Şimdi Ara

PS Vita Vatan Computer Ön Sipariş!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vatanın mağzasından ön sipariş verebilirmiyiz.Kartta yer olmadığı için iki kart ile alacam o yüzden sordum..
  • Arkadaşlar vatandan bugün mesaj geldi. Güvenlik teyidi ile ilgili atılan maili okuyun diye. Ama işin komik yanı öyle bir mail falan gelmedi. Bu konuda size bir mail falan geldi mi? Tahminim onay ile ilgili bir mail. Ki daha önce bir kaç kişiye daha gelmiş. Ancak bana mesaj atılmasına rağmen posta kutumda yok. Vatana da mesaj attım ama bir geri dönüş yok oradan da. Var mı bu konuda bilgisi olan acaba?
  • vatanın sitesinde vita satışı kaldırılmış sanırım?
  • Vita kaldirilmis vatandan. Diger sitelerin sikayeti uzerine kaldiirildigini dusunuyorum. İnsallah bizim siparisler iptal olmaz
  • Evet kaldırılmış ancak sanmıyorum diğer sitelerin şikayeti üzerine kaldırıldığını. Kimi neye şikayet ediyorsun? Sonuçta yapılan suç değil. Kaldı ki bimeks de ara ara indirime sokup kaldırıyor. Ek olarak bir yarım saat önce vatandan aradılar sipariş teyit işlemi için. Ki o zaman da ürünün stoklara girdiklerinde kargolanacağını söylediler. Yani siparişlerin iptal olacağını sanmıyorum. Kaldırmalarının da sebebi tahminimce ellerine gelecek ürün sayılarına ulaşmalarıdır. Tamam ön sipariş ancak gene de her firmanın belli bir kotası var. Yani yeterli sayıya ulaştılarsa kota limitini arttırana kadar önsiparişe ürün koyacaklarını sanmıyorum. Yani diğer sitelerin şikayeti bir işe yaramaz. Tabi işi rekabet kuruluna falan götürüp onlardan bu tarz kararlar alınabiliyor. Ancak onun da bu kadar kısa sürede olması imkansız. Gene de vatanı arayıp sorarsanız daha detaylı bilgi verirler tahminimce.
  • Forumda okumustum biri sony kulaklik almisti fiyatini hatirlamiyorum ama atiyorum 300 liralik kulaklikta bi site indirim yapip 200 liradan satmisti. Diger sitelerin sikayeti uzerine fiyatini sonraki gun 300 liraya cikartmak zorunda kalmisti. İnsallah sorunsuz gelir elimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu yazılanları okudumda sipariş vereyimmi ? Para hazır dün akşam havale formunu doldurmuştu m yatırmam için 2 gün var alayımmı ürünü ne dersiniz sorun çıkmaz değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_wanted

Şimdi bu yazılanları okudumda sipariş vereyimmi ? Para hazır dün akşam havale formunu doldurmuştu m yatırmam için 2 gün var alayımmı ürünü ne dersiniz sorun çıkmaz değilmi ?

Vatanin sitesinde urun yok hocam su an. Kaldirmislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

Şimdi bu yazılanları okudumda sipariş vereyimmi ? Para hazır dün akşam havale formunu doldurmuştu m yatırmam için 2 gün var alayımmı ürünü ne dersiniz sorun çıkmaz değilmi ?

Olmadığını biliyorum ama dün varken ben siparişi verdim. yani şu anda benim havale yapmamı bekliyorlar alayımmı ?
  • quote:

Forumda okumustum biri sony kulaklik almisti fiyatini hatirlamiyorum ama atiyorum 300 liralik kulaklikta bi site indirim yapip 200 liradan satmisti. Diger sitelerin sikayeti uzerine fiyatini sonraki gun 300 liraya cikartmak zorunda kalmisti. İnsallah sorunsuz gelir elimize

