Şimdi Ara

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
7.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw bişi sorcam..Devil May Cry 4 PS2 ye mi çıktı? ( bildigim kadarıyla PS3 e çıktı o ? ) yoksa NFSPS gibi hem PS2 ye hem PS3 e mi çıktı??

Bide ben tavsiye vereyim PS2 için.. ben makineyi alalı 4-5 ay oldu ama önceden de oynuyordum yani.. o kadarda görmemiş degilim :D...

-Fight-

One Piece Grand Battle
    Street Fighter EX3
    Tekken 5

İlerlemelilerde

Samurai Western ( manyak oyundur.. GOW keyfinde bişi diyebilirim..hatta bagzı yerlerde GOW a fark bile atabilir diyebilirim.. ) " inanmayan -> youtube "
    GOW2 baba oyun (söylemek bile gereksiz gerçi ama )
    Shodow Of The Colossus ...buda ii oyundur..deneyin mutlaka..
    Spartan Total Warrior buda bence i bi oyun Dynasty Warriors gibi çok kalbalık düşman var vurunca agır çekimde herbiri bi yere uçuyo.. ( bkz. GOW )

Arkadaş Obscure2 demiş , ben oynadım ama beni o kadar açmadı...

Indigo Prophecy diyorum bide..( kendi istegi dişında cinayet işleyen bir adamın hikayesini anlatıyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için bir işkence olur oyun. ingilizcesine güvenler için manyag benzersiz bi oyun ) + PC versionuda var.. belki türkçe patch i filan da vardır allah bilir...

Araba yarışlarında ise burnout dominator PS2 deki en baba araba yarışı derim ben.. ( araba yarışı arşivim pek geniş degil ama oyun kendini belli ediyo )

Ama ben size bişi diyeyim ; degil PS3 , PS13 bile gelse PSone ın verdigi keyfi vermez !

• seni üste itaatsizlikten 6 ay oyun oynamaktan men ediyorum onbaşı
  • bende orjınal oyun ıstıyorum gow2 oynayan bıkan ve pal olan hırı varsa yazsın bana bıseler..alacagım.oynayamadım su oyunu yaw..
  • @kngndz
    yapma yaa
    quote:

Orjinalden alıntı: tanerergul

Yaw bişi sorcam..Devil May Cry 4 PS2 ye mi çıktı? ( bildigim kadarıyla PS3 e çıktı o ? ) yoksa NFSPS gibi hem PS2 ye hem PS3 e mi çıktı??

Indigo Prophecy diyorum bide..( kendi istegi dişında cinayet işleyen bir adamın hikayesini anlatıyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için bir işkence olur oyun. ingilizcesine güvenler için manyag benzersiz bi oyun ) + PC versionuda var.. belki türkçe patch i filan da vardır allah bilir...

ben DMC4 ü oynadım diye hatırlıyorum sora takas etmiştim ondan tam emin değilim...bu indigo prophercy ozmn fahrenait tarzı bi oyun bu oyunda güzeldir ama dediğin gibi ing. yoksa biraz zor gerçekten...
    bu aradapaylaşımın için teşekkürler

• aynı oyun zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

@kngndz
    yapma yaa
    quote:

Yaw bişi sorcam..Devil May Cry 4 PS2 ye mi çıktı? ( bildigim kadarıyla PS3 e çıktı o ? ) yoksa NFSPS gibi hem PS2 ye hem PS3 e mi çıktı??

ben DMC4 ü oynadım diye hatırlıyorum sora takas etmiştim ondan tam emin değilim...bu indigo prophercy ozmn fahrenait tarzı bi oyun bu oyunda güzeldir ama dediğin gibi ing. yoksa biraz zor gerçekten...

• quote:

Orjinalden alıntı: kngndz

aynı oyun zaten
    quote:

@kngndz
    yapma yaa
    quote:

ne bilim la ben onu bi fahrenait die biliyorum ne ole indigo falan tobe tobe

• Resident Evil 4
    oyunu resmen yeniden yaratmışlar herşey tamamen değişmiş. konu bile tamamen farklı. eski oyunlardan hatırlayanlar olacaktır, karakterimiz leon. başkanın kızı kaçırılıyor ve bizi de bu göreve atıyolar. insanları öldürcem diye beklerken işin arkasında bambaşka birşeyle karşılaşıyorsunuz. oyun ilerledikçe gerilim artıyor. inanılmaz sürükleyici bi oyun. oturup bitirene kadar kalkamayabilirsiniz fakat ben fazla gerildim ilk başladığım zamanlar. zamanla alıştım mükemmel bir oyun olmuş.
    Şöyle puanlama yapabilirm:

Grafik-- 90
    Ses-- 80
    Oynanabilirlik-80
    Atmosfer- 100
    ---------------------------------------------------

