Şimdi Ara

PS Vita Vatan Computer Ön Sipariş!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: byatunga

quote:

Orijinalden alıntı: gurhan_90

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Valla insanın parasıyla rezil olması bu demek herhalde,kimbilir ne zaman göndercekler..

muhtemelen vatan ilk gelen ürünleri mağazadan satacak,ön sipariş vermiş olnları bi dahaki sefere yollarız diyecektir.:)

50-100 fazla veririm görerek aynı anda alırım..geldimi gelecekmi ne oldu ne kaldı diye sinir krizi geçireceğime,,

birde bu oyun zaten keyif işi arkadaşlar 50-100 tl nin hesabını yapıp ,makina cihaz hiç almayın..ende

bende ön sipariş verdim ama para falan ödemedim sadece adımı yazdırdım gelince alo deyin gelip alrım dedim..

bugün sabah aradım.hem siparişin durumunu sormak hem de ne zaman kargolanacagını ögrenmek için.ön sipariş oldugu için ürün magazalardan önce depomuza gelecek buradan gönderimleri yapacagız dediler...heralde önümüzdeki hafta elimizde olur netten sipariş verenlerin de

Peki %25 lik kampanyada ön sipariş verenlere oyun gönderilip gönderilmeyeceği konusunda bir şey söylediler mi acaba?

önceki aradıgımda da sordum bugün de sordum bilgileri yokmuş o konu da.

• bana hala dönen olmadı ya çooook ilginç
  • arkadaslar vita da oyun fiyatlari nasil olur acaba. mesela uncharted in fiyati ne olacak bilgilrndirirseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Valla insanın parasıyla rezil olması bu demek herhalde,kimbilir ne zaman göndercekler..

muhtemelen vatan ilk gelen ürünleri mağazadan satacak,ön sipariş vermiş olnları bi dahaki sefere yollarız diyecektir.:)

50-100 fazla veririm görerek aynı anda alırım..geldimi gelecekmi ne oldu ne kaldı diye sinir krizi geçireceğime,,

birde bu oyun zaten keyif işi arkadaşlar 50-100 tl nin hesabını yapıp ,makina cihaz hiç almayın..ende

bende ön sipariş verdim ama para falan ödemedim sadece adımı yazdırdım gelince alo deyin gelip alrım dedim..

bugün sabah aradım.hem siparişin durumunu sormak hem de ne zaman kargolanacagını ögrenmek için.ön sipariş oldugu için ürün magazalardan önce depomuza gelecek buradan gönderimleri yapacagız dediler...heralde önümüzdeki hafta elimizde olur netten sipariş verenlerin de

Peki %25 lik kampanyada ön sipariş verenlere oyun gönderilip gönderilmeyeceği konusunda bir şey söylediler mi acaba?

önceki aradıgımda da sordum bugün de sordum bilgileri yokmuş o konu da.

Anladım bekleyip göreceğiz artık.

• Dun Vatan' i aradim. 22' sinde stoklarinda olacagini belirttiler urunlerin.
    Ayrica PS' lerin onsiparis yapilanlarin magazadan satisi gibi birseyin mumkun olmayacagini stoklarinin farkli oldugunu soylediler.
    Daha once de dedigim gibi umarim sorun yasamayiz......
  • Umarım yaşamazsınız arkadaşlar.

Şu kadar söyleyeyim ki, yarı fiyatına bile verse Vatan; almam.
    Hele ki şu insan yerine koymamaları ve umursamamaları yok mu?
    Yemin ediyorum insanı delirtiyor.

Paramı bile çok üzün bir süre sonra, 15-20 TL'lik telefon görüşmeleri yaparak alabildim.

Selamlar
  • Benim bugün ön siparişim silinmiş ödemesini çoktan yapmış olmama rağmen. Sizde durum nedir acaba? Paradan da haber yok. Silinme mesajı da yok.

Ekleme: Aradım 5 dakikada ulaştım (yapı kredi ye 20 dakikada ulaşamadığımı düşünürsek sorun değil) ,zaten sürekli sıranızı söylüyor yani o kadar da kötü bir sistem değil. Neyse konuya dönersek siparişimin silinmiş olmasının nedeni havalenin dekontunu mail olarak yollamama rağmen bir de arayacakmışım İlk defa bir online alışverişte telefon gibi gelişmemiş ve güvensiz bir sistem kullanarak onaylama gördüm. Neyse tekrar aktif olacaktır dedi 1 dakika içinde aktif oldu.

Bir de müşteri hizmetlerindekiler de bunalmış mıdır bilemiyorum ama ses tonu beni dövecek gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 16 Şubat 2012; 14:01:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Benim bugün ön siparişim silinmiş ödemesini çoktan yapmış olmama rağmen. Sizde durum nedir acaba? Paradan da haber yok. Silinme mesajı da yok.