Yok ya sanmıyorum Vatan öyle bir şey yapsın. Sonuçta vatanın fiyatının hepsiburadadan çok farkı yok aslında. Sonuçta hepsiburadada oyun dahil 720 tlye geliyor world puanlarla. Vatanda oyun yok 650 tl. Yani vatanın fiyatı çok uçuk indirimli değil. He ben vatanı tercih ettim. çünkü adios kart kullanmıyorum ve bu kampanydan kazanılan world puanları belli bir süre içerisinde harcama zorunluluğu var. O sebeple vatanı tercih ettim. Ama bahsettiğiniz olay ilginç. İşin aslı normalde olur böyle aşırı indirimler. Ancak şikayet edilip kaldırılması bana absürd geliyor. He tabi olmaz mı olur? Ancak bunlar daha büyük şirketlerde falan oluyor. Mesela turckell-vodafone şeklinde. Ama belki de site yanlışlıkla o fiyatı girmişte olabilir. Bazen oluyor. Normalde sözleşme koşullarında böyle durumlarda sipariş iptal ediliyor. Ancak site müşteri memnuniyeti gereği bunu yapmamışta olabilir. Sonuçta o site 300 tllik bir malı 200e satabiliyorsa ya bu satış zararına ve ya minimum kardadır. Ya da diğer siteler absürd bir kar marjıyla satıyorlardır ki böyle bir durumda şikayet etseler bile boşa olur. Tabi bahsettiğiniz olayı net bilmediğim için net yorum da yapamıyorum doğal olarak. Ancak dediğim gibi vatanın fiyatı çok çok ucuz değil. Hesabı yapınca hepsiburadanın fiyatıyla aynıya geliyor. Hatta adios kartı olanlar için hepsiburada çok daha kârlı. Bu sebeple ben siparişlerimizin elimize geleceğini düşünüyorum ki bir kaç saat önce beni arayıp siparişi teyit ettiler. Eğer iptal gibi bir durum olsaydı böyle bir arama yapmazlardı sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Olmadığını biliyorum ama dün varken ben siparişi verdim. yani şu anda benim havale yapmamı bekliyorlar alayımmı ?

Sanırım sorun çıkıp çıkmayacağı konusunda endişelisiniz. Ancak sorun çıkarsa zaten geri havale yapıyorlar. Hoş ben bir problem olacağını sanmıyorum ancak yine de karar sizin. Yani bir sorun olursa beyefendi siparişiniz iptal edildi derler ve geri havale yaparlar. Bu sebeple bu konuda çok endişe etmeyin. Almak istiyorsanız alın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

quote:

quote:

quote:

Sanırım sorun çıkıp çıkmayacağı konusunda endişelisiniz. Ancak sorun çıkarsa zaten geri havale yapıyorlar. Hoş ben bir problem olacağını sanmıyorum ancak yine de karar sizin. Yani bir sorun olursa beyefendi siparişiniz iptal edildi derler ve geri havale yaparlar. Bu sebeple bu konuda çok endişe etmeyin. Almak istiyorsanız alın bence.

Geri iade söz konusu olsa bile paramızı almak için bekleriz bu seferde ama neyse alıyorum şimdi sorun çıkacağını sanmam yardımınız için tşkler..

• Vallaha şu anda havaleyi yapmış bulunmaktayım hadi bakalım hayırlısı bekliyoruz artık.
  • quote:

quote:

Forumda okumustum biri sony kulaklik almisti fiyatini hatirlamiyorum ama atiyorum 300 liralik kulaklikta bi site indirim yapip 200 liradan satmisti. Diger sitelerin sikayeti uzerine fiyatini sonraki gun 300 liraya cikartmak zorunda kalmisti. İnsallah sorunsuz gelir elimize

