Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: RK1980 , RK1980
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.424
Cevap
165
Favori
1.061.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

tahmini fiyatı ne olur?

açıklandı zaten, wi-fi 250 dolar, wifi+3G 300 dolar. Euro olarak da sunuluyor, garip bir şey ü

Türkiye'de 700'den fazla olmaz tahminimce

o zmn baya bi piyasada durması lzım cazip bi fiyat için

endişelenme hocam, olmadı yurtdışından getirtiriz, dh'de yurtdışından topluca getirten baya kişi var. Önce biri alıyor, bakıyor iyi geliyorsa diğerleri de sipariş ediyor, zaten Türkiye'den alınmaz, teknosa 100 lira kar koyar üstüne

-Sony Türkiye olarak direk satarsa 700 liradan, alırım. Yabancıdan 250 dolar veya euro olarak gelecek. 500-600 lira. Türkiye'ye gelince vergi+kdv cart curt 700 olur gibime geliyor

@uzman, vita konusunda bc2 sorman çok epik Açıksan gel pm at bana, oynayabiliriz şimdi.
  • İşte Resident Evil The Mercenaries 3D oynanış videom. Sonuna kadar izleyin sonunda süpriz var.
    http://www.youtube.com/watch?v=Pf8h83vXOUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 4 Temmuz 2011; 21:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

İşte Resident Evil The Mercenaries 3D oynanış videom. Sonuna kadar izleyin sonunda süpriz var.

hemen izliyorum dostum

-kamerayı bi yere sabitleyebilirdin aslında?
  • quote:

quote:

İşte Resident Evil The Mercenaries 3D oynanış videom. Sonuna kadar izleyin sonunda süpriz var.

hemen izliyorum dostum

Kamera sabit 3DS oynuyor :D
  • quote:

quote:

quote:

hemen izliyorum dostum

Kamera sabit 3DS oynuyor :D

Dostum gameplay'ı 6-7 dakika izledim, baktım video sonu yüklenmiş, açtım.

-öncelikle 3ds'nin internet browser'ı yeterli hızda nete girebiliyor. Daha yavaş olduğunu sanıyordum, yanılmışım. Flash desteği nasıl, video izleniyor mu?

-süprizi söylemeyeyim, gidin izleyin arkadaşlar Ekran geniş olsa daha güzel olurmuş, ama yine de çok sağ ol, güzel akıl etmişsin
  • Browserda flash desteği yok.
    Revelations demosunu da izle onun ışıklandırma süper. Son 5-6 dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 4 Temmuz 2011; 21:34:31 >
  • Kızmış gibisin hayırdır?
  • abi ben oyna giriorum hadi gel oynayaalım modernova abi sen de uygunsan gel oynaaylım bir ikincisi team speak den konuscaksak turkish team speak clanından mı konuscaz yoksa sizin bi serverınız varmı?
  • Yok kızmadım
    paypay88'le konuşurken arada cevabı sıkıştırdım ondan öyle
  • gey beni duyan varmı bad company diorum oynayalım diorum team speaktende konusalım diorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 4 Temmuz 2011; 22:06:23 >
  • bu hamleni görüyorum ve sana pm atıyorum.

-bunları vita konusunda konuşmayın, tamam sayfa artıyor iyi güzel de, pm atalım böyle şeyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 4 Temmuz 2011; 22:08:34 >
  • YAW ABİ TS3 ŞİFRE NEDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 4 Temmuz 2011; 22:11:57 >
  • ABİ BEN BU ARADA PM ATAMIORUM TAM ÜYE DEĞİLİM O YÜZDEN YARIN OLCAM BEN SANA YARINA KAAR ÖZEL MESAJ ATAMIORUM OK
  • ABİ ORDMISN TS3 SERVER ŞİFRE NEDİR
  • 91.121.89.91 ODA1'e gel dostum, vita konusunda yeteri kadar konu dışına çıktık, her mesajınızda vita'yı ekleyin artık, mesajlarımız silinecek diye ödüm kopuyor.
  • ABİ ŞİFRE NEDİR ŞİFRE İSTİO,VİTA ALIN BEYLER(BUNU LAFIN İÇİNE YAZININ İÇİNE VİTAYI DA YAZIN DEDİĞİN İÇİN KOYDUM ABİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 4 Temmuz 2011; 22:19:07 >
  • ABİ ORAMISN BEN SANA SEVER ŞİFRE NEDİR DİOM
  • hay Allah seni

-şifre yok, direk giriyorum ben. Port 9994
  • Port 9994 bu şifreyse abi ben onu giriorum yanklış dio
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.