Şimdi Ara

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
7.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

@karamba13
    çok güzel bi paylaşım eline sağlık

tesekkur ederım herkesın bole paylasım lar yapmasını beklıyoruz
  • arkadaşlar baktımda tony hawk oynayan pek yok sanırım.şu şu oyunu demeyeceğim fakat tüm tony hawkların kalbimde ayrı bir yeri var hepsi süper aln oynayın eğlenin.bendede 45 oyun var fakat pek oynayamıyoum iş güçten yakında playstationla birlikte satacağım hepsini=)
  • Tiger woods wga tour 08 u oynamanızı tavsiye ederim ea sportun golf oyunu. Grafikler idare eder ve zevkli bir oyun. Para ödüllü şanpiyonalar ve dünya kupası yapabiliyorsunuz.
  • Eger mafya tarzı oyunlar seviyorsan Yakuza 1'i öneriyorum.Yakuza mafyasından bir üyeyi oynuyoruz oldukça zevkli bir oyun...
  • MotoGP07 tavsiye edebilirim..
     PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU

Kontrollere alıştıktan sonra viraj alma filan..çok zevkli.. istanbul park da oynuyom harbiden dedikleri gibi zor bi parkur.. deneyin..
  • konu yarış oyunlarından açılmışken bende f1 2006 yı öneririm.harika bir oyun.
    1-İstediğiniz bir pistte zaman denemesi yapabilirsiniz.
    2-Herhangi bir pilotu seçerek dünya şampiyonasını oynayabilirsiniz.
    3-Kariyer modundan önce takımlar için test yapıp,daha sonra yarış pilotu olarak 5 sezon oynayabilirsiniz.
    Bir konuda şu eğer freni kendiniz yaparsanız çok zaman kazanıyorsunuz.En alt seviye zorlukta fark etmez ama zorluk seviyesini arttırdığınız zaman mutlaka freni kendiniz yapmanız gerekiyor.

Oyun grafik olarak güzel bir oyun.Pistler gerçek pistler ve detaylı olarak oyuna aktarılmış.Sesler ise harika.
    Araba yarışı sevenlerin mutlaka oynaması gerekir.
  • arkadaşlar rise of honor dediniz bi aldım aman yarabbi o da ne berbaatt bi oyun hiç bi kontrol artısı yok oyunda inanılmaz sıkıcı hep aynı hareketler çok basit şeyler hareketler adamı deli eder adamın aptal hareketleri de cabası 10 üstünden 2 oda jet lee nin anısınayakuza bile daha zavkliydi
  • elinde orjinal pal resident evil 4 ve devil may cry 3 olan ve satmayı düşünen arkadaş varmı? yada satan biyer biliyorsanız pm atın lütfen.
  • cok guzel olmus bu konu bazı oyunları denicem
  • arkadaaşlar tam konu ile alakası yok ama manhunt u yeni aldım (manhunt 1) 2. bölüm olan hastande alt katada indim hepsini öldürdüm hiçbiyer açılmıyor.asansörde yarıda kalmış bozuk aşağıya inmiyor tam çözüm metni var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atillaercan

arkadaaşlar tam konu ile alakası yok ama manhunt u yeni aldım (manhunt 1) 2. bölüm olan hastande alt katada indim hepsini öldürdüm hiçbiyer açılmıyor.asansörde yarıda kalmış bozuk aşağıya inmiyor tam çözüm metni var mı?