Metal Gear Solid serisi ( ps2 için 2 ve 3 var)
    bunu anlatmama bile gerek yok. başyapıt. hala oynamayan varsa alsın oynasın. film gibi oyun. anlatılmaz, oynamanız, içinde olmanız lazım

-----------------------------------------------------

Obscure almayın derim. 2 kişi ilerlemeli şekilde oynanabilen bir korku oyunu ama oynanabilirlik ve yaratıkların tasarımı berbat. ayrıca bazı bulmacalar sırf oyun hatası yüzünden veya hiç bir ipucu olmaması yüzünden çözülemiyor

------------------------------------------------------

Need For Speed--Most Wanted ve Carbon

özellikle most wanted bilgisayardaki grafikleri aratmıyor ve güzel bir araba yarışı oyunu arıyorsanız alın oynayın derim.. Carbon ise bilgisayara göre biraz daha düşük grafiklere sahip ama aşırı zevkli.. tatilde oturup sabahlara kadar oynadığımız oldu.

--------------------------------------------------------

Gran Turismo 4

bence playstation2'de en güzel grafiklere sahip araba yarışı oyunu ( simulasyon hatta ) bir miktar parayla oyuna başlıyorsunuz çeşitli sınıflarda arabalar var. yarışlara katılarak para kazanmaya ve yeni arabalar almaya çalışıyorsunuz. yeni ve farklı kategorilerde yarışlara katılmak için o kategoriye ait ehliyeti almanız gerekiyor. bir kaç sınıf ehliyet var ve bunları almak için çeşitli sınavlardan geçiyorsunuz. arabaların dönüşleri, savrulmaları, frenlemeler, vites artırma ve düşürmeler vs. gerçeğe çok yakın. ve neredeyse her markadan her model arabayı bulabilirsiniz. başlarda sıkılıp atmaz ve devamını getirirseniz bağımlısı olursunuz.

-------------------------------------------------------

God Of War 1 ve 2

bunları da söylememe gerek yok aslında. bilmeyen arkadaşlar için.. 10 numara ikisi de.. ama direk 2'yi alıp oynamayın. önce 1'i alıp konuyu kavrayın ve oyuna alışın sonra 2'ye geçin derim çünkü birbirinin devamı..

-------------------------------------------------------

Burnout Revenge ve Burnout Dominator

çok eğlenceli bir arcade araba oyunu. arabanızı seçin ve rakiplerinize, çevreye verebildiğiniz kadar hasar verin, uçurun, patlatın. arkadaşlarınızla oynarsanız çok keyifli tavsiye ederim..

---------------------------------------------------------

Bully

12-14 yaşlarında bir öğrencisiniz ve bir okula yatılı olarak gönderiliyorsunuz. Bir yandan dersleri geçmeye çalışırken diğer yandan dersleri geçtikçe kazandığınız yeteneklerle kız tavlıyor, çeşitli silahlar yapıyor ( sapan, ufak patlayıcılar vs.) dövüş yetenekleri kazanıyorsunuz. okuldaki çaylak öğrencilere sataşabilir, kızlara çiçek, sakız verebilir, öpebilirsiniz. güçlenmeden büyük öğrencilere sataşmayın derim yoksa dayağı yer, kendinizi revirde bulursunuz ( doğal olarak dersi de kaçırırsınız ) öğretmenlere sataşması da çok zevkli ama sonunda yakalanıyorsunuz. ceza olarak çim biçme fln veriyolar. ilginç ve eğlenceli bir oyun.

şimdilik bu kadar arkadaşlar zamanla yeni oyunlar da eklerim

• quote:

Orjinalden alıntı: eraykalkan

Bully

12-14 yaşlarında bir öğrencisiniz ve bir okula yatılı olarak gönderiliyorsunuz. Bir yandan dersleri geçmeye çalışırken diğer yandan dersleri geçtikçe kazandığınız yeteneklerle kız tavlıyor, çeşitli silahlar yapıyor ( sapan, ufak patlayıcılar vs.) dövüş yetenekleri kazanıyorsunuz. okuldaki çaylak öğrencilere sataşabilir, kızlara çiçek, sakız verebilir, öpebilirsiniz. güçlenmeden büyük öğrencilere sataşmayın derim yoksa dayağı yer, kendinizi revirde bulursunuz ( doğal olarak dersi de kaçırırsınız ) öğretmenlere sataşması da çok zevkli ama sonunda yakalanıyorsunuz. ceza olarak çim biçme fln veriyolar. ilginç ve eğlenceli bir oyun.

Bully harbiden ii oyun ( imiş ) ben oynayamadım ama ii diyorlar..( bayagı yerde duydum yani laf olsun torba dolsun diye söylemiyorum )

Dance Dance Revolution Supernova var bide aklıma gelen ii oyunlardan.. tuşlara zamanında basarak karakteri dans ettiriyorsunuz... B-Boy var bide onun gibi degişik bişi..