Yok ya sanmıyorum Vatan öyle bir şey yapsın. Sonuçta vatanın fiyatının hepsiburadadan çok farkı yok aslında. Sonuçta hepsiburadada oyun dahil 720 tlye geliyor world puanlarla. Vatanda oyun yok 650 tl. Yani vatanın fiyatı çok uçuk indirimli değil. He ben vatanı tercih ettim. çünkü adios kart kullanmıyorum ve bu kampanydan kazanılan world puanları belli bir süre içerisinde harcama zorunluluğu var. O sebeple vatanı tercih ettim. Ama bahsettiğiniz olay ilginç. İşin aslı normalde olur böyle aşırı indirimler. Ancak şikayet edilip kaldırılması bana absürd geliyor. He tabi olmaz mı olur? Ancak bunlar daha büyük şirketlerde falan oluyor. Mesela turckell-vodafone şeklinde. Ama belki de site yanlışlıkla o fiyatı girmişte olabilir. Bazen oluyor. Normalde sözleşme koşullarında böyle durumlarda sipariş iptal ediliyor. Ancak site müşteri memnuniyeti gereği bunu yapmamışta olabilir. Sonuçta o site 300 tllik bir malı 200e satabiliyorsa ya bu satış zararına ve ya minimum kardadır. Ya da diğer siteler absürd bir kar marjıyla satıyorlardır ki böyle bir durumda şikayet etseler bile boşa olur. Tabi bahsettiğiniz olayı net bilmediğim için net yorum da yapamıyorum doğal olarak. Ancak dediğim gibi vatanın fiyatı çok çok ucuz değil. Hesabı yapınca hepsiburadanın fiyatıyla aynıya geliyor. Hatta adios kartı olanlar için hepsiburada çok daha kârlı. Bu sebeple ben siparişlerimizin elimize geleceğini düşünüyorum ki bir kaç saat önce beni arayıp siparişi teyit ettiler. Eğer iptal gibi bir durum olsaydı böyle bir arama yapmazlardı sanırım.

bahsettigim olayin icinde hepsisony.com vardi. ucuz satan siteyi sony'ye sikayet edip fiyatini yukseltmislerdi. konuyu ps3 bolumunde okumustum sanirim. sizi arayip teyit ettiklerine gore sorun olmayacaga benziyor. 3D guvenlik sifresi kullandiniz mi hocam alirken?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geri iade söz konusu olsa bile paramızı almak için bekleriz bu seferde ama neyse alıyorum şimdi sorun çıkacağını sanmam yardımınız için tşkler..

Rica ederim. Tabii ki parayı geri alma konusunda biraz beklersiniz. Ancak sonuçta bunlar hep ihtimal dahilinde. Umarım sorun çıkmaz.

• quote:

quote:

quote:

bahsettigim olayin icinde hepsisony.com vardi. ucuz satan siteyi sony'ye sikayet edip fiyatini yukseltmislerdi. konuyu ps3 bolumunde okumustum sanirim. sizi arayip teyit ettiklerine gore sorun olmayacaga benziyor. 3D guvenlik sifresi kullandiniz mi hocam alirken?

O olabilir. Çünkü şirketlerin ürünleri için belli bir fiyat aralığı var ve bunun cidden aşağısında satılınca diğer firmalarda distribütör ya da şirkete bunu bildirebilirler. Ancak vatanın fiyatı çok ucuz değil. Hepsiburada dışında galiba sonyasyada da hesaplayınca fiyat bu civarlarda çıkıyor. Yanlış bilmiyorsam o sitede de 2 oyun ve vita 800 civarıydı ki oyunların toplam ederine yuvarlak hesap 150 desen oranın fiyatları da aynı oluyor. Yani sonuç olarak zararına satacaklarını sanmıyorum.

• Arkadaşlar sipariş vermek isteyip kaçırdıysanız en fazladan 1 adet 3G siparişi vermiştim, havalesini yaparım diyorsanız alabilirsiniz. 782tl + kargo idi fiyatı ve sanırım 1 gün daha duracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

Arkadaşlar sipariş vermek isteyip kaçırdıysanız en fazladan 1 adet 3G siparişi vermiştim, havalesini yaparım diyorsanız alabilirsiniz. 782tl + kargo idi fiyatı ve sanırım 1 gün daha duracak.

pm attım skaty
  • Fiyat şikayeti yapmak rekabet kanuna aykırıdır ve asıl bunun cezası büyüktür ispatlanırsa. Merak etmeyin.
  • bende wifi li olanı aldım 650 tl ye.havale yapıp mail attım sonra dekontu.muhasebe calısanları kontrol edeceklermiş yarın bir daha arayacagım.bu yüzde 25 kampanyalarında kargo yu çok pahalı yolluyor diye okudum bu forumdan umarım 20 30 kagıt gecirmezler:)
    ha birde oyun olmadıgı garanti mi bu kampanya da ben sordum bilgimiz yok dediler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.