Şimdi Ara

PS Vita mı iPod Touch 4g mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler Soru ortada sizce hangisi nedenleriyle birlikte yazarsanız memnun olurum.
    2 Sinden birisi kesin gelicek Amerikadan PS Vita gelicek bana eğer oyunlar felan uymucaksa getirtmicem herneyse Bu Yüzden Konu Açtım Yardımcı olursanız çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 4 Mart 2012; 22:22:03 >

• Playstation oyunlari region free dir.ABD den gelen cihaz Mogolistan dan alinan oyunlari bile oynatir sorun olmaz.

Allah icin iPod touch mi Vita mi diye sorma hocam.Vita oyun konsolu.iPod touch da yaptiklarini Vita da yapamazsin.Vita oyun oynatir,iPod touch multimedya cihazidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Playstation oyunlari region free dir.ABD den gelen cihaz Mogolistan dan alinan oyunlari bile oynatir sorun olmaz.

Allah icin iPod touch mi Vita mi diye sorma hocam.Vita oyun konsolu.iPod touch da yaptiklarini Vita da yapamazsin.Vita oyun oynatir,iPod touch multimedya cihazidir.

Hocam söylediklerinin hepsini bende düşünüyordum sonuçta birisi el konsolu diğeri ise mp4. PSP de bölge farkı var felan diye duymuştum ps vitada da olabilir diye düşündüm. Bilgi için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: N!ko Bellic

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Playstation oyunlari region free dir.ABD den gelen cihaz Mogolistan dan alinan oyunlari bile oynatir sorun olmaz.

Hocam söylediklerinin hepsini bende düşünüyordum sonuçta birisi el konsolu diğeri ise mp4. PSP de bölge farkı var felan diye duymuştum ps vitada da olabilir diye düşündüm. Bilgi için sağol

ps region free, vita oyun oynamak için biraz zahmet ve fazlaca zaman ile film de izlersin (conver etme olay ve alt yazı gömme vs.)

ama oyuncu adamsın vita al gitsin iphone kesmez seni modern combat en baba oyunu izle gör ne dandik , koşa koşa vita ya gidersin almaya :)

• Bende bu celiskideyim ama su an icin beklemedeyim psp nin kırılmasını ve ipod touch 5g nin çıkmasını bekliyorum.telefonlarda ise lg 4X HD dikkatimi çeken modeller arasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.