• quote:

Orjinalden alıntı: eraykalkan

Resident Evil 4
    oyunu resmen yeniden yaratmışlar herşey tamamen değişmiş. konu bile tamamen farklı. eski oyunlardan hatırlayanlar olacaktır, karakterimiz leon. başkanın kızı kaçırılıyor ve bizi de bu göreve atıyolar. insanları öldürcem diye beklerken işin arkasında bambaşka birşeyle karşılaşıyorsunuz. oyun ilerledikçe gerilim artıyor. inanılmaz sürükleyici bi oyun. oturup bitirene kadar kalkamayabilirsiniz fakat ben fazla gerildim ilk başladığım zamanlar. zamanla alıştım mükemmel bir oyun olmuş.
    Şöyle puanlama yapabilirm:

Grafik-- 90
    Ses-- 80
    Oynanabilirlik-80
    Atmosfer- 100
    ---------------------------------------------------

Metal Gear Solid serisi ( ps2 için 2 ve 3 var)
    bunu anlatmama bile gerek yok. başyapıt. hala oynamayan varsa alsın oynasın. film gibi oyun. anlatılmaz, oynamanız, içinde olmanız lazım

-----------------------------------------------------

Bully

dostum ben RE4 oynadımda adamın nişan alması falan çok zordu grafikler falan evet çok iyiydi ama ateş etmek falan çok canımı sıktı bıraktım oyle otomatik nişan alma varmı varsa soylede bida aliyim oyunu:)

MGSde oynadım bunun ilk çıkan oyunları gerçekten iyiydi oturup günlerce oynadığımı bilirim abimle ama son çıkan oyunları beni tatmin etmiyo çünkü ondada oynanabilirlik çok zor hareketler kısıtlanmış sanki bi comandos yaratmaya çalışmışlar...

bully'ye gelince yılın bomba oyunu gtadan çok daha zevkli ve sürükleyici aklınıza gelen hertürlü serseriliği yapabiliyosunuz erkeklerle opuşmekten tutunda scooter'la gezmeye kadar:)

• hortlatıyorum konuyu hadi gençlik ateşi uyuma
  • Hiçbir zaman ps2 ye çıkmayacak Devil may cry 4 ü, ps2 de oynadığınız için sizi tebrik ediyorum arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Hiçbir zaman ps2 ye çıkmayacak Devil may cry 4 ü, ps2 de oynadığınız için sizi tebrik ediyorum arkadaşlar

eet baktım DMC4 sadece PS3 ve PC ye diyordu..

PS2 de mutlaka oynanması gereken oyunlardan biri bence Mortal Kombat Shaolin Monks

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU

Arcade HK.. Sub zero mythology yı PSX de oynamış arkadaşlar varsa bilirler.. o oyun gibi ama çok zevkli air combolar filan.. ( PS2 si olupta bunu oynamayan? )

• bakıyorumda neredeyse herkes ps2yi bi kenara bırakıp ps3 moduna girmiş bile çok az oneri yollayan var
  • ps2 de oynanmaz olmaz oyunlar alın size..

İco:bu oyunu oynamayan varsa gitsin atsın kendini pencereden
    Shadow of colossus:yukarda dediklerim bu oyun içinde geçerli
    god of war serisi:anlatılmaz yaşanır
    metal gear serisi:efsane(ilk oyunu oynamayan varsa emulator falan pc versıyonunu bulsun oynasın derim)
    manhunt:iyi bir oyundu bana göre kaliteli bir yapımdı
    resident evil 4:inanılmaz listeye eklenmesi şart
    rise to honıor:işte en zevk alarak oynadığım oyunlardan birisi jet li saolsun.stranlehold falan bu oyunun yanında tıss
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

ps2 de oynanmaz olmaz oyunlar alın size..

metal gear serisi:efsane(ilk oyunu oynamayan varsa emulator falan pc versıyonunu bulsun oynasın derim)
    rise to honıor:işte en zevk alarak oynadığım oyunlardan birisi jet li saolsun.stranlehold falan bu oyunun yanında tıss

ico'ya baktım merlinden de grafikleri falan çok mistik bi havada geçmiş ben bi cdcide gorsem almam heralde daha bole aksiyonlu olsa belki..:)
    SoC: bu oyun güzeldide bi müddet sora sıkıyodu en azından bu benim için boyleydi oynanmayanlar rafında başı çekiyo şimdi...
    GOW:yaşanmaz oynanır hatta:D

bi sorum olcak RE4'te otomatik nişan alma odaklanma varmı?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: console-master

ps2 de oynanmaz olmaz oyunlar alın size..

ico'ya baktım merlinden de grafikleri falan çok mistik bi havada geçmiş ben bi cdcide gorsem almam heralde daha bole aksiyonlu olsa belki..:)
    SoC: bu oyun güzeldide bi müddet sora sıkıyodu en azından bu benim için boyleydi oynanmayanlar rafında başı çekiyo şimdi...
    GOW:yaşanmaz oynanır hatta:D

bi sorum olcak RE4'te otomatik nişan alma odaklanma varmı?

oto nişan alma yok ama analog'la oynarsanız gayet kolay oluyor. yön tuşlarıyla nişan almaya çalışmayın. analog'la oynayın

• arkadaşlar ben sıkı bir PS2 kullanıcısıyım.Bu günlere geliş hikayem
    çok uzun ama kısaca şunu söyleyeyim ki bazı arkadaşlar teknolojiyi
    çok hızlı tüketiyorlar.PS2 benim için bitmedi ve kolay kolay da bitmeyecek.
    Hala çok süper oyunları var ve şunu unutmayın ki bir oyunda grafikten
    daha önemli birşey var o da oyundan alınan zevk.

Bu yolculuğa Atari 2600'ler ile başladım ve kullanmadığım bilgisayar ve
    oyun makinası kalmadı..Geçmişin ddeğerini hep bildim ve 8 bit'lik makinalardan
    bugüne geliş sürecini hiç unutmadım.

Neyse bu kadar edebiyat yeter.

Kısa süre önce aldığım bir oyunu kısaca anlatayım size:

COLD FEAR..

Oyun Resident Evil 4 benzeri bir oyun.
    Oyuncumuz genç bir polis.Kahramanımız maceraya bir Rus gemisinde başlıyor.
    Gemide anormal olaylar var ve bizim görevimiz bu gemide neler olup bittiğini
    çözmek.Oyun geminin Sancak ( sağ ) tarafında ana güvertede başlıyor.
    Burada özellikle söylemek istediğim oyunun atmosferi tek kelimeyle harika..
    Gemi beşik gibi sallanıyor ve elemanımız güvertede yürürken falan çok zorlanıyor.
    Ekibin diğer elemanlarıyla sürekli bir telsiz bağlantısı içindeyiz ve bize zaman zaman
    telsizden yönlendirmeler de geliyor.

Gemide yaptığımız araştırmadan sonra girdiğimiz bir salonda ortağımızı görüyoruz ama
    parçalanmış bir halde...
    Ve bundan sonra olaylar başlıyor..İnsan eti yiyen zombilerle başbaşayız..

Oynanabilirlik oldukça başarılı
    grafikler çok iyi
    sesler de güzel

kısacası alınıp oynanası yeni nesil bir oyun..
    kesinlikle tavsiye ederim..

• @ solti
    teşekkürler açıklamaların için sen boyle anlatınca alim bi bakiyim dedim içimden:)

RE4üde alıcam grafikleri çok hoşuma gitmişti o zaman zorlanmıştım ama arkadaşında dediği gibi kolaysa bida denemem gerek demektir:)
  • shadow of the colossus'u aldım, 10 dk fln oynadım ata binip ordan oraya koşturuyorum hiç bişey hiç kimse yok piyasada. çıldırdım sıkıldım kapattım. bendeki versiyonda mı bi problem var yoksa oyunu biraz daha mı kurcalamam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: solti

arkadaşlar ben sıkı bir PS2 kullanıcısıyım.Bu günlere geliş hikayem
    çok uzun ama kısaca şunu söyleyeyim ki bazı arkadaşlar teknolojiyi
    çok hızlı tüketiyorlar.PS2 benim için bitmedi ve kolay kolay da bitmeyecek.
    Hala çok süper oyunları var ve şunu unutmayın ki bir oyunda grafikten
    daha önemli birşey var o da oyundan alınan zevk.

Bu yolculuğa Atari 2600'ler ile başladım ve kullanmadığım bilgisayar ve
    oyun makinası kalmadı..Geçmişin ddeğerini hep bildim ve 8 bit'lik makinalardan
    bugüne geliş sürecini hiç unutmadım.

Hay ben senin allahına kurban olayım :D :D
    Aynen katılıyorum..

Bunlarda benim oyunlar..
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU

Ama hiçbiri orjinal degil agzınınızın suyunu silin.. full korsan.. ( parasızlıgın gözü kör olsun bea )

PS2 ayvayı yedi diyorlar ama ben günde 3-4 saat PSone oynuyorum.. ( rapid den dowmload yaparken filan , PC başında beklerken.. ) ama PS2 yi bazen hiç.. bazen haftada 3-5 saat oynuyorum... benim için PSX dahi ölmedi hatta ölümsüz.. ( iskoç malı yani )

Bende edebi akımlara kapıldım bea..:D

neyse alın size PS2 nin ii oyunlarından bi tane daha..
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU

Aynı oyunun konami olanıda var.. o kadar ii degil.. bu " TMNT ubisof "

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.