selam arkadaşlar ben oyun alırken dh'nin konsol bolumunden yararlanarak oyun tercihimi yapanlardanım ama son zamanlarda ps3'nde çıkmasıyla ps2ye ilgi azaldı ve aradığım oyun tavsiyelerini bulamaz oldum ve bu konuyu açma ihtiyacı duydum gelin tüm paylaşımlarımızı burda yapalım ve yeni oyun alacak arkadaşlara ufaktan bi fikir vermiş olalım
PS2 benim içir öldü.Allah rahmet eylesin...
senin için ole ama bizim için hala padişah
ilk paylaşım benden olsun
MANHUNT II oyunun ilkini oynamadım oncelikle belirtiyim direk 2den başladım oyun tam aradığım gibi asmalı kesmeli aksiyonlu ama çok bariz mantık hatalarıyla dolu mesela golgeye saklanıyosunuz adam geliyo size çarpıyo ama karanlıkta olduğunuz için farketmeden gidiyo onun dışında ses çıkardığınızda gelip bakıyo ama burnunun dibini goremiyo ve bazende nerden kaynaklandığını bilmediğim grafik hataları oluyo adamların yarısı yerin içine giriyo falan neyse olumsuz tarafları bunlar gelelim olumlu taraflarına : oyun oncelikle çok eğlenceli çok değişik adam oldurme yontemleri var ve bunlar bulunduğunuz ortama gore değişiyo oyunun bi bolumu ozellikle dikkat ettim otel filmindeki zindanlara çok benziyo hatta ondan esinlenmişer desem yalan olmaz çok sürükleyici buldum ben ama bi müddet sora oyun kendini tekrar ediyo bi olumsuz yanıda oynanabilirlik ozelliğinin düşük olması yani sağ analog kolu resmen unutmuşlar goruş açısı ayarlayamıyosunuz...ayrıca unutmadan diyim oyunda grafikler karıncalanıyo gibi oluyo bunu çok iyi düşünmüşler çok etkleyici olmuş
oyun hakkıdan benim puanlamam: grafik:85 ses:70 oynanabilirlik:75
aa manhunt 1 süper oyundu bak,2 ye gerek yoktu zaten oynamadım
bende DEVIL MAY CRY 4'ü tavsiye ederim.gerçi ilk üçünü oynamadım ama baya sürükleyici bi aksiyon oyunu....ha bide FIGHT NIGHT ROUND 3, 2 kişiyle süper,kariyer olarak da baya iyi,tavsiye ederim....
quote:
Orjinalden alıntı: Tunç:TheBrother
bende DEVIL MAY CRY 4'ü tavsiye ederim.gerçi ilk üçünü oynamadım ama baya sürükleyici bi aksiyon oyunu....ha bide FIGHT NIGHT ROUND 3, 2 kişiyle süper,kariyer olarak da baya iyi,tavsiye ederim....
ben şahsen DMC4ü pek sevmedim hep bi alana giriyosun adamları dovuyoısun başka alana gidip başka adamlar dovuyosun rutin yani:)
Ben de God of War 1 ve 2yi tavsiye ederim. Bence grafik, ses ve oynanabilirlik açısından harika
quote:
Orjinalden alıntı: sarrr
Ben de God of War 1 ve 2yi tavsiye ederim. Bence grafik, ses ve oynanabilirlik açısından harika
onu soylemeye gerek yok dostum o klasikler arasındaki yerini çoktan aldı
Genji
arkadaşlar oyunu anlatsak türünü hikayesini ucundan azcık belirtsekte bi fikrimiz olsa he?hadi devam
@MISTERENKO bence çok güzel düşünmüşsünüz bu tür bir topik açmakla Bende bu konsola azalan ilgiden dolayı üzgünüm yani yeni nesil konsolların iyiden iyiye yaygınlaşmasıyla ps2 neredeyse hiç konuşulmamaya başlandı. Gerçi kendi adıma konuşmak gerekirse bende bu konsola çok geç sahip olduğum için de kendime kızgınım. Senelerdir alacam alacam dedim bir türlü olmadı hep bir sorun çıktı geçen haziran ayından alabildim ve hızla oyun arşivimi kurdum Ama hala eksiklerim yok değil neyse bu topik hakikaten çok faydalı olacak diye düşünüyorum şu an bir kaç oyun tavsiye ederdim ama biraz işim var kuru kuru şu oyunları alın demekte istemiyorum yani söyleyeceğim oyunlar hakkında detaylı açıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Akşama bir kaç oyun önerisinde bulunurum
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
@MISTERENKO bence çok güzel düşünmüşsünüz bu tür bir topik açmakla Bende bu konsola azalan ilgiden dolayı üzgünüm yani yeni nesil konsolların iyiden iyiye yaygınlaşmasıyla ps2 neredeyse hiç konuşulmamaya başlandı. Gerçi kendi adıma konuşmak gerekirse bende bu konsola çok geç sahip olduğum için de kendime kızgınım. Senelerdir alacam alacam dedim bir türlü olmadı hep bir sorun çıktı geçen haziran ayından alabildim ve hızla oyun arşivimi kurdum Ama hala eksiklerim yok değil neyse bu topik hakikaten çok faydalı olacak diye düşünüyorum şu an bir kaç oyun tavsiye ederdim ama biraz işim var kuru kuru şu oyunları alın demekte istemiyorum yani söyleyeceğim oyunlar hakkında detaylı açıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Akşama bir kaç oyun önerisinde bulunurum
önerilerini bekliyoruz dostum arkadaşlarda bu aralar tık yok belki bi gaz verirsek açılırlar neyse benim aklıma gelmişken bi oneri daha yapiyim:
BLACK oyun bu bolumdeçok konuşuldu ama olsun ben yinede gorduklerimi yaziyim oncelikle oyunun grafikerlini çok iyi buldum gerçekten silahlar ve ortam üzerine çok çalışılmış gibi gorunuyor kim zaman tek kimi zamanda 2li 3lü timlerle operasyonlarda bulunuyorsunuz silah seçimleri çok iyi ve şarjör değişirken ekranın (silah hariç) buğulanmasıda hoş bi hava katmış zaten dediğim gibi silahların grafikleri üzerinde çok durmuşlar ...oyun ses açısından da iyi bence bikaç mantık hatasından fazla bi eksiği yok şahsen ben çok beğendim ne zaman aksiylu bi oyun oynamak istesem ya GOW yada BLACK koyar oynarım...oyunun en büyük eksiği kısa senaryosu bence onun dışında herşey mükemmel:)
evet sizlerdende yorumlar ve oneriler bekliyorum arkadaşlar
Obscure2 yi tavsiye ederiim çok güzel bi oyun.. baya sürükleyici...
PROJECT SNOWBLIND(FPS) Bu oyunda güzel arkadaşalar gamespotta 8,5 puan almış bu oyunun hikayesi ile oynaşı ile sizi sürükleyeceğine eminim.
arkadaşlaaaaaaaaaaaar oyunu azcık anlatın beya hadi ben merak edip araştırıyorumda başkası direkt burda gormek oyun hakkında az bişe bilmek isteyebilir ucundan azcık anlatsanız çok güzel olur benim yazdığım gibi yazın hani şu yonu güzelde şunu beğenmedim gibisinden
anlatmam sen de para ver al
tiger woods pga tour 08 oyununu tavsiye ederim. Çok güzel bir golf oyunu 2 kişi harika oluyor. Veya turnuvalara katılabiliyorsunuz para ödüülü. Grafiklerine ii diyemem ama zevkli bir oyun