit: Avrupa'ya 2011'in sonunda gelecekmiş. Türkiye için daha geç deniyor.

kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 3 Temmuz 2011; 0:59:30 >
  • Mobil modem değilde 3G belki olur. Bu arada EA oyunları OnLive'a gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

şimdi sen vitaya gerek yok mu diyorsun?

aga nerden anlıosun lafı yaw BEN DİORUM Kİ VİTADA GEREK YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

@avatar78
    Zaten çekmeyi planlıyordum :D
    Sağol.
    Bir ara Türkiye'den giriliyordu. Mükemmeldi. Hiç ping sorunu yoktu. Hiç donma yaşamadım. Avrupa'ya bir server açılsa bile tüm Avrupa yasağı kalkar zaten. Çünkü OnLive şikayet dinlememek için sırayla tüm bölgelere server açıcak. Açana kadar oralardan OnLive oynanamıycak. Ping sorunu olmaz hele Amerika'dan olmuyorsa.
    Onlive Cloud Gaming tabanlı bir program. Tabii bu geliri fazlalaştırmak için bir de TV konsolu yaptılar. Ama ben de diyorum ki bu programı PC, Tablet vs. birşeyinize indirip, TV'ye kabloya takıp oynamak varken birde o aleti almaya ne gerek var? Hiç frame düşmesi yaşamadım. Çünkü Cloud yapan bilgisayarlar son sistem. Çok eskiden 2009 sonlarında ücretliydi aylık para ödeniyordu ama artık ödenmiyor. Oyununu alan oynuyor.
    OnLive işte bu kadar. Bir yazılım bir verici bir de alıcı. Bu kadar. Yazılım : OnLive programı. Verici : Cloud'u yapan sistemler. Alıcı : Yazılımın yüklenmiş olduğu, vericiden cloud hizmeti alan aleti kullanan kişi. Burda alet iPad olabilir. PSP olabilir. PS Vita olabilir. PC olabilir. TV olabilir. Motorola XOOM olabilir. Samsung Galaxy Tab olabilir. Minibook olabilir. Netbook olabilir. Gaming Notebook olabilir. iPhone olabilir. OnLive'ın desteklediği herhangi bir telefon olabilir.

VALLA MODERNOVA ABİ SEN BUNU İPADEEDN Mİ OYNADIN OYNADIYSAN BANA DA SÖLE BENİM Bİ ARKADAŞ VAR O DAMERAK EDİYO SİSTEMİ KÖTÜDE VE SUNU SÖLİİM EĞER İPAD YADA TABLET PC DE BU SİSTEMİ KULLANMAK İSTEYEN VARSA SÖLİİM TABLET PC FULL HD ÇÖZÜNÜRLÜKTE OLSUN Kİ SON MODEL Bİ PCNİN ÇALIŞTIRABİLECEĞİ Bİ AYARDA OYANYASINIZ BUNA DİKAKT EDİN YOKSA PS3 ALIN DAHA İİ AYNI GRAFİK NERDEYSE HEM ONA SONY ÖZEL OYUNLAR ÇIKIO
  • quote:

pc d diğer herşey full göze kötü gelio yani vitaya falan gerek yok böel bişe gerek yok

bak böyle yazmışsın

-Sağlık olsun, bizde EA oyunlarını oynamayıveririz Orada assassins creed'den tut, dirt 3'e kadar oyun vardı. bol bol, EA oyunlarını da vita'nın kendisinden oynarız.

Umarım Sony vita'da Onlive'yi yasaklamaz?
  • abi ben orda aslında şunu yazacaktım aga benim pc her oynu full de çalıştırıo vitanın çözünürlüğüne getirince çok kötü oluor diğer her şey full de yani vitaya çıkacak tüm oyunları onlive de oynasan bile aynı grafik hatat nerdeyse hiç fark olmaz yani vitada gereksiz ha demiorum ki fuul hd ekranlı bi ipade oynanmaz tabi tuş ların yerinden dolayı zor olur ama yine oynanır hatat benmim pcle eşit şekilde ben bişe sorcam bu oyunların içinde konsola özel çıkmış reddead reimdetıon varmı merak ettim de(olması biraz zor ama ben yinede souyım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 3 Temmuz 2011; 12:46:39 >
  • vallahi cihazdan soğutmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, yok çözünürlük kötüdür, güzel gözükmez...

-çıksın, öyle alacağım oyunların grafikleri nasıl bir bakalım, olmadı onlive'den haber bekleriz.

-onlive de rdr yok, PC'ye çıkmadığı için oyun
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.