Şimdi Ara

PS2-OYUN PAYLAŞIM BOLUMU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
7.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: pupilla79

FPS bunun açılımı nedir yaw çıkaramadım...
    oyun isimlerini çogatlatabilirmiyiz.??

FPS=First Person Shooter
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamba13

quote:

Orjinalden alıntı: juniorhonour

shadow of rome tam senlik oyun karamba onu tavsiye ederim.

Ole dıyorsunda bende shadow of rome var ve bıttı maalesef onu yazmayı unutmusum bu arada dort tane daha oyun aldım onlarıda sole bı baya bı ılerleyeyım yorumlarımı yapacagım haydı sızde bıze yardımcı olun azcık degılmı

Karamba ben de shadow of rome oynuyorum tam çözümünü bulabileceğim bi yer biliyor musun?

Bilmiyorsan şu sorumu cevaplarsan sevinirim;2 veya 3. bölüm olacak heralde; bi çocukla evden çıkıp garip bi yere giriyoruz etrafta fareler falan var, bi türlü nereye gideceğimi bulamıyorum..
    Hatırlayıp cevaplayabilirsen sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yido2 -- 3 Şubat 2008; 13:25:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yido2

quote:

Orjinalden alıntı: karamba13

quote:

Orjinalden alıntı: juniorhonour

shadow of rome tam senlik oyun karamba onu tavsiye ederim.

Ole dıyorsunda bende shadow of rome var ve bıttı maalesef onu yazmayı unutmusum bu arada dort tane daha oyun aldım onlarıda sole bı baya bı ılerleyeyım yorumlarımı yapacagım haydı sızde bıze yardımcı olun azcık degılmı

Karamba ben de shadow of rome oynuyorum tam çözümünü bulabileceğim bi yer biliyor musun?

Bilmiyorsan şu sorumu cevaplarsan sevinirim;2 veya 3. bölüm olacak heralde; bi çocukla evden çıkıp garip bi yere giriyoruz etrafta fareler falan var, bi türlü nereye gideceğimi bulamıyorum..
    Hatırlayıp cevaplayabilirsen sevinirim..

Oyunun tam çözümü yok galıba cunku ben bulamamamıstım cok eskıden bıtırmıs tım shadow of rome yı ılk oyunlarımdandı yanlıs hatırlamıyorsam senın dedıgın yerı tam olarak hatırlayamadım bıraz daha ayrıntılı anlatırmısın

• Ben de şimdi tam hatırlamıyorum,yarın bakıp yazarım buraya..İlgin için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yido2

Ben de şimdi tam hatırlamıyorum,yarın bakıp yazarım buraya..İlgin için teşekkürler...

ok tmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

elinde orjinal pal resident evil 4 ve devil may cry 3 olan ve satmayı düşünen arkadaş varmı? yada satan biyer biliyorsanız pm atın lütfen.

ps2 oyun arayan arkadaşlara yardımcı olabilirim...
    iletişim pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corny -- 3 Şubat 2008; 22:32:39 >
  • bende orjinal ntsc resident evil 4 var..sıfır ambalajında...isteyen arkadaslar pm atabilir...
  • Kesinlikle Tekken5 ve Crash Titani oneririim ozelllik Titan Bence Crash serisinin en iyisi olmus mukemmel otesi
  • Arkadaşlar aranızda takas yapmayı düşünen varsa lütfen pm atsın.Oyunlara ihtiyacım var.

Buradan farklı olarak önerebileceğim oyun SmackDown vs RAw 2007'dir.Güzel bir güreş oyunu.Hele gerçekçilik olayında iyice ilerlemişler.Kan akıtmak isteyenlere duyurulur
  • ps2 oyun arayanlar pmlesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.