Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.423
Cevap
165
Favori
1.061.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olur abi de benim şey hala inmedi artık yarın uygunsan yaparız abi benim steam nick ozgur_fb ve team speak 3 var bende krulu hatta bi tane bildiim bi lobby var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı

olur abi de benim şey hala inmedi artık yarın uygunsan yaparız abi benim steam nick ozgur_fb ve team speak 3 var bende krulu hatta bi tane bildiim bi lobby var

ya yarın uygun değilim arkadaşlarla buluşacağız. Sağlık olsun, tatilden dönüşe artk Ağustos gibi yaparız

-bu arada, biri ben tatildeyken bsc'de yayınlanan tüm vita haberlerinin linkini bana pm atabilir mi? Salı günü gidiyorum.
  • www.bolumsonucanavari.com
    Bad Company 2'nin En Yaşlı Oyuncusu
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bad_Company_2nin_En_Yasli_Oyuncusu-17173.htm
    abi bunu izleyin çok süper
  • bf3 konusunda yayınlanmıştı, adam konsolcu ama

-bu arada vita konusundan dağılmayalım, lütfen. Ben gidiyorum konu boş kalacak, kendinizi yanlız hissetmeyin diye arada sırada girmeye çalışırım

lütfen biri bana tatildeyken bsc'de vita için yayınlanan her haberin linkini pm olarak atsın, kim yapar? mesala bi haber yayınlandı, bak oku ve pm at bana
  • abi ben tam üye olsam seve seve atarım am ben tam üye değilim telefonumu evde buluım tam üye oluım hemen yolalrım
  • MODERNOVA ABİ SENİ EKLEDİ STEAM DE AVATAR ABİ YA SENİN O VERDĞİN BANA ŞEY STEAM HESBININ ŞEYİMİ OYUNDAKİ ADIN MI ÇÜNKÜ STEAM DE YOK YAZIO DA
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı

MODERNOVA ABİ SENİ EKLEDİ STEAM DE AVATAR ABİ YA SENİN O VERDĞİN BANA ŞEY STEAM HESBININ ŞEYİMİ OYUNDAKİ ADIN MI ÇÜNKÜ STEAM DE YOK YAZIO DA

oyundaki ismim, steam kullanmıyorum

-yüklendi mi oyun? daha patch yapacaan... steam'den hızlı indirir patchleri umarım
  • %63 ABİ BEN SABAH 9-10* GİBİ ONLİNE OLUORUM AKŞAM 12 YE KADAR ONLİNEIM NE ZAMAN İSTERSEN OYANRIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 3 Temmuz 2011; 22:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

bf3 konusunda yayınlanmıştı, adam konsolcu ama

-bu arada vita konusundan dağılmayalım, lütfen. Ben gidiyorum konu boş kalacak, kendinizi yanlız hissetmeyin diye arada sırada girmeye çalışırım

lütfen biri bana tatildeyken bsc'de vita için yayınlanan her haberin linkini pm olarak atsın, kim yapar? mesala bi haber yayınlandı, bak oku ve pm at bana

ABİ ERİF KONSOLCU AM YİNE İYİ AN AZINDAN OYUN OYNAMAMNIN ZEVKİNİ BİLİOR KİM O YAŞTA O ERİFİN YAPTIĞINI YAPAR ADAM ARTIK USTAT GAMER OLMUŞ ÖRNEKLİK TABLO YAW ADAM
  • ABİ BEN BAZEN SANA KANKA DİORUM AMA YAKINLIKTAN KIZMIOSUN DİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 3 Temmuz 2011; 22:44:47 >
  • yok niye kızayım büyük harfle niye yazıyorsun bu arada, okuyabiliyoruz

-bu arada, ps vita'nın gpu'su 200mhz'de çalışıyormuş. Bir yerde bunun 800mhz olabileceğini görmüştüm, hatta bizim konuda 800mhz yazıyor.

şimdi bu 800mhz oyunlara göre yapılan turbo-overlock- mu? Her oyun 800 de çalışmaz eminim zaten, 400'de falan çalışır da, 1. parti oyunlar 800'e gider gibime geliyor.

vikipedi de ps vita'nın gpu'suna baktım, 200mhz yazıyor. Bu 3ds'nin gpu'su ile aynı seviyede. Ne halt?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

yok niye kızayım büyük harfle niye yazıyorsun bu arada, okuyabiliyoruz

-bu arada, ps vita'nın gpu'su 200mhz'de çalışıyormuş. Bir yerde bunun 800mhz olabileceğini görmüştüm, hatta bizim konuda 800mhz yazıyor.

