Şimdi Ara

YENİ ALINAN ARAÇTA SORUN ÇIKTI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evelsi gün bayiden 75500TL ye egea aldık 2016 1,3 easy 87000km tramer yok üç parça boya var .Arabayla yaklaşık 2km gittiğimizde egsozdan beyaz duman ve pis bir koku geliyordu ilave olarak 1 veya 2 inci viteste gazdan ayağımı çekince araba kendini öne atıyor silkeliyordu durdum istop edip bayiye geri götürürken motor ısındı sanırım duman kesildi.Bayi servise baktırdı bugün aradılar egr valfi dolmuş onun temizliği yapılmış.

Diyeceğim şu ki arabayı daha yeni aldım değiştirebilirim farklı araçla ne dersiniz sorun tekrarlarmı veya ileride başka arızalara yol açarmı bu durum.
    Ücret iadesi istediğimde 2500 kesinti olur dediler ne dersiniz egeaya devammı edeyim araçmı değişeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan varmı beyler sabah gidiyorum bayiye

• Arabayı servisten aldıktan sonra kaliteli bir mekaniğe götürüp iyice inceletin. Bu internetten insanların yorum yapacağı bir şey değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeyourmindtr

Arabayı servisten aldıktan sonra kaliteli bir mekaniğe götürüp iyice inceletin. Bu internetten insanların yorum yapacağı bir şey değil.
    Tabi aldıktan sonra ustaya baktıracağım .Benim merak ettiğim farklı araç alabiliyorum aynı fiyatda 2016 98binde 1.5dcı 75ps
    Cliosporttourerde var veya başka egealarda aynı aracı almasammı .İnş egr valfindendir motor contası vs patlak verirse o skıntı .

• Beyaz duman enjektör işemesinden oluyor diye biliyorum.Tamir etsinler binersiniz...
  • 2016 Clio sporttourerde var aynı fiyata 2016 98binde 1.5dcı 75ps joy anahtarsız çalıştırma içi sanki daha konforlu clionun ne dersiniz arkadaşlar arabayı değiştireyimmi Clio ile .

Egeayi 2-3 km kullandım konforsuz geldi iç konsol çok yüksekte.Bayiye getirdim egeayı ,clioya bindim daha konforlu sanki Clio arka camlar manuel clioda ama olsun
    Bu beyaz duman olmasa egeayayla devam edecektim ama biraz soğuttu araçdan açıkçası bu sorun .Bu sorunun tekrarlamasından korkuyorum açıkçası
    75ps Cliosw ile 1.3 Multijet egea performans yakıt konfor kıyaslarmısınız arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 16 Şubat 2020; 23:35:26 >
  • Bayide bu araçlar var arkadaşlar ne dersiniz i20 elendi
    YENİ ALINAN ARAÇTA SORUN ÇIKTI YARDIM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fıat dısında hepsını al CLIO Sportourer da guzel aractır kullanımı rahattır..
  • Egeada ıse 1.3 motor nasıl cekıycek aracı bılmıyorum , benzınlımı bu arac ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Egeada ıse 1.3 motor nasıl cekıycek aracı bılmıyorum , benzınlımı bu arac ?
    Yok Hidrojenli Hocam. Yorum yaptığınız araç hakkında hiç bir şey bilmiyorsunuz, bir de yorum yapıyorsunuz, valla çok ilginçsiniz.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Ulan Ahahahah
  • Egea alındı beyler partikül filtresi temizlenmiş sorun yok hepinize teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: şubat

Egea alındı beyler partikül filtresi temizlenmiş sorun yok hepinize teşekkür ederim
    Hayırlı olsun, en güzel araba senin olandır.

Bakımlarını eksiksiz yaptığın sürece sanayiye uğramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemes

Hayırlı olsun, en güzel araba senin olandır.

Bakımlarını eksiksiz yaptığın sürece sanayiye uğramazsın.

Alıntıları Göster
    Sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.