Bildirim
PS2 İÇİN EN KALİTELİ CHİP HANGİSİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende 50004 modeli var messiah pro 2 takmışlardı o zaman.2 senedir kullanıyorum hiç de bir sorun olmadı.Takır takır çalışıyor bütün oyunlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: peseiki
bende 50004 modeli var messiah pro 2 takmışlardı o zaman.2 senedir kullanıyorum hiç de bir sorun olmadı.Takır takır çalışıyor bütün oyunlar.
Arkadaş Doğru Söylüyor.. Messiah Pro 2 -
slim alıcaksan dms 4 pro(90$ dı son neoldu bilmiyorum.. ) çipli olsun açmadığı medya yok şuan , ayrıca 15-20 dolar daha ucuzunada matrix infinity çip bulabilirsin bu iki çip dışına çıkma sağlam çip istiyosan -
genelde hep bu iki chip kullanılıyordu fakat bir mod chiptir gidiyor o açıdan kafam karıştı.Son zamanlarda mesiah2 kullanan yok genelde matrix dms ve başka birkaç chip daha var. -
mesiah 2 nin üretimi kalktıda ondan piyasada kopyaları var adi çip oluyo yani adını yutturabilirler o yüzden bu 2 çip egemen piyasaya -
Hocam bakıcaz artık piyasada ne bulabilirim bilemiyorum birde herkesede güvenilmiyorki bu konuda fiyatlarda da uçurum oluyor. -
bende yenı yurt dısından slım model aldım chıp taktırcam ama ne taktırcamı bılmıyorum bunlardanda hiç anlamıyorum kadıkoy cıvarında olan varsa pıyasası nedır bılen varmı? -
Benim konsolla haşır-neşir olduğum süreçte Messiahtı ama şu an DMS4'müş... -
dms4 -
Valla Ben DMS3 Kullandım Gayet de Memnun Kaldım!!!
Sadece Oyun Oynarım Diyosanız Matrix Chip Almanızı Tavsiye Ederim...
Ama Yok Vcd-Divx-Mp3 Hastasıyım Usb den Hdd Bağlar Oyunları Ordan Oynarım,
Bana Xbox Gibi Çiplenince Menülü Bi Konsol Lazım Diyosan Seni DMS4 ten Başkası Paklamaz...
Bi Arkadaşın Slim Makinesi Bende Kalmıştı 1 ay Kadar Ordan Biliyorum Yani :)))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X