şimdi bu 800mhz oyunlara göre yapılan turbo-overlock- mu? Her oyun 800 de çalışmaz eminim zaten, 400'de falan çalışır da, 1. parti oyunlar 800'e gider gibime geliyor.

vikipedi de ps vita'nın gpu'suna baktım, 200mhz yazıyor. Bu 3ds'nin gpu'su ile aynı seviyede. Ne halt?

ABİ BU VİTANIN GPUSU 4 ÇEKİRDEK AMA ŞİDMİ İSMİNİ UNUTTUĞUM Bİ ÖZELLİK VAR O ÇOK YÜKSEK BU YÜZDEN DE Bİ DEZ AVANTAJI YOK hatta bu şeyi ps3 tekinden daha fazla AMA BU İŞLEMCİ İÇİNDE OLABİLİR GPUDA HANGİSAİ HATIRLAYAMIYORUM BUNLA İLİGİLİ BSC DAHA DETAYLI Bİ İNCELELME VAR BEN SANA LİNKİ VERİİM bir ikicisi saol abi 3.sü abi o yanlışlıkla takılı kalmış oyüzden yani bosver klavyede tuşlar küçük oyüzden tuşlar karışıo ok ve buyur linkin:http://www.bolumsonucanavari.com/DosyaKonusuDetay-Heyecan_Verici_Ozellikleriyle_PSP_2-28.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 3 Temmuz 2011; 23:17:24 >
  • herkese ii akşamlar ben yatıorum
  • iyi akşamlar.

bakın ne buldum, fx57'nin bsc'de psp2 hakkında yazdıklarından gpu kısmı:

quote:

Zira firma, PSP2'de kullanılan aynı grafik biriminin 200MHz hızında 133 milyon/saniye hızında poligon çizebildiğini ve piksel doldurma performansının 4Gpiksel/saniye olduğunu belirtiyor. Açıkçası bir oyun konsolu olarak PSP2 için grafik birimi çalışma frekansının biraz daha yüksek olmasını beklemek yanlış olmayacaktır. Bu noktada PlayStation 3'ün Nvidia tarafından üretilen ve GeForce 7800 mimarisini baz alan RSX 'Reality Synthesizer' GPU'sunun 4.4 Gpiksel/saniye olan piksel doldurma perfomansı ile karşılaştırma yapmak mümkün.

dediğim gibi, daha yüksek olabilirdi. 3ds'de de 200mhz var
  • @avatar78
    Demek 3DS ve Vita çok da farklı değilmiş Sen biliyorsunda hala fail olcak ölücek sene sonunda diyenler var
    Ama gerçekten Resident Evil The Mercenaries 3D grafikler süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

@avatar78
    Demek 3DS ve Vita çok da farklı değilmiş Sen biliyorsunda hala fail olcak ölücek sene sonunda diyenler var
    Ama gerçekten Resident Evil The Mercenaries 3D grafikler süper.

yav 200mhz ama 3ds'den daha üstün ve 4 çekirdekli bir gpu'su var, zaten boyut olarak da daha üstün diyebiliriz.

Yine de 3ds'den çok da fazla grafikli oyun çıkarmaz, üçüncü parti cihazın gücünü 3ds ile eşit sanıyor. Napsınlar gariplerim, bak EA games'e, yayınladığı smartphone oyunlarına bak, bir de epic'in smartphone oyununa bak:

gibi fark var

-açıkcası benim için baya bir fail oldu, 200mhz nedir ya? en az 400 bekliyordum
  • Handheld'in bence hep böyle uçtan kullanılması gerek. Ana konsol-PC oyunları daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Handheld'in bence hep böyle uçtan kullanılması gerek. Ana konsol-PC oyunları daha önemli.

öyle deme, yaratıcı fikirler, vita'daki LBP'de gördüğümüz gibi çok fazla bütçe harcamadan harika oyunlar yaratabiliyor.

-okul zamanı pc yüzü göremeyeceğim. Yav, aman... Sanki vita'yı tek oyun oynamak için alıyorum Aman diyorum, bf3 vita'ya o grafiklerle(üstteki o video) gelmesin de, bir de "o kadar kaldırıyor" falan derse yamuk yapar
  • Düşük bütçe ile oyun mu? Öyle bir oyun yok. Game engine'leri çok pahalı.
    BF3 handheld olarak sadece iPad'e gelcek.
  • Bu arada Resident Evil The Mercenaries 3D videosunu çektim editleyip yakında buraya atcam. Videoda bir süpriz var :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.