Şimdi Ara

PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paylaşım engellenemez diye bır kural vardır bugün güvendiğim bir konsol marketlerden birini arayarak ps3 için usb çıktğını sordum doğruladı ve 80 tl fiyat söyledi ps3 kırıldı ama internette banlanıyorsunuz bir yeni gelecek oyunları çalıştırp çalıştırmayacağı için garanti vermedi internetin sınır tanımaz sloganına karşı forummumuz kural koymuş ps3 hack konuşulamaz zten turktorrente ps3 oynu düştü tekken düştü forumdan atsalar bile paylaşım engellenemez kuralıyla bu konuyu paylaşacağım zaten forum geride kalmış bu konu hakkında kullanıcılara yardım etmeyecekse varsın o forumdan eksileyim

• Hıhı ondan
  • Dostum herkesın elının altında ınternet var ılla kapatılan ve yasaklanan konuları zorlamanın maksadı yok
    Herkes herseyı bılıyor takıp edıyor zaten merak etme bıseyı ıstedıgın kadar gızle et yıne de ogrenmek ısteyen ogrenır.

Donanım Haber ps3 bolumu kullanıcıları genel olarak orjınal yanlısı oldugu ıcın pek hos karsılanmıyor burda bu tur konular.
  • Adam yetkili.Dağıl
  • @02gencay
    hali hazırda mükemmel işleyen bi konumuz var zaten ama o da kapanacak sayende.
  • Slogan iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox
    3 yıl önce açıldı
    ps3 ve xbox 360
    17 yıl önce açıldı
    XBOX 360 ORJİNAL OYUNLAR
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hey Allahım ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.