arkadaşlar bir ay kadar önce 2. el bir ps2 aldım çipsiz model, ilk aldıgımda elimde oyun yoktu fazla vaktim de yoktu; sadece orijinal müzik cd si taktım ve hiç sorun olmadan çalıştı. buna güvenerek iki tane sıfır orijinal ps2 oyunu aldım...geldim taktım makinaya ama ikisini de görmedi; başlarda biraz okuyor gibi ses cıkardı ama sonra okumuyor dedi...denemelerimin beşinci gününde falan mkinanın üzerine bastırarak oyunları görmesini sağladım, ve bir kaç saat oynadım her iki oyunu da :)...ama gel gelelim o günden sonra bir daha çalıştıramadım, ne yaptıysam görmedi oyunları...ama müzik cd sini hala anında okuyor...
şimdi benm sorunum nerede; lens mi göz mü, yoksa başka bişey mi, çip mi taktırmalıyım...
çözümü nedir arkadaşlar bi yardımcı olun (elimde 4 tane ps2 kolu ve multitap var, ve fifa 11 ve burnout 3 ama oynayamıyorum :((
Çok bilgili değilim ama settingsten ayarlama yaptın mı?Çünkü orda cd tak çalıştır komutu falan vardır biraz settings kurcalarsan çözüme ulaşırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme