Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.381
Cevap
168
Favori
1.060.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı

merhaba beni de üye olarak kabull ederseniz sevinirim ben de bu yeni vita çok merak ediyorum:) ayriyetten bsc editörlerinden (ismini hatırlayamadım) vitada 3g online oyun olmaz diorlardı ozaman biz nasıl online oynıcaz açıkcası ben evde okulda heryerde oynıcam açıkcası evime wi fi almak istemiyorum ve sokakta geçerkende wi fi bulmak zor özellikle şöle güçlü bi tanesi çok zor bari evde oynamak istiorum online bu usb çoğaltıcılarıylan modeme takılabiliomu vista (usb modeme)

evet, aynı konuyu tartıştık burada, hatta ben sormuştum Ersin Çakı o editör.

-bu modem yanıtını da söyledim ama kimse bir şey diyemiyor, destekler mi desteklemez mi...
    -ha eğer mobil modemler vita'da çalışırsa online oyun oynar mıyız, daha onu bile cevaplayamadık

ekliyorum hocam
  • hocam ekleyin benide çıktığı gün alıcam hayırlısıyla
  • ekliyorum
  • saol hocam ben de her gün bsc ve dh olduğum için her türlü bilgiyi suncam ben bise daha sölemek istiorum bu 3g ile ilgili tam net olmasada cevabı bi video inceleme var az buçuk bi tahmin çıkartabiliriz sanırsam buyrun link:http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=14&vid=2374&hdon=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı

saol hocam ben de her gün bsc ve dh olduğum için her türlü bilgiyi suncam ben bise daha sölemek istiorum bu 3g ile ilgili tam net olmasada cevabı bi video inceleme var az buçuk bi tahmin çıkartabiliriz sanırsam buyrun link:http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=14&vid=2374&hdon=1

izledim ya bunu. Ne düşünüyorsun?
  • valla abi ilk başta her yere online taşıcaz face falan varya bu yüzden online olayı olabilceğini düşünüodum ama bunda oyunları online oynıcaksınız gibi bi açıklamada yok en iyisi tokyo game show veya gamescom fuarını beklemek ozaman çıkar bilgiler
  • ya, ben bu mobil modemlerden umutluyum. Belki onları takarak multiplayer oynayabiliriz.

-gamescom'a baya var yav, sabır taşı çatlayacak
  • hem gamescoma da gidebiliriz çünkü alamanya da orası bayağı yakın
  • ben mobil demiodum sabit kablolu modemler varya abi onların usb lileri acaba çalışırmıki
  • Serbest olsam dayım Almanya'da, onunla gidebilirim de, daha zor

-Neyse, hayalimde bir kez E3'e ve gamescom'a gitmek var.
  • aga sen kaç yaşın dasın ki
  • pm attım
  • aga benim yaş senden küçük lise 1 geçtim da
  • Vita'ya hayran olanlar hep küçük galiba

-Nasıl Almanya'ya gitmeyi düşünüyorsun ki, ailen izin veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78
    insanı caydırmakta üstüne yok dostum

-dediklerin dışında vaat ettiği ayrı bir şey olmazsa 3G'li modeli almayacağım tamam.

-sence bad company 2 gibi grafikli oyunları oynar mıyız?

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

-grafiği bırak da haritalar accayip büyük. Ram yüzünden daha küçük haritalarda oynayabiliriz ki bu da zevkli olmayacaktır sanıyorum.

Oyleyimdir ikna kabiliyetim yüksek
    ama gercekten bosuna para vermiş olursun.
    Bence oynayabileceğiz Uncharted ile virtua'ya baksana.böyle grafikler oldukça aslında gerek yok bile.Grafiklerin superligine bak.Ki cihaz çıkmadı bile birrahat ol zira ilk çıkacak oyunlar bunlar.Kim bilir daha neleri çıkar.Gerçi daha nasıl mükemmel yaparlar onu bilmiyorum.
    NOT:Mesaj biraz geç oldu kusura bakma.
    EDİT:Şu yaşını bana da pm ativer:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 25 Haziran 2011; 12:57:13 >
  • ya emin de değilim, ps3'te bad company 2 ve battlefield 3 var, güzel gösteriyor.

-Açıkca söyleyeyim, ben bir fps oyuncusuyum. Tabi diğerlerinden de hoşlanırım ama battlefield gibi gerçek savaşlar beni tam tatmin eder. Hatta mikrofonu alacaksın anında konuşarak savaşacaksın...

-vita'nın dahili mikrofonuyla fps oyunu harika olur. "saat 12, 500mil, tam karşıda, vur!'" gibi komutları kullandık baya ve sarıyor. Umarım vita'da bad company 2 gibi sağlam grafikler karşıma çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

insanı caydırmakta üstüne yok dostum

-dediklerin dışında vaat ettiği ayrı bir şey olmazsa 3G'li modeli almayacağım tamam.

-sence bad company 2 gibi grafikli oyunları oynar mıyız?

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

-grafiği bırak da haritalar accayip büyük. Ram yüzünden daha küçük haritalarda oynayabiliriz ki bu da zevkli olmayacaktır sanıyorum.

açıkcası doğru sölüorsun ama belki sony ssd benzeri memory üretir 64mb lik falan öle olursa eğer battlefield 3 gibi olmasada ekranında küçük olmasından dolayı böel gerçek savaaş hissi verebilir
  • ya gerçek savaş hissi verir zaten, olmadı doymadıysak tv'ye bağlarız.

-bu arada resimde sanki savaş oyunu değil araba,atv yarışı gibi bir fotoyu koymuşum
  • https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif tv ye zaten bağlanmıo anca ps3 len ama yinede evde ps 3 varsa veya pc(laf aramızda ben pcciyim)battlefield 3 oyna daha ii
  • dışarı çıkcaksan o ayrı ve abi ben de ps3 yok bu oyunlar la birlikte ps3 ten de öte bi tat alcam yani benim için biraz ps 3 yerinede geçio (zatn sony özel oyunları dışında ps3 de bence gerek yok)özel oyun bölümünüde ps vita çözcez
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.