Ekleme: Aradım 5 dakikada ulaştım (yapı kredi ye 20 dakikada ulaşamadığımı düşünürsek sorun değil) ,zaten sürekli sıranızı söylüyor yani o kadar da kötü bir sistem değil. Neyse konuya dönersek siparişimin silinmiş olmasının nedeni havalenin dekontunu mail olarak yollamama rağmen bir de arayacakmışım İlk defa bir online alışverişte telefon gibi gelişmemiş ve güvensiz bir sistem kullanarak onaylama gördüm. Neyse tekrar aktif olacaktır dedi 1 dakika içinde aktif oldu.

Bir de müşteri hizmetlerindekiler de bunalmış mıdır bilemiyorum ama ses tonu beni dövecek gibiydi.

Hocam beni korkuttun. Bende aradım hemen vatanı. Dekontunuz onaylanmış dedi. 10 gün içinde kargoya verilecek siparişiniz falan dedi. Bende iyi dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Benim bugün ön siparişim silinmiş ödemesini çoktan yapmış olmama rağmen. Sizde durum nedir acaba? Paradan da haber yok. Silinme mesajı da yok.

Hocam beni korkuttun. Bende aradım hemen vatanı. Dekontunuz onaylanmış dedi. 10 gün içinde kargoya verilecek siparişiniz falan dedi. Bende iyi dedim.

10 gün içinde derken? 22 sinde her yerde olacak cihaz. Doğal olarak 1 hafta olmadan kargoya vermeleri lazım ki kimileri 22 sinden önce mağazaların ellerinde olacaklarından falan bahsetti. Yani vatan denildiği gibi önsipariş veren müşterilerini bekletmez umarım. Ki bekletirse de hem bu benim yapacağım son alışveriş olur. Hem de vatanı her türlü ortamda kötülerim.

• bugün benim mesaja cevap geldi 1 oyun hediyesi bulunmaktadır diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurhan_90 -- 17 Şubat 2012; 18:04:28 >
  • Ben mağazadan ön sipariş yapmıştım.Bakalım 22'sinde gidip vitayı alabilecem mi?
  • quote:

bugün benim mesaja cevap geldi 1 oyun hediyesi bulunmaktadır diyorlar

Iyi iyi güzel haber.
  • Vatan'dan sipariş verenler burdan mesajlarla tepkimizi dile getirelim, işlemleri 1 gün de olsa hızlandırabilirsek kardır.

http://www.vatanbilgisayar.com/userarea.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

Vatan'dan sipariş verenler burdan mesajlarla tepkimizi dile getirelim, işlemleri 1 gün de olsa hızlandırabilirsek kardır.

http://www.vatanbilgisayar.com/userarea.aspx

Katılıyorum mesajımı attım bile.
  • Arkadaşlar ayrıca mesaj bölümünde puanlama sistemi var herkes en düşük notu veriyor!
  • Laptop ve plazma tv lere oluyorda vitaya yapıcaklarını hiç sanmıyorum heleki su 5 6ay indirime inmez tüketilmesi lazım su an cihazın biraz sony zaten hiç bi şekilde indirim yapmıcaklarını acıklayıp duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Laptop ve plazma tv lere oluyorda vitaya yapıcaklarını hiç sanmıyorum heleki su 5 6ay indirime inmez tüketilmesi lazım su an cihazın biraz sony zaten hiç bi şekilde indirim yapmıcaklarını acıklayıp duruyor

indirim oldu. %25 ten cok alan oldu.
  • quote:

quote:

Laptop ve plazma tv lere oluyorda vitaya yapıcaklarını hiç sanmıyorum heleki su 5 6ay indirime inmez tüketilmesi lazım su an cihazın biraz sony zaten hiç bi şekilde indirim yapmıcaklarını acıklayıp duruyor

Ön siparişe olmuş kaçırdık gittik pahalıdan aldık işte bu kötü ve üzücü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 29 Şubat 2012; 0:04:05 >
  • quote:

quote:

quote:

Ne zaman oldu hocam ne ara geldide oldu yanlışınız olmasın

yok kardes yanlıs yapmam imkansız 650 tl ye 10 subatta ön sipariş verdim aldım aleti cok kişi aldı o kampanyadan sadece süreç yavas işliyor mesela aleti yolladılar oyunları sonra yollacaklarını söylediler tedarik sıkıntısı var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zaman oldu hocam ne ara geldide oldu yanlışınız olmasın

yok kardes yanlıs yapmam imkansız 650 tl ye 10 subatta ön sipariş verdim aldım aleti cok kişi aldı o kampanyadan sadece süreç yavas işliyor mesela aleti yolladılar oyunları sonra yollacaklarını söylediler tedarik sıkıntısı var.

Gördüm hocam gördüm kusura bakmayın kaçırmısık ona üzüldüm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.