Şimdi Ara

PS Vita Vatan Computer Ön Sipariş!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan'dan ön siparişle alışveriş yapmayın.
    En büyük hatanız olur.

Herkesin malı eskir,sizinki daha gelmez.

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Vatan'dan ön siparişle alışveriş yapmayın.
    En büyük hatanız olur.

Herkesin malı eskir,sizinki daha gelmez.

Selamlar

vatan geç gönderecektir ama en fazla 3-5 gün bekletir. 650 liraya satın aldıktan sonra 2 haftada beklerim sorun değil
  • Ben mağazadan sipariş verdim.Geldiği zaman mağazadan gidip alacam..Belki internet üzerinden verilen siparişten daha erken gelir..
  • Vatan'ın ön-siparişleri geç gönderdiği bilgisi hangi olaya dayanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 13 Şubat 2012; 3:02:00 >
  • Benim yaşadığım ve parasını 1001 tehditle aldığım Uncharted3 ve yüzlerce kişinin mağdur olduğu BF3 olaylarına dayanıyor.

İsterseniz müşteri hizmetlerini bir arayın bakalım. Telefon otomatik olarak açıldıktan sonra kaç gün bekleyeceksiniz telefonun başında.

Adamlar ÖN SİPARİŞİ "parasını iki hafta önce verdiği için ilk önce elde etmek" olarak değil, "acaba kaç tane satarım" diye yorumluyor.

Vatan bedava verse düşünürüm.
    Forumda arama yaparsanız bir dünya konu bulursunuz.

Selamlar.
  • gercekten bu sekilde bir olay olacaksa sikinti...
    Musteri hizmetleri ile gorustugumde 12' sinde siparis vermistim, 10 gun icerisinde urununuz gonderilecektir dendi bana. umarim sikinti olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ben mağazadan sipariş verdim.Geldiği zaman mağazadan gidip alacam..Belki internet üzerinden verilen siparişten daha erken gelir..

Siz mağazadan sipariş verdiğinizde %25 indirim uygulandı mı acaba? Yani demek istediğim 650 tlye mi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ben mağazadan sipariş verdim.Geldiği zaman mağazadan gidip alacam..Belki internet üzerinden verilen siparişten daha erken gelir..

Siz mağazadan sipariş verdiğinizde %25 indirim uygulandı mı acaba? Yani demek istediğim 650 tlye mi aldınız?

Evet 650 tl'ye ön siparişimi yaptırdım..
  • Valla fırsat olsaydı ben de mağazadan sipariş vermek isterdim. Peki netten sipariş verenler gidip mağazadan da alabiliyorlar mı acaba?
  • Arkadaşlar bende üstte denildiği gibi int üzeri sipariş verdim havaleyide yaptım. Bana dönen olmadı hala ? Havaleyi yapanlara söylüyorum size herhangi bir teyit amacıyla geri döndülermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_wanted

Arkadaşlar bende üstte denildiği gibi int üzeri sipariş verdim havaleyide yaptım. Bana dönen olmadı hala ? Havaleyi yapanlara söylüyorum size herhangi bir teyit amacıyla geri döndülermi acaba?

bende havale yaptım suan için geri dönmediler.hatta c.tesi aradıgımda internet bankacılığı üzerinden attıgım dekontun gitmedigini ögrendim hemen normal mail adresimden attım ulasmıs:) onay için muhasebe elemanları inceleyecekmiş.
    dur dedim bugün arayıp sorayım nolmus diye bekle bekle dayanamadım kapadım
    ha unutmadan oyun hediyesi var mı dedim bilgimiz yok dedi eleman arayanlardan biri şunu da laf arası sorarsa belki bilen biri denk gelir biz de aydınlanırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurhan_90 -- 13 Şubat 2012; 21:25:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurhan_90

quote:

Orijinalden alıntı: ea_wanted

Arkadaşlar bende üstte denildiği gibi int üzeri sipariş verdim havaleyide yaptım. Bana dönen olmadı hala ? Havaleyi yapanlara söylüyorum size herhangi bir teyit amacıyla geri döndülermi acaba?

bende havale yaptım suan için geri dönmediler.hatta c.tesi aradıgımda internet bankacılığı üzerinden attıgım dekontun gitmedigini ögrendim hemen normal mail adresimden attım ulasmıs:) onay için muhasebe elemanları inceleyecekmiş.
    dur dedim bugün arayıp sorayım nolmus diye bekle bekle dayanamadım kapadım
    ha unutmadan oyun hediyesi var mı dedim bilgimiz yok dedi eleman arayan olursa şunu da laf arası sorsun belki bilen biri cıkar

Bende havaleyi c.tesi yaptım dekontuda yolladım hala geri dönmediler. Bugün site içide mesaj attım bakalım yarın döneceklermi ? Ayrıca aramasıda bi çabası aradım 20 dkyı aştı ona bagla şuna bağla o bilmiyor bilmem ne çok ilgisizler arayacak arkadaşlara uyarım var aramayın bi o kadarda telefon parası gidiyor. Mesaj atın lütfen bekleyip göreceğiz artık!!!

