Şimdi Ara

PS2 kablosuz kol ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şişlide bir dükkanda PS2/PS3 kablosuz gamepad buldum (PS3e uyumlu olup olmadığını tam anlıyamadım ilgi alanım ps2 olduğu için), kontorland markası,40 lira fiyat söyledi.Kontorland güzel marka biliyorum ama sanırım bazı oyunlarda orjinal sony dualshock olması şart.
    Birincisi adamın fiyatı nasıl?
    İkinci İstanbulda orjinal sony dualshock nerede bulabilirim.
    Çok sağolun şimdiden.

• Tüm teknoloji marketlerinde bulabilirsin.Ama orjinal sony dualshock ps2 için kablosuz versiyonu yok.Kablolu olarak alabilirsin.Fiyat sıfır kontorland için fena değil güzel.Ama kablolu gamepad in ucundaki fiş gibi bir aparat olması gerekiyor ps2 ye takman için.O kablosuz kumanda ile bağlantı kurabilmen için.Bu tarif dışında kalan bir yapısı varsa sana uygun değildir.Usb gibi bir uç senin işini görmez mesela...
  • Kardeşim çok saol
    Ucu konusunda sıkıntım yok
    Yalnız hem kablosuz almak istiyorum, hem de bana sorun çıkarmayacak bir kol istiyorum
    Çünkü bende "swan" marka kollar var, bazı oyunlarda kol hiç işlem görmüyor.
    Konturland ile sony kollar arasında bir fark var mı?
    Sonuçta konturland çok iyi bir marka, acaba onda da orjinal sony hatasını verir mi?
  • Kontorland ile sony kollar arasında sadece malzeme farkı var.Ben orji sony ile hırslı oynadıgımda parmaklarım az su topluyordiğerlerinde durum dahada abarıyor ama arkadşlarımda öle bi durum yok.ben malzeme arasındaki yaşadığım farkı söylüyorum.İşlevsellik açısından hiç bi fark yok.PS3 ümde 2.kol olarak arkdşlarım kontorlan ps2 gamepadini kullanıyorlar gayetde güzel sıkıntı yok.Ama ben 14 aydır aynı sony kolu kullanırken onlar 3.yada 4. kontorlandı kullanıyor.Bir farkıda bu olsa gerek.
  • çok saol ustacım
    o zaman bu gördüğüm kolu alıcam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

Kardeşim çok saol
    Ucu konusunda sıkıntım yok
    Yalnız hem kablosuz almak istiyorum, hem de bana sorun çıkarmayacak bir kol istiyorum
    Çünkü bende "swan" marka kollar var, bazı oyunlarda kol hiç işlem görmüyor.
    Konturland ile sony kollar arasında bir fark var mı?
    Sonuçta konturland çok iyi bir marka, acaba onda da orjinal sony hatasını verir mi?

bazı ps2 oyunları illaki orjinal kol ister. alacağın kontorlanddede bu sorunu yaşayacaksın. ayrıca kontorland hiç iyi bir gamepad değil. oynamaya başlayınca, analog ve tuşlarına basınca dandikliğini hemen anlarsın zaten. kablosuz olduğu için tercih ediyorsun anladığım kadarıyla ama çok dandik bir gamepad alıyorsun. 2-3 ay fifa-pes oyna bozulur zaten. malesef dual shock 2 nin verdiği keyfi ve kaliteyi verebilecek kablolu/kablosuz ps2 gamepadi yok piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 24 Eylül 2009; 23:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

bazı ps2 oyunları illaki orjinal kol ister. alacağın kontorlanddede bu sorunu yaşayacaksın. ayrıca kontorland hiç iyi bir gamepad değil. oynamaya başlayınca, analog ve tuşlarına basınca dandikliğini hemen anlarsın zaten. kablosuz olduğu için tercih ediyorsun anladığım kadarıyla ama çok dandik bir gamepad alıyorsun. 2-3 ay fifa-pes oyna bozulur zaten. malesef dual shock 2 nin verdiği keyfi ve kaliteyi verebilecek kablolu/kablosuz ps2 gamepadi yok piyasada.

baba ne ettin yaw
    bende dediğim gibi swan marka kollar var (swan diye mızıka da var benim bildiğim) kolların kusuru R2 L2 tuşlarına bir kere basınca bi daha basamıyorsun takılıyor namıssız, bir de tabi bazen orjin dualshock olmadığı için yanıyorum ama işin ilginci şu ki mesela nfs most wanted oyununda kol sorunu veriyor, lakin bu serinin 2 oyun sonrası olan pro steret oyunu gayet beyefendi bir şekilde açılıyor.
    Ben anlamadım bu işi arkadaş,
    Kontorland benim şu anki kollarımdan kat kat iyidir heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

baba ne ettin yaw
    bende dediğim gibi swan marka kollar var (swan diye mızıka da var benim bildiğim) kolların kusuru R2 L2 tuşlarına bir kere basınca bi daha basamıyorsun takılıyor namıssız, bir de tabi bazen orjin dualshock olmadığı için yanıyorum ama işin ilginci şu ki mesela nfs most wanted oyununda kol sorunu veriyor, lakin bu serinin 2 oyun sonrası olan pro steret oyunu gayet beyefendi bir şekilde açılıyor.
    Ben anlamadım bu işi arkadaş,
    Kontorland benim şu anki kollarımdan kat kat iyidir heralde

kontorland swan dan iyidir tabiki ama genede orjinal dual shock 2 nin yanında esamesi okunmaz. 40 tl ona vereceğine 30-35 tl ye orjinal dual shock 2 al. çok daha zevkle oynarsın oyununu. kablolu mablolu ama tuşlara basınca, analoguna dokununca bile kalite kendini hissettiriyor. dual shock 3 ler ps2 ye uymuyo, uysa bende alacaktım kablosuz mis gibi

kontorlandde alsan orjinal dual shock 2 olmadan black, cod serisini, medal of honor serisini ve yan sanayi kol desteklemeyen hiçbir oyunu gene oynayamazsın. adamlar bazı kilit oyunlarda orjinal dual shock 2 yi zorunlu tutarak kendi ürününü almaya zorluyor işte. ps2=dual shock. başka kaliteli alternatif maalesef yok. swan-kontorlan-diamond vs... unut hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 24 Eylül 2009; 23:50:12 >

• neyse artık ya
    şayet odama bir tv alırsam kablosuz kol almama gerek kalmayabilir, odam yeterince küçük zaten
    salonda tv ve koltuk arasına psyi üzerinde tutan bir sehpa koymak gerekiyor ve bu da diğer aile bireylerinin bana hakaret içerikli sözler söylemelerine sebep oluyor bu sebebten istiyordum ama şimdiki planın odama tv almak
  • quote:

neyse artık ya
    şayet odama bir tv alırsam kablosuz kol almama gerek kalmayabilir, odam yeterince küçük zaten
    salonda tv ve koltuk arasına psyi üzerinde tutan bir sehpa koymak gerekiyor ve bu da diğer aile bireylerinin bana hakaret içerikli sözler söylemelerine sebep oluyor bu sebebten istiyordum ama şimdiki planın odama tv almak

hiç sorma hocam. ben sırf şu ps2 gamepadinin kablosu yüzünden odamın şeklini değiştirmek zorunda kaldım. tv koltuğa uzak kalınca kablo yetmedi. tv yi koltuğa yaklaştırdım ama bu seferde pc masam uzak kaldı. kablosuz gamepad olsaydı odamın şeklini değiştirmeme gerek kalmayacaktı aslında bende ps2 nin gamepadi için uzatma kablosu almayı düşünüyorum (tabi eğer öyle bir kablo varsa ) eğer öyle bir kablo bulursam eski şekline geri dönebilirim yaw şu kablolu gamepad ne biçim iş yaw. tv nin uzaktan kumandasının kablolu olması gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 25 Eylül 2009; 2:15:00 >

• quote:

quote:

neyse artık ya

hiç sorma hocam. ben sırf şu ps2 gamepadinin kablosu yüzünden odamın şeklini değiştirmek zorunda kaldım. tv koltuğa uzak kalınca kablo yetmedi. tv yi koltuğa yaklaştırdım ama bu seferde pc masam uzak kaldı. kablosuz gamepad olsaydı odamın şeklini değiştirmeme gerek kalmayacaktı aslında bende ps2 nin gamepadi için uzatma kablosu almayı düşünüyorum (tabi eğer öyle bir kablo varsa ) eğer öyle bir kablo bulursam eski şekline geri dönebilirim yaw şu kablolu gamepad ne biçim iş yaw. tv nin uzaktan kumandasının kablolu olması gibi bişey

PS2 dual shock için yanına kimse yaklaşamaz tarzında yazılarını görünce aklıma bir an için LOGİTECH'in kablosuz gamepad'i geldi..Yıllarca %100 performansla kullandım, hala da gözüm gibi bakarım. Keşke PS3'tede çalışsa..Yani bu gamepad'i kullanan, PS2 Orjinal kolu bile kullanmaz hale geliyor. Uzatma kabloları piyasalarda fazlasıyla bulunuyor.
    Bir soruda benden gelsin...PS3'te, PS2 dual shock kolunu kullanıyorum her türlü işlevi yapıyor sadece TİTREŞİM YOK, nedenini bilen varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

quote:

quote:

neyse artık ya

PS2 dual shock için yanına kimse yaklaşamaz tarzında yazılarını görünce aklıma bir an için LOGİTECH'in kablosuz gamepad'i geldi..Yıllarca %100 performansla kullandım, hala da gözüm gibi bakarım. Keşke PS3'tede çalışsa..Yani bu gamepad'i kullanan, PS2 Orjinal kolu bile kullanmaz hale geliyor. Uzatma kabloları piyasalarda fazlasıyla bulunuyor.
    Bir soruda benden gelsin...PS3'te, PS2 dual shock kolunu kullanıyorum her türlü işlevi yapıyor sadece TİTREŞİM YOK, nedenini bilen varsa sevinirim.

logitech in d-padinimi analogunumu kullanıyorsun bilmiyorum ancak analogları bence dual shock 2 nin kalitesinden çok uzakta. sen beğenmiş olabilirsin ancak ben beğenmedim ama geriye kalan tuşlar ve gamepadin kalitesine lafım yok ama dual shock 2 nin analogları çok daha iyi bence. ps2 gamepadini dönüştürücü ile pc de kullanıyorum ve titreşim özelliğini kullanamıyorum. sende dönüştürücü kullandığına göre sanırım dönüştürü titreşimi desteklemiyor. başka bir ayarı varda ben bilmiyor olabilirim. pc de de aynı sorun var çünkü.

evet buldum. uzatma kablosu buymuş. 20 tl imiş. pahalı. iptal

http://urun.gittigidiyor.com/PLAYSTATION-2-UZATMA-KABLOSU-3-METRE_W0QQidZZ20404815

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 25 Eylül 2009; 14:21:37 >

• quote:

hocam gamepadin orjinal sony olmadığı için çalıştıramadığın oyun oldu mu hiç?
    bu arada benim bi arkadaş var, benim kol sorunundan dolayı çalıştıramadığım most wantedı denemiş, bu arkadaş ps1 orjin sony kolu ps2de kullanıyor, ayrıca kontorland kolu da var, sony il deneyince çalışmamış, kontorland ile çalıştırmış.Bu nasıl iştir.

• quote:

quote:

hocam gamepadin orjinal sony olmadığı için çalıştıramadığın oyun oldu mu hiç?
    bu arada benim bi arkadaş var, benim kol sorunundan dolayı çalıştıramadığım most wantedı denemiş, bu arkadaş ps1 orjin sony kolu ps2de kullanıyor, ayrıca kontorland kolu da var, sony il deneyince çalışmamış, kontorland ile çalıştırmış.Bu nasıl iştir.

Yan sanayi kolları hiç bir zaman kullanmadım, LOGİTECH gamepad ile tanıştıktan sonra SONY DUAL SHOCK 2 kolunuda hiç kullanmadım. Kullandığım dönemlerde ise hiç bir sorun yaşamadım. Şunuda bilmenizde fayda var, Orijinal Sony Dual Shock 2 kolu/kolları, PS2 kutusunun içinden çıkandır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

neyse artık ya

logitech in d-padinimi analogunumu kullanıyorsun bilmiyorum ancak analogları bence dual shock 2 nin kalitesinden çok uzakta. sen beğenmiş olabilirsin ancak ben beğenmedim ama geriye kalan tuşlar ve gamepadin kalitesine lafım yok ama dual shock 2 nin analogları çok daha iyi bence. ps2 gamepadini dönüştürücü ile pc de kullanıyorum ve titreşim özelliğini kullanamıyorum. sende dönüştürücü kullandığına göre sanırım dönüştürü titreşimi desteklemiyor. başka bir ayarı varda ben bilmiyor olabilirim. pc de de aynı sorun var çünkü.

evet buldum. uzatma kablosu buymuş. 20 tl imiş. pahalı. iptal

http://urun.gittigidiyor.com/PLAYSTATION-2-UZATMA-KABLOSU-3-METRE_W0QQidZZ20404815

Logitech ile tanıştıktan sonra (360 ve PS3 öncesi) d-pad'ini hiç bir zaman kullanmadım. Zaten bu koldaki güzellik ve özellik analoglarda. Onu da sen beğenmemişsin. Eğer denemediysen GT4'ü Logitech'in analogları ile oynamanı (gaz+fren sağ analog olmalı) şiddetle öneririm + fulbol oynarkende analogla oynamanızda fayda var. PS3 için HAMA dönüştürücü kullanıyorum yine titreşim yok maalesef. Herhalde Dual Shock 2 , Dual Shock 3 durumu olsa gerek diye tahmin ediyorum.

• quote:

Yan sanayi kolları hiç bir zaman kullanmadım, LOGİTECH gamepad ile tanıştıktan sonra SONY DUAL SHOCK 2 kolunuda hiç kullanmadım. Kullandığım dönemlerde ise hiç bir sorun yaşamadım. Şunuda bilmenizde fayda var, Orijinal Sony Dual Shock 2 kolu/kolları, PS2 kutusunun içinden çıkandır.

ustacım sen logitechi çok met ettin, nerde bulurum? fiyatı ne kadardır?
  • quote:

quote:

ustacım sen logitechi çok met ettin, nerde bulurum? fiyatı ne kadardır?

Bilmem fakat kon baya eski ama size bir sorum var.ps2 kablosuz kol nerede satılır yani.Bu zamandada varmı?Ve biz DARTYe sorduk adam yok ve PS3 kollarınıda (kablosuz wireles) 179 tl olduğunu söyledi.Lütfen sorularıma cavap bulabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Tüm teknoloji marketlerinde bulabilirsin.Ama orjinal sony dualshock ps2 için kablosuz versiyonu yok.Kablolu olarak alabilirsin.Fiyat sıfır kontorland için fena değil güzel.Ama kablolu gamepad in ucundaki fiş gibi bir aparat olması gerekiyor ps2 ye takman için.O kablosuz kumanda ile bağlantı kurabilmen için.Bu tarif dışında kalan bir yapısı varsa sana uygun değildir.Usb gibi bir uç senin işini görmez mesela...

Aynen,PS2 için kablosuz kol ben görmedim.

Orijinal kol'ları her türlü teknoloji mağazalarında bulabilirsiniz.(bimeks-teknosa-vatan cmp. vs.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.