arkadaşlar konunun yeri burası mı biliyorum eğer yanlışsa kusura bakayın. evimde bir ps2 var yalnız optik okuyucusnda oluşan bi problem nedeniyle hiçbir cd'yi okumuyor. bu yüzden ps'yi aylardır kutusunda saklıyorum. fakat aklıma bir fikir geldi. ps kafelerde oyun oynayacağım zaman, dikkat ettim cd takmıyorlar, memory card gibi birşeyi ps'ye takıyolar, orda oyunların lstesi çıkıyor ve istediğim oyunu seçyorlar. bende böyle birşey yapabilr miyim? yani cd takmadan nasıl oyun oynayablirm? ne gerekir bu şekilde olması içn? bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim.
o dedigin olay ps2 hardisk olayıdır bunun içinde yeterli bilgin yok sanırım gerekli aparatları bulucan yazılımları bulucan kendin yapacaksın memory card la açan sistem eskidir artık yeni harddisk li sistemler direk açıyor ben bunlarla ugraşamam dersen piyasada yapan elektronikçiler var fiyat konusunu bilmiyorum en son 200 ytl di sanırım baya oldu ama soralı ben ayrıca hdd yi oyun atman için ya her seferinde servise götürceksin veya evde kendin sistemi kurcan veya göz ü tamir ettirip load olarak içine aticaksin
anladım dostum astarı yüzünden daha pahalıya geliyor yani. sanırm yeni bi ps alsam onla uğraşmak yerine daha hesaplı oluyor :) cevap için teşekkür ederim.
aynen hdd olayına cafeciler giriyor malum göz cok bozuldugu için ev kullanıcısı için pek akıllıca degil
kardeş bende de ara-sora takılmalar yapıyo...ama cd'yi silince falan bazen geçiyo..bence (optik okuyucu ne kadar bilmiyorum ama) sürekli oynuyosan bir HDD takıtr..oynamıyosan da optik okuyucu taktır DVD film izlersin en azından
Arkadaşlar ben Arkadaşımdan ps 2 cdleri aldım odunc olarak
ama daha sonra cd yi taktıgımda playstation 2 format disc felan dedi bu neden olabilir
bu soruma cevap verirseniz cook sevinirim bi de cozum yooluuu