Şimdi Ara

PS Vita Vatan Computer Ön Sipariş!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki işine yarayan olur vatanda iki farklı modelin ön siparişi mevcut ayrıca vatanda haftasonları %25 indirim oluyor belki psvita bunlardan faydalanabilir.

SONY PLAYSTATION VITA 3G CONSOLE

SONY PLAYSTATION VITA WIFI CONSOLE

• Yaninda oyun hediyeli olanlarla ayni fiyata ama vatandakilerde oyun yok. % 25 indirim olsa bile vitanin fiyatlarini dusurmezler ama yinede bir umut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

belki işine yarayan olur vatanda iki farklı modelin ön siparişi mevcut ayrıca vatanda haftasonları %25 indirim oluyor belki psvita bunlardan faydalanabilir.

%25 indirim olursa, 650 tl civarına gelir wifili konsol.

• Bir el konsoluna 800 TL de verilmezki Git PS3 al üstüne paran bile kalır.Eve taksiyle dönersin
  • %25 ile indirime düşülürse 1 2 ay sonrasına alinir cunku ben 3ds gibi birsey bekliyorum fiyat politikası bakımından
  • oyun hediyeleri varmış görmemiştim
  • Ik asamada % 25 indirim asla olmaz. En az 6 ay gecmesi lazim. Urun cok yeni. Daha oyunlar satisda degil. Sony zararda vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan Bilgisayar %25 indirimi yaptı, almayı düşünenler kaçırmasın.

PS Vita Wifi 650 TL (Hediye yok)
    PS Vita 3G + Wifi 782 TL (Hediye Yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 10 Şubat 2012; 2:02:49 >
  • Ustte asla olmaz dedigim indirim yapilmis oldu.
  • siparisi gectik .. bakalim simdi gunler gecmez :p
  • Ben cihazın çıkmasını bekleme taraftarıyım . Cihaz çıksın piyasa otursun oyunlar cok olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

belki işine yarayan olur vatanda iki farklı modelin ön siparişi mevcut ayrıca vatanda haftasonları %25 indirim oluyor belki psvita bunlardan faydalanabilir.

%25 indirim olursa, 650 tl civarına gelir wifili konsol.

Demiştim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Ben cihazın çıkmasını bekleme taraftarıyım . Cihaz çıksın piyasa otursun oyunlar cok olsun

Sanırım bende bekleyeceğim. Erkenden alıp beklemek cazip değil şu an... Zaten ayda 2 kez indirimi oluyor Vatan'ın.
  • bence vatanın yaptığını tebrik etmek lazım ön siparişteki konsolu bile %25 indirimle satıyorlar. bence almayı düşünen arkadaşlar için iyi fiyat.
  • Ön sipariş kampanyasını ayın kaçına kadar kullanabilecez?
  • Bende sipariş bilgilerini girdim hesabımda 560 tl para var yarın hemen üstünü tamamlayıp havaleyi yapıyorum ayın 22'sini sabırsızlıkla bekleyeceğiz artık..
  • vatan nasil bu kadar ucuz satabiliyor ?
  • Ben de Vatandan siparişimi verdim. Hoş sipariş vermek için acele ettim. Gece 12 den sonra indirim biter diye hala devam etmekte. Almayı düşünen arkadaşlar bence güzel bir fiyat. Tabi kimisi daha da düşmesini bekleyebilir. Herkesin kişisel tercihi. Normalde fiyat yüksek gelmişti bana ancak daha önce duyurulan fiyata gelince vatanda aldım. Yanlız bir sorum var. Vatan benden kargo ücreti almadı. Acaba kendi mi ödeyecek yoksa ben daha sonra teslim alırken mi ödeyeceğim? Hayır bir şey değil ups ile gönderiyor ve ben ödeyeceksem evde olmadığım bir güne denk gelir bu sefer geri götürürler falan uğraş dur. Var mı bu konuda bir bilgisi olan acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

Ben de Vatandan siparişimi verdim. Hoş sipariş vermek için acele ettim. Gece 12 den sonra indirim biter diye hala devam etmekte. Almayı düşünen arkadaşlar bence güzel bir fiyat. Tabi kimisi daha da düşmesini bekleyebilir. Herkesin kişisel tercihi. Normalde fiyat yüksek gelmişti bana ancak daha önce duyurulan fiyata gelince vatanda aldım. Yanlız bir sorum var. Vatan benden kargo ücreti almadı. Acaba kendi mi ödeyecek yoksa ben daha sonra teslim alırken mi ödeyeceğim? Hayır bir şey değil ups ile gönderiyor ve ben ödeyeceksem evde olmadığım bir güne denk gelir bu sefer geri götürürler falan uğraş dur. Var mı bu konuda bir bilgisi olan acaba?

İnternete Özel %25 indirim kampanyasında kargo ücreti alıcıya aittir. Siparişlerinizde 3D Secure kullanmanız alışverişinizin gönderi süresini kısaltacaktır.

demişler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

Ben de Vatandan siparişimi verdim. Hoş sipariş vermek için acele ettim. Gece 12 den sonra indirim biter diye hala devam etmekte. Almayı düşünen arkadaşlar bence güzel bir fiyat. Tabi kimisi daha da düşmesini bekleyebilir. Herkesin kişisel tercihi. Normalde fiyat yüksek gelmişti bana ancak daha önce duyurulan fiyata gelince vatanda aldım. Yanlız bir sorum var. Vatan benden kargo ücreti almadı. Acaba kendi mi ödeyecek yoksa ben daha sonra teslim alırken mi ödeyeceğim? Hayır bir şey değil ups ile gönderiyor ve ben ödeyeceksem evde olmadığım bir güne denk gelir bu sefer geri götürürler falan uğraş dur. Var mı bu konuda bir bilgisi olan acaba?

İnternete Özel %25 indirim kampanyasında kargo ücreti alıcıya aittir. Siparişlerinizde 3D Secure kullanmanız alışverişinizin gönderi süresini kısaltacaktır.

demişler :)

Anladım. Kargo ücreti sorun değil. Ancak benim için önemli olan şu kargo gelipte geri giderse en yakın ümraniyede. Ve cidden uzak kalıyor bana. Hayır hepsiburada falan farklı kargo şirketleriyle çalışma imkanı veriyor. O açıdan iyi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.