Merlinin kazanında var dıye hatırlıyorum bı bak ıstersen bu arada elıme yenı oyunlar gectı arkadaslar hemen yorumumu yapacagım
  • Arkadaslar ılk sayfa dıger oyunlarımın yorumlarını gormussunuzdur yenı oyunlarıma daha ayrıntılı yorum yapcam ıste yenı oyunlarım:

Rogue Galaxy:(Guzel bır rpg oyunu bende ff 12 de var oyunun ısleyıs tarzını demeyımde menu felan canyerlerı gıbı bolumler bırbırının aynı gıbı ama oynanısta ff12 yanında halt etmıs dıyebılırım en guzel yanıda ff de saldırması ıcın beklıyoruz ama bu oyunda kılıcımızla cok serı combolar yapabılıyoruz ustelık sılahımızda var pek fazla etkılı olmasada gene de oyuna bambaska bır hava katıyor rpg severler ıcın guzel bır oyun tavsıye ederım bu arada en guzel yanı oyunda evlerın ıcıne fılan gırerken loadıng yapmıyo bu benım dıkkatımı cektı bunuda belırtmek ıstedım grafık:85 ses:80 oynanabılırlık:90 genel : 90 tarzı bır oyun)
    Black:(Yorumuma ılk olarak oynanıstan bahsetmek ıstıyorum oyunun en kotu tarafı sızın hareket ettırmemenıze ragmen addamın hafıf yana kayması bu benı cok zorlamıstı cıdden ama benı zorlamaz ben taktak vururum adamları dıyorsanız tam sıze gore oyunda ıc ve dıs mekanlar cıdden super yapılmıs ozellıkle sılah yapımları harıka fps severler ıcın kacırılmıycak bıroyun grafık:95 ses:90 oynanabılırlık:85 genel : 90 tarzı bır oyun)
    Raw Dange:(Cok guzel bır oyun grafıklerı orta derecelı ama oyunun ısleyısı super cıdden ozzellıkle dev dalgalar gelırken kacmamız super yapılmıs oyunu sılent hıll e benzetebılırız oyun adventure tarzı bır oyun oyundakı amacımız sular altında kalan sehırden kurtulmak bu arada onerımı okuyup oyunu almıssanız sıze sunu soyleyeyım raw danger oyunu ılk baslarda oynaması ve ya kontroller zor gelebılır yada gorevlerı bulmak zor glebılır ama bıraz gayretle oyunu coze bılırsınız herkesız oynaması gereken bır oyun dıyebılırım)+ sole bır durumda var ılk oyunu bıtırdıkten sonra baska bır oyuna baslıyoruz buda benım cok hosuma gıttı uzatmayaayım grafık:75 ses:80 oynanabılırlık:85 genel : 80 tarzı bır oyun)
    Mafıa:(Cok guzel bır mafya oyunu ılk basta canınız sıkılabılır ama sıkılmasın oyunun sonraları dehset mafia 2 yı sabırsızlıkla beklıyorum dıyebılırım oyunun detaylarına gırersek arabalar cok guzel tasarlanmıs ama sehır ıcı bınalara dıkkat edılmemesı oyun ıcın bır eksı getırıyor catısmalar oyunda cok guzel dıyebılırım ps2 sı olan herkesın oynaması gereken bır oyun genelleme yaparsak: grafık: 80 ses:75 oynanabılırlık :90(bence) genelde : 85 tarzı bır oyun)
    Akrep Kral(Bu Oyun hakkında soledıklerımde cok ıctenım oyunun ısmıne aldanmayın hanı fılmı guzel olup oyunu berbat olan oyunlar varya lısteye bunuda ekleyebılırız sozu fazla uzatmak ıstemıyorum grafık : 50-55 ses: 40 oynanabılırlık:60 genel : 55 tarzı bır oyun)
    Medal of honor vanguard:(Herkes medal of honor serılerını bılır buda o oyunlarda bırısı medal of honor un bu oyununda grafık orta derecelı dıyebılırım sılah tasarımlar cok dusuk olmus yanı bu medal of honor bence bastan sagma yapılmıs degır medal of honor serılerıyle karsılastırırsak yanlarında ezık kalabılır dıyebılırım yanı grafık:70 ses :75 : oynanabırlık:85 genel 75 tarzı bır oyun
    Looney toones back ın actıon:(Emınım sızde benım gıbı bugs buny ve dufy duck ı sevıyorsunuz bunu neden sordum cunku oyun karakterlerımız ıkısıde ondan oyunda looney toones pek cok karaktere rastlayabılırsınız elmer,sam,sılvestır,twety , buyuk anne ve buda oyunun zevklı olmasına yarıyor ben oyunun grafıklerıne geceyım grafıkler cok ıı dememıycem cunku degıl ama ıı grafıklerı var ozellıkle cocgunuzla ps nızı paylasıyorsanız ve oda sızın oynadıgınız re gıb sh gıbı oyunları sevmıyorsa onu bu oyunu alın sahsen ben bıtıırdım ve cok eglencelı gorevler var oyunda fazla uzatmada grafık
    :75 ses :85 :oynanabılırlık 80 genel 85 tarzı bır oyun)

