Bildirim
ps vita remote play yapıp dualshock 4 ile oynuyorum ama ps vitanın ekran ışığı 3 saniye içinde azalıyor ekran ışığı çoğalsın diye dokunuyorum 3 saniyede bir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bende de ayni sorun var ben ps vitanin ekranina hafif su damlatarak çözdüm. Bu sayede ekrana surekli dokunuyormusum gibi algiliyor. Ama su miktarini cok cok az tut ne olur ne olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım hoş geldin nasılsın .. aslında sorunun tam çözümünü bilen Bir arkadaş var ama bana söylemiyor gıcık olmuş bana
Lol adam soruyu konunun başlığına yazmış.
yunusay hoş geldin arkadaşım Soru ve konu aynı onun için başlığa yazdım. . Kesin Çözüm varmı çok lazım
denizusmagandus isimli arkadaşın çözümü ilginç. Bu ara bende Sony ve reddit te baktım. Resmi bi çözüm henuz yok. Update bekleniyor diyorlar.
Bazı kişiler damla yerine soldaki düğmelerini birine bant bağlamış ve sorunu böyle çözmüşler.
quote:
Orijinalden alıntı: denizusmagandus
Hocam bende de ayni sorun var ben ps vitanin ekranina hafif su damlatarak çözdüm. Bu sayede ekrana surekli dokunuyormusum gibi algiliyor. Ama su miktarini cok cok az tut ne olur ne olmaz
Oha İlk defa duydum böyle birşey
-
Cozum absurt ama ise yariyor
Türk çözümü diyesim geldi :) -
Suyu günde kaç defa damlatmam lazım doktor bey .. reçeteye yazmamışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: trgametr34
Suyu günde kaç defa damlatmam lazım doktor bey .. reçeteye yazmamışsınız
Haha
Hocam dugmelerden birine bant sarmayı dene. Reddit te öyle yazıyordu. Cihazı bilmiyorum ama soldaki stik e bant yapıştırmıştı biri.
yunusay Allah razı olsun arkadaşım bu yaralı ps vitama bant olayı yara bantı gibi geldi şifa oldu ... ilaç yunusay doktordan .. şifa Allahtan
Çözmene sevindim hocam. İyi oyunlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X