Şimdi Ara

PS2 HAFIZA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde ps2 var ve 8 mb hafıza kartı hafıza kartında 9 kb boş alan var diyor hafıza kartını silmek istiyorum ama yuklerken kartı belli bir kısmında kilitlenip kalıyor ne yapmam gerekiyor......
    Kısa yoldan silme imkanımız var mı?????

• winning eleven 11 oyununu memory carddan sil
  • quote:

Orjinalden alıntı: koroglu14

arkadaşlar elimde ps2 var ve 8 mb hafıza kartı hafıza kartında 9 kb boş alan var diyor hafıza kartını silmek istiyorum ama yuklerken kartı belli bir kısmında kilitlenip kalıyor ne yapmam gerekiyor......

abicim ne doldurdun onu o kadar..sen kartı tak ps2'ye..sonra cd koyma..gir memory kart bölümüne..orada zaten yer kaplayan ( SAVE GAME'ler yazıyor..en fazla yer kaplayanları ve işine yaramayanları tek tek tek tek sileceksin olay bu...ama bunla uğraşmak istemiyosan da 20-25 milyona bi memory kard daha alman gerekecek
  • dediğin gibi yapıyorum ama hafıza kartını açınca save çıkarken belli bir kısımda donup kalıyorrr ilerlemiyorrr bende dediğin gibi silecem de olmuyor işte.....
    dün elektrikler gitti 2 3 günden beri oynadıgım oyunda gitti baştan oynayacağım artıkın :(((((((((((((
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

quote:

arkadaşlar elimde ps2 var ve 8 mb hafıza kartı hafıza kartında 9 kb boş alan var diyor hafıza kartını silmek istiyorum ama yuklerken kartı belli bir kısmında kilitlenip kalıyor ne yapmam gerekiyor......

abicim ne doldurdun onu o kadar..sen kartı tak ps2'ye..sonra cd koyma..gir memory kart bölümüne..orada zaten yer kaplayan ( SAVE GAME'ler yazıyor..en fazla yer kaplayanları ve işine yaramayanları tek tek tek tek sileceksin olay bu...ama bunla uğraşmak istemiyosan da 20-25 milyona bi memory kard daha alman gerekecek

• quote:

dediğin gibi yapıyorum ama hafıza kartını açınca save çıkarken belli bir kısımda donup kalıyorrr ilerlemiyorrr bende dediğin gibi silecem de olmuyor işte.....
    dün elektrikler gitti 2 3 günden beri oynadıgım oyunda gitti baştan oynayacağım artıkın :(((((((((((((
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

quote:

geçmiş olsun kardeş...amqa o zaman memory card artık bozulmuştur..başka bir şey diyemem yani eskiyse memory card( gerçi benim10 senelik memory card var ewde ama..)

• arkadaşım bende de aynı durum oldu sebebi winnig eleven 11 dolayıdır çünkü save file bozuk kaydetip memory kartı bozuyor anlacağın winnin setuplarıdan delete yap save düzelsin bu sebebten guitar hero oyunumun saveleri bozuldu
  • oldu o zaman yapacaz artıkın bişey :))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    PSP TV sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mc killer diye bir PS2 memorycard format programı var.Bunu düşük hızda cdye çekersen halledersin.Ama bu yöntem bütün verilerini de siler.Aman dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

mc killer diye bir PS2 memorycard format programı var.Bunu düşük hızda cdye çekersen halledersin.Ama bu yöntem bütün verilerini de siler.Aman dikkat

bütün veriler yanii biraz açsana... hafıza kartında bulunan tüm verilermi yoksa ps2 yazılımıyla filanda mı oynanıyor...
    programı nereden bulabilirizz fikrin var mı???? tam adı sürümünü biliyormusun??? acaba çok şey istedim gibi ama...:)))
  • Programın ismi memory card killer (mc killer) diye geçiyor ve sadece memory carddaki verilerin hepsini siliyor.Ben denedim ve bir sorun çıkmadı.Sadece verilerim gitti
  • peki arkadaşlar bu programı nasıl kullanıcaz.. neye yazıcan dvd,cd ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CyberReaL_

peki arkadaşlar bu programı nasıl kullanıcaz.. neye yazıcan dvd,cd ?

buyuk makina ise dvdye kucuk ise cdye yazabilirsin.indirdiğin medya cd modeli oldugu için alcohol ile yazdırman gerekir.ben linki vereyim yazdırdıktan sonra tek yapman gereken karsına cıkacak menude start'a bas o gerisini halleder zaten

http://www.sksapps.com/mis/MCKiller.zip
  • şimdi bende nero war indirdim ne yapıyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 9 Temmuz 2009; 19:39:16 >
  • recep abi pff b i yardım bişiler yaptım ama olmadı :/
  • cd ye yaz ps2 ye tak starta bas
  • onu anladıkta neyle yazıyım hangi hızda yazım 2 tane şey çıktı içinden ikisinide aynı cd ye atıp mı yazıyım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.