Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.423
Cevap
165
Favori
1.061.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avatar78

vallahi cihazdan soğutmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, yok çözünürlük kötüdür, güzel gözükmez...

-çıksın, öyle alacağım oyunların grafikleri nasıl bir bakalım, olmadı onlive'den haber bekleriz.

-onlive de rdr yok, PC'ye çıkmadığı için oyun

valla abi kankimsin ama lafı nerden anlıon anlamadım ha ben şunu diorum zaten atıorum dirt3 vitaya çıktı ve onu aldın bi baskasıda vitada onliveden aldı ikisinide grafiği aynı olur bir ikincisi daha ii gözükmesini istiosan abi yapcağı tek şey var oda fuul hd ekranda oynamak çünkü bu servis anladığım kadarıylan ekran çözünürlüğüne beğlı dah güzel yüksek çözünürlüklü gözüküo yani alacağın vita oyunlarıylan onlivede alacağın vita oyunları grafiğinde fark olmaz eğer şöle 2006 yılında çıkmış ezik konsollarda(ps3 ort ezik xbox felaket ezik) daha ii bi grafikte oynamak istiosanız taşınabilir giidn full hd çözünürlüklü bi tablette anca pc deki o görsel şölene sahip olursunuz anladın mı şimdi abi aynı şeyi bin kere anlatmaktan dilim damağım kurudu yaw ha bise daha ps vitadaki ben sony oyuları için alıorum bir ikincis özellikleri süper ve ben öle güzel sony oyunlarına kurban olurum sakın anlama ps vita kötü değil
  • tamam yav da, ps vita'daki dirt 3, onlive'deki dirt 3 kadar iyi gözükmesinin imkanı yok ki, onlive'de şahane bilgisayarlar vardır eminim
  • quote:

tamam yav da, ps vita'daki dirt 3, onlive'deki dirt 3 kadar iyi gözükmesinin imkanı yok ki, onlive'de şahane bilgisayarlar vardır eminim
    kanki kızma ama yuh diorum yaw bak abi vitada onlive olursa eğer dirt3 güzl gözükür yine vitada aam onlive kullanmadan dirt 3oynarsan aşırı büyük fark olmaz biraz daha detaylı olur ama aşrı fark olmaz ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 3 Temmuz 2011; 13:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı

quote:

tamam yav da, ps vita'daki dirt 3, onlive'deki dirt 3 kadar iyi gözükmesinin imkanı yok ki, onlive'de şahane bilgisayarlar vardır eminim
    kanki kızma ama yuh diorum yaw bak abi vitada onlive olursa eğer dirt3 güzl gözükür yine vitada aam onlive kullanmadan dirt 3oynarsan aşırı büyük fark olmaz biraz daha detaylı olur ama aşrı fark olmaz ok

kızdım bak şimdi bu tavrına, anlamadıysam nazikçe anlatabilirsin. Çözünürlüğün az olmasından diyorsun ama, çözünürlüğü geçtim, vita'nın sistemi dirt 3'ü zar zor kaldırır, onlive'den gelecek olan dirt 3 ise vita'nın çözünürlüğü yüzünden kötü gösterir ama vita'dan her halükarda iyidir. Şimdi yanlışım varsa lütfen daha güzel bir dille uyar

-dirt 3 daha benim makineyi kasıyor yav, vita'da güzel gözükmez ayrıca
  • ok abi kızma şimdi söle abi onlive de atıorum dirt 3 de tam 8 tane graphic ayarı var( çözünürlük hariç) vitada bunların 4 ü veya 6 ya yakını açık ollcak tamam dah detaylı olur onlivede ama şöle düşün c2 ilk çıktıpında 1 ayar vardı ondada gamer,hardcore,ekstrm vardı ve bunların arasın da çok büyük bi fak yok tu hata hiç yoktu böle düşünürsek eğer onlive gerek yok vitada ha full hd tablette oynanır o ayrı ve kanka özür dilerim bir ikinisi sana güzel haberim var işallah ben bugun battlefield bad campony 2 alıorum ve tüm ek paketler dahil buna eğer varsa sende beraber saat 3 yönünde shit yanında h.......r arkanda jet gelio bommmm koşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!! falan yaparız abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 3 Temmuz 2011; 14:54:47 >
  • OnLive çözünürlüğe göre grafik vermez. 800x600 DirectX11 Dirt3 ile 800x600 Orta Ayar DirectX9 Dirt3 arasında fark yok demek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

OnLive çözünürlüğe göre grafik vermez. 800x600 DirectX11 Dirt3 ile 800x600 Orta Ayar DirectX9 Dirt3 arasında fark yok demek gibi.

abi ben şunu diorum çözünürlüğü az olunca atıorum 1280X720p çözünürlük full ayar diğeri aynı oyun orta -yüksek ayar fark çok az olur ama full hd bi tablette oynarsan en azından bi konsol dan yüksek ve son model pc grafiği alırsın yani full hd olması bence bu yüzden önemli ben demiorum çözünürlük düşük olursa özellikler düşcek die diğer grafik ayarlarının ok abi
  • 1.onlive konsollar gibi bir alet 720p çözünürlük 30 fps pc her zaman daha iyi grafik ve çözünürlük veriyor haa nedir her zaman pc lüks olmuştur 2009 2010 hariç iğrenç bir dönemdi artık pc eski haline geri dönüyor haa nedir yeni konsollar çıksa bile bu böyle olacak çünkü konsol her zaman pcnin kısılmış halidir ekran kartı ve ram olarak işlemci olaraksa ps3ün 7 çekirdekli işlemciside var ne oluyor oyunlar her zaman ekran kartını daha çok kullanıyor üstelik şuan 4 way slı 580 ile süper bir bilgisayar yapılabiliyor ki 28nmde 680 580i 2ye katlıcak gerisini siz düşünün

2.onlive ps vitada daha kötü görüntü verir şöyle düşünün max 2560x1680 destekleyen ekran kartını bi 1080pde kullanmak var bide720 pde hangisi daha net olur haa ama nedir ne kadar küçüük ekran o kadar az bozulma
  • @dodomoco OnLive bir alet değil böyle hitap etmeyi bırakalım. OnLive bir yazılım. Evet en fazla 720p. Ama konsola benzemesi ne alaka? OnLive DX11 her oyunu fullde çalıştırcak cloud sistemlere sahip.
    2. Çözünürlük konusunda tabii ki PC daha iyi.
  • ewt beyler artık resmi olarak battlefield bad company 2 nin diğer tüm dlc leriyle birlikte sahibiyim eğer battlefield bad company varsa sizde beraber oynayalım
  • @pcnin yeni uzmani
    Steam ID ekle : modernova
  • OK ABİ BEN İM NİCK ozgur_fb oyun iner inmez eklicem sölemsi abi ben tüm dlc leriyle birlikte aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 3 Temmuz 2011; 18:57:12 >
  • AGA OZMAN BASTA YAZDIĞIM GİBİ SHİT SAAT12 YÖNÜNDE H.....R ENMY HELİ İNCOMİNG BOOM KOŞŞŞŞŞŞ LANET!!!!!!!FALAN YAPARIZ ARTIK TEAM SPEAKTEN
  • quote:

Kinect'e benzer bir çalışma sistemi asla yapamaz. Kinect ışınlar yolluyarak tarıyor. Resistance ve Uncharted'deki gibi basit şeyler yapılabilir ama asla Kinect gibi yapılamaz. 3DS'ten edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum bir süre sonra Gyro ile nişan almak kamera ayarlamak birşey zıplatmak eli ağrıtıyor. Dokunmatiğe gelirsek arkadakine lafım yok öndekine var. İnsan oynadığı ekranda parmak izi olunca bir sinir oluyor bazen nişan almayı zorluyor. Ve ön dokunmatiği tuşlarla beraber kullanıcaksa bir oyun hiç rahat olmuyor. 3DS'ten biliyorum. Uncharted'daki ışık olayı basit kameralarla bile olabiliyor. Tabi yazılım varsa. 3DS'te termometre var ona göre oyunlar etkilenebiliyor. Sesle oyun oynamaya gelirsek önceki nesildede vardı. DS yapıyordu, PSP'nin de yaptığı oyun var diye biliyorum. Şimdi 3DS'te yapıyor. Bence Rising asla Vita'ya çıkmaz. Hatta hiçbir el konsoluna çıkmaz. Son olarak ise alet über bir fiyata satılabilir her an hazır olun.
    Bu arada Vita duyurulduğundan beri almayı planlıyorum. Listeye yazabilirsiniz.
    Sonuç:
    iPad savaşın galibi. Evet şaka yapmıyorum ciddiyim. iPad sürekli güncellenen teknolojisiyle oyunları aynı Vita gibi çalıştırcak kapasiteye sahip. Zaten iPad 2 teknik özellikleri Vita ile aynı şuan. EA'de aynı bunu düşündü ve nerdeyse bütün oyunlarını iPad'e çıkarma kararı aldı. Bunlara Battlefield 3 dahil. Onlive Cloud Gaming Systemi ile high grafiklerde PC oyunlarını iPad'de oynamak mümkün.

al bakalım ipadda bf3 bunu ps vita ilemi karşılaştırıyorsun
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
  • harbi bf3 mü hocam bu?

-ipad ile vita grafik farkı çok da olmayacak, ipad2'nin 2 katı, ipad'in de 4 katı diyebiliriz.
  • @paypay88 Senle tartışmıycam. Bak o mesajın altına o konuyu kapattık.
  • quote:

harbi bf3 mü hocam bu?

-ipad ile vita grafik farkı çok da olmayacak, ipad2'nin 2 katı, ipad'in de 4 katı diyebiliriz.

iAdictosyoutube
    Juegos de EA para iOS ( iPhone / iPad / iPod Touch) presentados en E3 2011
    http://www.youtube.com/watch?v=mWdz4pjToO4

• avatar abi sende battlefield bad company2 varmı varsa ben aldım tüm dlc falan filan her şey şuan steamden inio eğer varsa modernova abi ilede birlikte oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 3 Temmuz 2011; 21:21:36 >
  • quote:

@dodomoco OnLive bir alet değil böyle hitap etmeyi bırakalım. OnLive bir yazılım. Evet en fazla 720p. Ama konsola benzemesi ne alaka? OnLive DX11 her oyunu fullde çalıştırcak cloud sistemlere sahip.
    2. Çözünürlük konusunda tabii ki PC daha iyi.

pc her zaman için daha yüksek çözünürlük ve daha iyi grafik verirama ucuzluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

harbi bf3 mü hocam bu?

iAdictosyoutube
    Juegos de EA para iOS ( iPhone / iPad / iPod Touch) presentados en E3 2011
    http://www.youtube.com/watch?v=mWdz4pjToO4

EA mobile gelmesin bırak, yapamıyor bu işi Gördük unreal engine'ın ipad'de nasıl güzel çalıştığını, ondan eser yok.

-umarım EA vita'yı ve 3ds'yi önemser, böyle yapmacık grafiklerle-kaldırmaz diye-sunmaz

@yeni uzman, MyHeartsECO ekle. Vietnam yok bende, normal pack var. Teamspeak 3 yapalım mı modernova sen ben şimdi*
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.