Arkadaslar yarın oyun almaya gıtmeyı dusunuorum yaklasık 4 tane alıcam gıbıme gozukuyo ılk sayfayı okudum ve pekte bısey anlamadım cunku herkez aynı oyunları yazıyo bana 2 tane daha guzel oyun lazım ılk ıkısını belırled 1- Ico 2- ratatuy 3-4 ? yardımlarınızı beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43C393024 -- 29 Ocak 2008; 22:25:32 >

• shadow of rome tam senlik oyun karamba onu tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorhonour

shadow of rome tam senlik oyun karamba onu tavsiye ederim.

Ole dıyorsunda bende shadow of rome var ve bıttı maalesef onu yazmayı unutmusum bu arada dort tane daha oyun aldım onlarıda sole bı baya bı ılerleyeyım yorumlarımı yapacagım haydı sızde bıze yardımcı olun azcık degılmı
  • Jak 1-2-3 herkese tavsiyedir.Özellikle Jak 3 biraz zorlayabilir.Kesinliklede çocuklara göre bi oyun değil en azından serinin 3. oyunu.Aşırı olmasada hafif kastırıyor adamı ama acaip fantastik bi oyun.
  • arkadaşlar çok az ingilizce biliyorum..
    deneyimlerinize dayanarak şöyle kolay oynanabilen oyunun sizi yönlerdirdigi oyunların isimlerini istiyorum.
    mesela resedint evil 4 hiç oynayamadım bi odaının içinde olanıp durdum.
    gow 1 ve gow 2 sonuna kadar zevk alarak takılmadan oynadım.
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • oyun yazmayı bilen varmı ben f1 yazdımda 34 part cektim ps2 görmüyo cdyi aldım oyunların icine baktım benim yazdıgım cd gibi yani yanlış yazmamışım ama niye görmüyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pupilla79

arkadaşlar çok az ingilizce biliyorum..
    deneyimlerinize dayanarak şöyle kolay oynanabilen oyunun sizi yönlerdirdigi oyunların isimlerini istiyorum.
    mesela resedint evil 4 hiç oynayamadım bi odaının içinde olanıp durdum.
    gow 1 ve gow 2 sonuna kadar zevk alarak takılmadan oynadım.
    yardımlarınızı bekliyorum.

VALLA BENDEDE PEK INGILIZCE YOK AMA SANA ONEREBILECEGIM FPS OYNAYABILIRSIN CUNKU FPS DE NEREYI GIDICEGINI GOSTEREN HEPI BIR ISARET VAR BU YUZDEN PEK ZOLANMIYORSUN ORNEK : CALL OF DUTY 3 GIB OYUNLAR AMA SOLE OYUNLARDA VAR MESELA RAW DANGER OYUN SIRF INGILIZCEYE DAYALI YEMIN EDIYOM BITIRENE KADAR CANIM CIKTI
  • God Of War I & II
    BLACK
    Gta SA
    SCARFACE:The World İs Yours
    Mercenaries

Ve aklıma gelmeyen bi kaç tane daha
  • FPS bunun açılımı nedir yaw çıkaramadım...
    oyun isimlerini çogatlatabilirmiyiz.??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.