Şimdi Ara

Sıfır alınan araçta garip sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım daha 1500 KM de. Bugün tali yoldan ana yola geçerken hızlanmaya çalıştım ancak devir 2 bini geçmedi. Vites düşürdüm yok yine olmuyor araç 2 bin devirden fazlasına geçiremiyorum, geçirmeye çalıştığım zaman ise araç silkelenmeye başlıyordu. Hemen sağa çektim aracı vites boştayken denedim ancak durum aynı gazı köklüyorum 2 bin deviri geçmiyor arabada bağırmıyor. Aracı kapatıp tekrar açtım düzeldi. Ancak bugün park ederken yine aynısı oldu araç 2 bin deviri geçmiyor. Düşünsenize kamyon solluyorum bir anda böyle oluyor...
    Araçta herhangi bir ikaz lambası yanmadı. Araç manuel ve dizel.

• Aha geldi bir tane daha. Hiç uzun yola çıkmadan, motor ısınmadan sürekli şehir içi kullanılan aracın bırak 1500 de daha düşük km’lerde bile çok rahat bir şekilde partikül filtresi dolar. Güncel araçları eski dizellerle karıştırmayın. Emisyon şartları yüzünden dpf ne iş daha fazla düşüyor. Çok kolay doluyor. Tucson grubunda 1000 km görmeden arıza ışığı yakan araçlar var
  • vale modu filan var mı araçta?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dpf göstergesi ne alemde? Muhtemelen rejenerasyonu düzgün yapamıyorsunuz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sunbird kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok. herhangi bir düğmeye de basmadım normal yolumda gidiyordum bir anda oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Dpf göstergesi ne alemde? Muhtemelen rejenerasyonu düzgün yapamıyorsunuz...
    Herhangi bir ikaz vermedi araç oldukça dikkatli kullanıyorum rodaj aşamasında diye. Bahsettiğiniz rejenerasyon nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesiler1992

Herhangi bir ikaz vermedi araç oldukça dikkatli kullanıyorum rodaj aşamasında diye. Bahsettiğiniz rejenerasyon nedir?

Alıntıları Göster
    Jenerasyon aracın kendisinin dpf temizlemesi durumudur.
    yarım saat filan 3000 devirde kullanın aracı düzelme olabilir.
  • sfzb67 kullanıcısına yanıt
    Sürekli olmuyor hocam şuana kadar 2 kere başıma geldi. 2 sinde de aracı kapatıp açtım düzeldi.Ayrıca araç daha 1500 km de 2500 devir bandında kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesiler1992 -- 10 Temmuz 2019; 21:10:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2015 golf var o da boştayken 1600-1700 devir bandını geçmiyor sonuna kadar bassanda. Bu araca kodlanan bir özellik motoru koruma amaçlı ama viteste gider vaziyette böyle bişey daha önce duymadım. En güzeli direk servise götürüp göstermeniz. Motor bölümündeki bir sorundan dolayı motor kendini korumaya alıyor olabilir.
  • cesiler1992 C kullanıcısına yanıt
    bazı araçlarda vale modu oluyor devir ve max hızı sınırlayan, o yüzden sormuştum.
    bence direkt servise götürün, arıza lambası yakmaması da endişe verici bir durum

• Araç ne hocam ?

• Hocam aynı sıkıntı benimde başıma geldi debimetre (hava akış sensörü) sıkıntılıydı aracım Hyundai accent dizel manuel

• Araç nedir ona göre yardımcı olalım

• sunbird kullanıcısına yanıt
    Hangi araclarda var hocam merak ettim?

• -Columbia- kullanıcısına yanıt
    Pardon yazmayı unutmuşum hyundai tucson.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Hyundai tucson hocam

• 1500 km araçta dpf dolar mı? Biraz gereksiz olmuş yorumlar.

Araç 0 ise direk garantiye hocam.

• Motor korumaya alıyor kendini. Kontak kapatıp açınca düzelir. Ama bir servise gidip bilgisayara bağlatmak lazım. İhmal etmeyin zaten sıfır araç ilgilenirler mutlaka

• -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    Hocam araç 0. Şuan trabzondayım sizce ilgilenirler mi servis?

• tsmsk kullanıcısına yanıt
    Hocam araç normal seyirde giderken de korumaya alır mı ki? Düşünün tek gidiş yek dönüşlü yolda araba sollarken başıma gelse ne olacak? Şuan Trabzondayım yarın ilk işim servise gitmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Hangi araclarda var hocam merak ettim?
    özellikle pahalı araçlarda oluyor, tesla, corvette, mercedes, bmw gibi. valenin aracı gazlamasını filan engellemek için.
    valet mode olarak google a bakabilirsiniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.