• Ne telefonlarınıza cevap verecekler, ne de mesajlarınıza...

Ürün piyasaya çıktıntan, artık Carrefour'lara falan dahi düştükten sonra ürünlerinin elinize geçecek. O da 15-20 lira arası kargo parası isteyecek olan UPS'te kaybolmazsa.

İnşallah yanılırım arkadaşlar.
    İnşallah.

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Ne telefonlarınıza cevap verecekler, ne de mesajlarınıza...

Ürün piyasaya çıktıntan, artık Carrefour'lara falan dahi düştükten sonra ürünlerinin elinize geçecek. O da 15-20 lira arası kargo parası isteyecek olan UPS'te kaybolmazsa.

İnşallah yanılırım arkadaşlar.
    İnşallah.

Selamlar

İnşallah yanılırsınız eğer öyle yaparlarsa para iadesi isterim tabi o süreçte uzun sürmezse off off. aslında şimdi bakıyorumda eğer oyun hediyesi yollamazlarsa hiç uygun bir fiyata almamış oluyoruz işin birde o tarafı var. ayrıca başka bişey soracam btsony'de 4gb hafıza kartı 59 tl kargo dahil önerirmisiniz?

• az önce aramayı denedim 2. sıradasınız dedi bende bekledim erken bağlanır diye tam 12 dk bekledim hala telefonu açan olmadı kapadım dayanamadım. umarım telefona yazmaz ? allah belasını versin bu vatanın neymiş bu işkence almaz olaydık.milleti sömürüyorlar ne biçim sistemi var 7.sıra olduğumda 5dkda açıyordu sekreter 1. sıraya geldik hala açan yok ş......... çok sinirlendim ya
  • Valla insanın parasıyla rezil olması bu demek herhalde,kimbilir ne zaman göndercekler..

muhtemelen vatan ilk gelen ürünleri mağazadan satacak,ön sipariş vermiş olnları bi dahaki sefere yollarız diyecektir.:)

50-100 fazla veririm görerek aynı anda alırım..geldimi gelecekmi ne oldu ne kaldı diye sinir krizi geçireceğime,,

birde bu oyun zaten keyif işi arkadaşlar 50-100 tl nin hesabını yapıp ,makina cihaz hiç almayın..ende

bende ön sipariş verdim ama para falan ödemedim sadece adımı yazdırdım gelince alo deyin gelip alrım dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 14 Şubat 2012; 13:48:31 >
  • bugün gittim müşteri hizmetleri bölümüne izmir de bana onların ekranını göremiyoruz dedi.arayıp ulaşmanız lazım dedi.istiyorsanız iptal edeyim dedi yok dedim kalsın suanlık.subat bitmeden elimizde olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Valla insanın parasıyla rezil olması bu demek herhalde,kimbilir ne zaman göndercekler..

muhtemelen vatan ilk gelen ürünleri mağazadan satacak,ön sipariş vermiş olnları bi dahaki sefere yollarız diyecektir.:)

50-100 fazla veririm görerek aynı anda alırım..geldimi gelecekmi ne oldu ne kaldı diye sinir krizi geçireceğime,,

birde bu oyun zaten keyif işi arkadaşlar 50-100 tl nin hesabını yapıp ,makina cihaz hiç almayın..ende

bende ön sipariş verdim ama para falan ödemedim sadece adımı yazdırdım gelince alo deyin gelip alrım dedim..

bugün sabah aradım.hem siparişin durumunu sormak hem de ne zaman kargolanacagını ögrenmek için.ön sipariş oldugu için ürün magazalardan önce depomuza gelecek buradan gönderimleri yapacagız dediler...heralde önümüzdeki hafta elimizde olur netten sipariş verenlerin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurhan_90 -- 15 Şubat 2012; 15:49:56 >

• quote:

quote:

Valla insanın parasıyla rezil olması bu demek herhalde,kimbilir ne zaman göndercekler..

bugün sabah aradım.hem siparişin durumunu sormak hem de ne zaman kargolanacagını ögrenmek için.ön sipariş oldugu için ürün magazalardan önce depomuza gelecek buradan gönderimleri yapacagız dediler...heralde önümüzdeki hafta elimizde olur netten sipariş verenlerin de

:) hadi hayirlisi insallah cok beklemeyiz

• quote:

quote:

Peki %25 lik kampanyada ön sipariş verenlere oyun gönderilip gönderilmeyeceği konusunda bir şey söylediler mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.