Ps2 ye çip takınca dvd oynatılamayacağını duymuştum.Biz arkadaşın ps2 sinde bi şekilde çalıştırdık.Fakat benimkinde yapamıyoruz. Çipli ps2 de dvd oynatmanın yolu nedir. Forumlarda bakıyorum herkes bişey diyor ama beceremiyorum nasıl olcak. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oh be buldum sonunda. Ama çipimin markası ne onu bilmiyorum :) çok mutlu oldum çalıştırınca. Dvd oynatma değilde çipin markasını nasıl öğrenicez.Ankarada japon oyuncak sarayından almıştım ben ama ne takıyolar orda. Zamanında açmıştım aletin içini ama bulamamıştım çip mip :D neyse sağ salim toplamıştım geri. Markayı nasıl öğreneceğimizi bilen varsa yazabilirmi. Teşekkürler
kardes nasıl yaptn bi anlatsana...cipin markasını cip takan bi yere goster onlar soler
ya bugün çip taktırdığım yerdeki adama söledim adam mavi ışık yanmadan 2 kez üstüste resete bas dedi daha denemedim siz de bi deneyin
Ya ben şöyle yaptım.Aleti kapatın.Açma tuşuna basılı tutarak açın.Eject tuşunun mavi ışığı yanınca basmayı bırakın.Sonra dvd yi takın oynatsın.
Bende bir problem olmuyor. Normal açıp seyredebiliyorum. Acaba çipine göremi değişiyor