Şimdi Ara

PS yeni aldım görüntü yok (daha önce karşılaşılmamış sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdışından aldığım playstation 160gb slimi hemen kurmak için HDready televizyonuma taktım ama görüntü alamadım. Kutunun içinden normal AV kablosu power kablosu sixasis ve onun şarj kablosu çıktı. herşeyi düzgünce taktım ama tv de görüntü yok . playstation power düğmesine basında yeşil yanıyo ve "dııt" sesi geliyo ve tekrar kırmızı oluyo.acaba televizyona hdmi kablosuylamı bağlamam gerekiyo . fazlada bilgim yok . yardımcı olursanız sevinirim..

• açılırken basılı tut tuşa her ps kullanıcısının başına gelen sorundur bu
  • belkide tv nin hd kanalını açmamşsndr ( bn böyle ypmştm ilk aldıgmda) :):)
  • görüntü ayarlarıyla ilgili bi sorun değil.herşeyi takıyorum fişe takıyorum kırmızı ışık geliyor basıyorum power düğmesine yeşil ışık yanıyor bir dııt sesiyle birlikte tekrar kırmızı oluyor.
  • voltaj problemimi var acaba ( sallamş olablmr )
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

voltaj problemimi var acaba ( sallamş olablmr )
    olabilir valla hiç bi fikrim yok ama yurtdışından aldığım için 110V dönüştürücüyle çalıştırdım ama . bilmiyorum. bilen arkadaşlar yazarsa aydınlanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

voltaj problemimi var acaba ( sallamş olablmr )
    yurt dışından aldıysan voltaj sorunu vardır.bi çevirici yardımı ile çalıştırabilirsin ps3ü.google dedede bi arat ps3 voltaj sorunu çeviricisi felan diye.cevap bulamassan burda bilen arkadaşlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

yurt dışından aldıysan voltaj sorunu vardır.bi çevirici yardımı ile çalıştırabilirsin ps3ü.google dedede bi arat ps3 voltaj sorunu çeviricisi felan diye.cevap bulamassan burda bilen arkadaşlar var

Alıntıları Göster
    ya diger arkadaşlarımda aldı. elektrikciye gittim sordum ps3 için trafo lazım dedi 110v yi 220 yapıyormuş aldım ve onunla bu sorunu yaşıyorum . diger arkadaşlarım aynı sorunu yaşamadı ama :S yinede bilen arkadaşlar daha iyi bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: g0khanpkr

ya diger arkadaşlarımda aldı. elektrikciye gittim sordum ps3 için trafo lazım dedi 110v yi 220 yapıyormuş aldım ve onunla bu sorunu yaşıyorum . diger arkadaşlarım aynı sorunu yaşamadı ama :S yinede bilen arkadaşlar daha iyi bilir

Alıntıları Göster
    Arkadaşim bende yurt dişindan aldim voltaj cevirici ugrasma ucu uymuyosa 2 tl lik ceviricilerden alirsin sorunun büyük ihtimal cözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackFire248

Arkadaşim bende yurt dişindan aldim voltaj cevirici ugrasma ucu uymuyosa 2 tl lik ceviricilerden alirsin sorunun büyük ihtimal cözülür.

Alıntıları Göster
    kafam iyide karıştı arkadaşlar .http://forum.donanimhaber.com/m_12869018/tm.htm burda yazana göre ps3de voltaj sorunu zaten olmuyomuş. elektrikciye gittigimde 2 tl lik soketlerle denersen cihaz yanar ona trafo lazım demişti. 15tl ye onu aldım. cihazıda tayvandan aldım PAL oluyor galiba. belki çözüm için bi faydası dokunur.

• oh ne guzel onune gelen sallamis. bir kere ps3 lerin power supply lari universal dir voltaj sorunu olmaz. senin sorununun cevabini yukarda bir arkadas vermis konsol acarken acma tusuna basili tut konsol goruntuyu kompozit cikisa aktaracaktir.
  • ayrica kaziklanmissin 2 tllik uc isini gorurdu ayrica voltaj ceviriciler 50 tl den assagi degil adam 15 tl ye kim bilir sana ne verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

oh ne guzel onune gelen sallamis. bir kere ps3 lerin power supply lari universal dir voltaj sorunu olmaz. senin sorununun cevabini yukarda bir arkadas vermis konsol acarken acma tusuna basili tut konsol goruntuyu kompozit cikisa aktaracaktir.
    bende yukarda açıklamıştım cevabın o olmadığını kardeşim.açtığım zaman yeşil ışık yanıyor aynı anda dıııt sesiyle birlikte kırmızı ışığa dönüyor yani ps3 tekrar kapanıyor kardeşim.
  • yani kirmizi yaniyor basili tutuyorsun once aciliyor sonra bip deyip kapaniyor mu?
  • quote:

yani kirmizi yaniyor basili tutuyorsun once aciliyor sonra bip deyip kapaniyor mu?
    fiş takılı ps3 de kırmızı yanıyor bir kere basıp çekiyorum yeşil yanıp dıııt kapanıyor zaten basılı tutulmuyor. yine aynı şey oluyor
  • buyuk ihtimal donanim arizasi. baska bir slimin de basina ayni sey gelmisti.
  • quote:

buyuk ihtimal donanim arizasi. baska bir slimin de basina ayni sey gelmisti.
    peki ben napıcam şimdi ya
  • Gecmis olsun arkadasim. boyle elektronik urunleri garantili almak her zaman daha iyidir. uyun vadede lens bozulma sorunu da oluyor bu aletlerin. o yuzden garantili urun almakta yarar var
  • quote:

Gecmis olsun arkadasim. boyle elektronik urunleri garantili almak her zaman daha iyidir. uyun vadede lens bozulma sorunu da oluyor bu aletlerin. o yuzden garantili urun almakta yarar var
    tamam kardeş . garantili almak gerekirde şimdi ne yapmam lazım
  • basılı tut 7-8 saniye denedin mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.