yeni makine aldım ama içinden çıkan ve adamın iddia ettiği ettiği üzere son derece orjinal olan kolla yanında hediye ettiği ve yine kendi ağzıyla dediği orjinal olmayan kol arasında hiçbir fark yok? nasıl anlarım hangisi gerçek orjinal hangisi değil? kollarda yazan kodlara kadar herşey aynı? ayrıca orjinal dediği kolların tuşlarını hiç beğnmedim beklediğimden kötü çıktı açıkçası yani ben daha dolgun tuşlar bekliyodum ama tuşlar yumuşak çıktı acaba kandırıldımmı adam bide dediki bi kişi orjianl değil desin bedava veririm dedi...
quote:
Orjinalden alıntı: Abdülrey
yeni makine aldım ama içinden çıkan ve adamın iddia ettiği ettiği üzere son derece orjinal olan kolla yanında hediye ettiği ve yine kendi ağzıyla dediği orjinal olmayan kol arasında hiçbir fark yok? nasıl anlarım hangisi gerçek orjinal hangisi değil? kollarda yazan kodlara kadar herşey aynı? ayrıca orjinal dediği kolların tuşlarını hiç beğnmedim beklediğimden kötü çıktı açıkçası yani ben daha dolgun tuşlar bekliyodum ama tuşlar yumuşak çıktı acaba kandırıldımmı adam bide dediki bi kişi orjianl değil desin bedava veririm dedi...
Sana bir iyilik yapıp, 'orjinal değil' derim.
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
quote:
Orjinalden alıntı: Abdülrey
Sana bir iyilik yapıp, 'orjinal değil' derim.
abicim morale ihtiyacım var lütfen bi yolu yokmu netten falan arasam orj. olup olmadığını?
hoca anlanın bi yolu yok 5 ytl ye de satıyorlar 25 ede 45 ede ben pc ye aldım orj ps2 kutusunun içinden aldım orj bulamayınca ama içim rahat cünki inanılmaz bi orj ligi var anlaşılıyor
arkadaşım bir kolun orjinalmi değilmi olduğunu en kolay kolun makinaya bağlanan dişlilerinden anlarsın orjinallerde o dişlilerden birisi yoktur dikkat edersen ama şu anda kadar gördüğüm yan sanayi tüm kollarda tüm dişliler vardı yani ne kadar benzetmeye çalışsalarda orayı atlıyorlar yada yapamıyorlar
bu arada ps2 im 5. senesine gelecek abime rağmen içinden çıkan orjinal kol inatla hala çalışmakta (abim tarafından we oynarken sinirden 3 kere duvara fırlatılmasına rağmen,arda düştüklerini hiç saymıyorum )
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH
bu arada ps2 im 5. senesine gelecek abime rağmen içinden çıkan orjinal kol inatla hala çalışmakta (abim tarafından we oynarken sinirden 3 kere duvara fırlatılmasına rağmen,arda düştüklerini hiç saymıyorum )
Al benden de o kadar.Benim kutudan çıkan orjinal kolda öyle.İçinden çatır çutur sesler geliyor.Sllayınca şıngır şıngır yapıyor.Ama hala titreşimide dahil sorunsuz çalışıyor.
Orjinal kolun kablosu daha uzun oluyor, pinlerden birisi eksik oluyor. Bir de benim farkettiğim orjinal olmayan dualshock2 lerde burnout oynayamıyorsun. Orjinal dualshock2 takın gibisinden bir mesaj aldım ben oyunu oynamak için açtığımda.
kafaya takmayın böyle şeyleri rahat olun biraz
quote:
Orjinalden alıntı: kngndz
kafaya takmayın böyle şeyleri rahat olun biraz
arkadaşım rahat olun diyorsunda ben ps1 için aldığım 5 yan sanayi kol 2 ayını doldurmadan kendi kendine bozuldu akşam oynarken oyunu kapatıp masanın üzerine koyuyorsun sabah kaltığında ps1 imi açtığımda kol çalışmıyor varmı böyle bir şey o kadar para vereceğime bir kere alırım orjinal alırım oda böyle 4-5 seneden uzun süre bozulmaz
şans işi bunlar ya. ps1'in orjinal kolu geçen sene bozuldu ama onunla beraber aldığım sahte sony (ps1 için) hala çalışıyor
benim orjinal kolda x tuşuna bile az basınca yarım gaz veriyo gran tourismo da sizde de öle dimi!
Valla orjinal Ps2 kolları sahtelerine oranla daha ağır oluyorlar ve oyun esnasında ki titreşimleri onların hangisinin sahte hangisinin gerçek olduğunu anlamanın en iyi yollarından birisi aslında Bir de analoglar var tabi orjinal kolda ki analoglar çok kaliteli ve dönüş esnasında bir takılma olmuyor ama sahtelerde durum öyle değil analogu döndürmeye başladığınızda etrafında çapaklar vamış gibi tıkırtılar hissedebilirsiniz veya analoga bastığınız zaman sahtelerde bu basma hissini tam olarak alamayabilirsiniz ama orjinal kollarda analoga bastığınız zaman o tuşa bastığınızı çok iyi anlıyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: juniorhonour
benim orjinal kolda x tuşuna bile az basınca yarım gaz veriyo gran tourismo da sizde de öle dimi!
o olay gta SA da bile var çokda güzel düşünülmüş ayrıca ama gene araba yarışlarını analogla oynamayı daha çok seviyorum onda daha rahat oluyor hafif gaza basma olayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme