Şimdi Ara

PS2 ORJİNAL OYUN TAKAS GRUBU HERKES BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKES PS2 DE TAKAS ETMEK İSTEDİĞİ ORJİNAL OYUNLARI YAZSIN ANLAŞIP TAKAS EDELİM
    BENİMKİLER ;

PRİNCE OF PERSİA WARRİOR WİTHİN
    BLACK
    NEED FOR SPEED PRO STREET
    FİFA 07

• millet korsan oynuyor orjinal kullanıcı bulursun ama az olur
  • :D
  • bulman zor kim korsan varken orj. para verirki
  • emeğe saygı duyan kişiler.ama gerçi varmıdır bilmiyorum.gerçi babam taktırsa çip bende full korsan ama işte.yakında ps3 e geçicem ztn şimdilik ps2 se gotfatherle takılıyorum.
  • Valla dostum elımde ps3 oldugu ıcın orjınal ve kullanmadıgım ps2 oyunlarını satabılırım ancak..bılıyorum takas baslıgı ama ısteyen olursa buralardayım

METAL GEAR SOLID 3

GOD OF WAR 2

GRAN TURISMO 4

en baba oyunlar
  • valla hocam aynı konuyu ben daha önce açmıştım hiç ilgi görmeden yitip gitmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla elimde bir tek Final Fantasy X International'in orjinali var.
  • bazı arkadaşlar dalga geçmiş ama şunu belirtmek isterim ps2 de birçok kişi chipden habersiz ve orjinal oyunları olan çok insan var ve hatta chipi olduğu halde orjinal alan insanlar tanıyorum.lütfen bu tarz abuk subuk şeyler yazmayın.düzgün bir şekilde takas yapacakları bir platform oluşturmuş arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 29 Aralık 2009; 15:44:47 >
  • Bence de güzel bir başlık. Takas veya alım satım yapmak isteyenler olabilir. Elimde İngiltereden gelmiş PAL PES 5 ve Burnout 3 var. İlgilenen olursa pm atabilir.
  • Ben ps2 zamanında hiç orj. almadım. Orj. oyunla ps3 sayesinde tanıştım. Sanmıyorum bu forumda ps2'sine online oyun alan vatandaş
  • god of warla metal geara talibim ne kadara satarsın 2 sini ?
  • ssx

tekken tag tournament
  • ben prens of persia warrior within arıyorum cem_han1611@hotmail.com original olursa degerini vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

bazı arkadaşlar dalga geçmiş ama şunu belirtmek isterim ps2 de birçok kişi chipden habersiz ve orjinal oyunları olan çok insan var ve hatta chipi olduğu halde orjinal alan insanlar tanıyorum.lütfen bu tarz abuk subuk şeyler yazmayın.düzgün bir şekilde takas yapacakları bir platform oluşturmuş arkadaş

Bizzat katılıyorum benım arkadasımda 2006 dan berı ps2 var ve hala chıp taktırmadık orj oyun ıle oynuyor

Bu arada The warrıors oyunu olan varsa bana mesaj atabılırmı satın alıcam .
  • Ya o değil de yıllarca PS2'de single oynadım, hiç multi denemedim. Var mıydı oynayan hiç
  • DEvil may cry 3 (NTSC),pacman 2,sonic heroes,god of war1,nhl 2001 takas etmek isteyen olusa buralardayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.