@avatar78 Demek 3DS ve Vita çok da farklı değilmiş Sen biliyorsunda hala fail olcak ölücek sene sonunda diyenler var Ama gerçekten Resident Evil The Mercenaries 3D grafikler süper.
yav 200mhz ama 3ds'den daha üstün ve 4 çekirdekli bir gpu'su var, zaten boyut olarak da daha üstün diyebiliriz.
Yine de 3ds'den çok da fazla grafikli oyun çıkarmaz, üçüncü parti cihazın gücünü 3ds ile eşit sanıyor. Napsınlar gariplerim, bak EA games'e, yayınladığı smartphone oyunlarına bak, bir de epic'in smartphone oyununa bak:
gibi fark var
-açıkcası benim için baya bir fail oldu, 200mhz nedir ya? en az 400 bekliyordum
ABİ ÖLE OLABİLİRDE BU GPU DA GALİBA(İŞLEMCİMİ GPUMU TAM HATIRLAMDIĞIMDAN DİORUM) AZ GÜÇ TÜKETMESİ İÇİN YAPILMIŞ AMA OYUNLARDA BU TABİ ARTOOR BAYAĞI AMA NE KADAR ARTIĞIYLA İLGİLİ BİLGİM YOK DÜN VERDİĞİM LİNKİN TMAMAINI OKU ABİ ORDA YAZAR OK
ABİLER BATTLEFİELD İNDİ TAMAMALANDI CD KEY LERİ GİRDİKTEN SONRA İSTERSENİZ BERABER OYNAYABİLİRİZ
dodomoco benide ekle eğer yeni bi notebook almazsam 2 ay yokum ona göre bc2de
quote:
Orijinalden alıntı: dodomoco
dodomoco benide ekle eğer yeni bi notebook almazsam 2 ay yokum ona göre bc2de
eklerim de o senin steam hesabımı oyundakimi?
Benim için el konsolunda ilk olarak eğlence gelir,sonra pil süresi, en son grafik.
Örneğin psp'ye 2 gta oyunu çıktı ikiside tutmadı(vcs,lcs) ama ardından çıkan chinatown wars tam tersine müthiş bi ivme yakaladı.O yüzden artık grafik geri planda.
Zaten grafik istiyorsan el konsoluna ihtiyacın yok, ya pc al ya ps3...
AVATAR ABİ SNEİ EKLEDİM BAD COMPANY DE DODOMOCO ABİ ŞİMDİ SEBİ EKLİORUM MODERNOVA ABİ ONLİNE SAN GEL OYUN OYNAYALIM
quote:
Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı
AVATAR ABİ SNEİ EKLEDİM BAD COMPANY DE DODOMOCO ABİ ŞİMDİ SEBİ EKLİORUM MODERNOVA ABİ ONLİNE SAN GEL OYUN OYNAYALIM
benim hafta içi notebook gelicek ankaradan kargoyla oynu yüklemem v.s cuma akşam gelirim bu nick benim hem steam adım hemde oyun adım
quote:
Orijinalden alıntı: dodomoco
quote:
Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı
benim hafta içi notebook gelicek ankaradan kargoyla oynu yüklemem v.s cuma akşam gelirim bu nick benim hem steam adım hemde oyun adım
OK ABİ
ŞUAN BENL BAD COMPANY OYNAYACAK YOKMU :(
quote:
Orijinalden alıntı: Risque
Benim için el konsolunda ilk olarak eğlence gelir,sonra pil süresi, en son grafik.
Örneğin psp'ye 2 gta oyunu çıktı ikiside tutmadı(vcs,lcs) ama ardından çıkan chinatown wars tam tersine müthiş bi ivme yakaladı.O yüzden artık grafik geri planda.
Zaten grafik istiyorsan el konsoluna ihtiyacın yok, ya pc al ya ps3...
peki ya hem grafik hem eğlence istiyorsan?
AVATAR ABİ BEN OYUNDAYIM HADİ SEN DE GEL HEM DAVET YOLLADIM BEN SAN ŞUAN VİETNAM DAYIM NORMAL BAD COMPANY E DÖNÜP OYNAYALIM OK
HADİ ABİ GEL DA
HEM TEAM SPEAK TEN KONUŞURUZ VE Bİ SORUM VAR YA Q YA BASIP ARAÇ MARAÇ ÇAĞIRILIO DU AMA BEN Q YA BASINCA HİÇ BİSE OLMUO Q OYUNDA NE İSE YARIO
Özgür, senin serverde baya ping var dostum, ben kuzene hediye bakacağım. Müsait olursam akşam yapalım tamam
OK ABİ DE Q OYUNDA NE İSE YARIO
Q, hem takım arkadaşlarınla radyodan iletişim kurmana, hem de spot özelliğini sağlar. Genellikle mermi isterken ve adamı spotlarken q'ya basarım.
-spot sistemi hardcore serverlerde yoktur
tahmini fiyatı ne olur?
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
tahmini fiyatı ne olur?
açıklandı zaten, wi-fi 250 dolar, wifi+3G 300 dolar. Euro olarak da sunuluyor, garip bir şey ü
Türkiye'de 700'den fazla olmaz tahminimce
YAW ABİ Q NE İŞE YARIO BAD COMPANY DE VE NASIL KULLANCAZ BİRİ SÖLESİN ARTIK YAW
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
tahmini fiyatı ne olur?
açıklandı zaten, wi-fi 250 dolar, wifi+3G 300 dolar. Euro olarak da sunuluyor, garip bir şey ü
Türkiye'de 700'den fazla olmaz tahminimce
o zmn baya bi piyasada durması lzım cazip bi fiyat için