Şimdi Ara

PS2 Oyun Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ps2 aldim p.tesi okula gidiyorum ve orada cd alabilecegim bir yer yok,bana oyun tavsiyesinde

bulunurmusunuz.En sevdiginiz oyunu yazasanız birde türünün ne oldugunu yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler....

• God of War I-II Adventure
  • God Of War 1-2
    Resident Evil 4
    Tekken 5
    Mortal Kombat Armageddon
    Black
    Burnout Dominator

vs...
  • Gow 1-2 : Süper Bir Oyundur TUr Adventur Ps2 Nın En ıı Oyun Lıstesınde 1. Olarak Bıle Gosterılebılınır

Devıl Mac Cry 3 Special Edition: Oyun Hakkında Fazla Bır Bılgım Yok Ama Devıl Mac Cry 3 oYNAMISTIM Cafede Superdı Zannetmekı Ps2 Im Yok Tatıldeyken Ama Kesın Al Tur : mACERA - Korku - Aksıyon Hepsı Bır Arada

Tekken 5 : Karsılık Dovuslerın En ıısı Bence kESIN AL

Burnout: Yarıs Oyunlarının En II Lerınden Dır Eger Hız Istıyorsan Bu Oyun Tam Sana Gore

TheGodfather : Mafıa Oyunudur Gercekten Guzel dır Hele Adamı Tutup Yumruk Atıyoya Off Ole Bısey Yok Ilerlemelırdır : Macera

Pes 6 : Cok Guzel Bır Mac Oyunudur Tavsıye Ederım

Resident evil 4 : Eger MAcera Korku Adcenture Hepsı Bır Arada Istıyosan Bu Oyun Tam Sana Gore

Sılenthıll 3-4: Playsation Dunyasının En Korkunc Oyunlarından Ikısıdır Bunlar Bence Super Oyunlar Ama Eger Korku Sevmıyom Dıyosan Alma Cunku Baska Bısey Yok

Shadow of the colossus : Eger Dev Yaratık Dıyosan Ve Super BI Macera Dıyosan Bu Oyun Tam Sana Gore Valla Benım En Cok Begendıgım Oyunlardandır 2 SI NE ZAMAN CIKCAK Acaba

Bunları Kesın Al Benden Sana Tavvsıyye dır Sana Bısey Solııım Gow 1-2 Yı Alırsan Ama Kesınall

Sna sunu deyım Ilk Gow 1 I Bıtır Sonra 2 yI tamammı Cunku Oyunun Hıkayesını Daha II Anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43C393024 -- 23 Eylül 2007; 10:59:42 >

• Say say bitmez ama oraya bully yi ekle. gran turismo 4. Ama en önemlisi god of war seni ömür boyu idare eder Tekrar tekrar bitirirsin.
  • Shadow of the Colossus.
  • Shadow of the Colossus
    god of war 1 2
    ace combat zero
    most wanted
    metal gear solid (snake )
    tekken 5
    (ps2 nin kral oyunları )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • manhunt 2 yi al kardeşim şahane gerçekten
  • pes 6:Football(partner şart aslında ama bilgisayara karşıda oynarsın daha sora sıkıcı gelir son güç bile vızz gelir)
    devil may cry:Adventure(bence şimdilik tam sana göre ps2ye tam alışırsın tek başına gün boyu bıkmadan oynarsın)
    god of war:Adventure(devil may cry tarzında adventure olduğundan değil ikiside mitolojik ikiside süper grafikler zaten üst düzey)
    star wars battlefront 2:Fps(benim oynadığım 2.si tek kişi yada splitscreen yaparak oynuyabilceğin fps yada optionstan hemen ayarlayarak star wars askerleriyle rpg şeklinde oynayabilirsin aynı zamanda uzay gemileriyle havada çarpışabilirsinde)
    burnout:race and crash(bu oyunu ilk aldığımda acayip oynuyodum grafikleri çok güzel ciddi ps2 değil sanki kesin almalısın bence
    tekken 5:fighting(bence al bi kenarda dursun evde ps3 parti yaptığında birisi der sana tekken yokmu malesef yok dememen için al dursun kendinde oynarsın tabikide ama karşındakinin yüz ifadesini görmeye değişilmez)
    gta san andreas:Action(az daha unutuyodum ps2yi aldığımda ilk oynadığım oyun biraz geç aldım ps2yi evet ama bence en olgun zamanını yakaladım grafikler tam yerine oturmuştu,pes6 dan sonra kesin almalısın dostum öyle zevkli bi oyunki bittimi neden bitti diceksin şaheser oyun gta rockstar yapımı tamam ama bunun yeri başka çok seviceksin oyunun içinde uçak kullanıyosun uçak oyununa para vermene gerek yok,tank kullanıyosun gerekirse askeriyeyi basıyosun savaş oyunlarına para vermene gerek yok,oyunun içinde basket bile oynuyosun,hızlı deniz botları,jetpack(kesin hilesini almalısın çok zevkli)kız arkadaşın bile oluyo tabi ilerleyen bölümlerde ilgisiz kalınca küsüyo küsünce çay içemiyosun evine giremiyosunneyse nerde kalmıştık koskocaman bi haritada gez dolaş oyunu bitir ama önce çünkü haritanın bi bölümündesin oyunda ilerledikçe diğer yerlerde açılıyo he açılmasada gidemezmiyim diyosun deniz yolu uçak var tabikide gidersin ama polisler tepene biniyo birden sanki bi suçlusun gibi peşine düşüyolar sınırları ihlal ettiğin için,onun için rahatca dolaşmak istiyosan bitirmelisin kesinlikle uzun sürüyo gtada en sevdiğim yerde las vegas heryer ışıl ışıl

iyi oyunlar dostum daha çok oyunlar var saymakla bitmez ps2 aldın oyun bolluğuna hoşgeldin ps2ler ölmedi hala bence ps3 ertelenmesi bundan dolayı sony parasını kazandı kazanmayada devam ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 24 Eylül 2007; 2:32:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.