Şimdi Ara

ps3-19'' tv nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosada bir televizyon var samsung 19'' hd ready.. Ben normalde tüplü televizyonda oynayan halimden memnun takılan bir kişiyim çok aşırı bir fark olurmu görüntü konusunda bilginizi almak isterim

• LCD TV nin ölüsü bile tüplü tv ye görüntü konusunda fark atar, hd ready bir lcd tv ile tüplü tv arasında ps3 görüntüsü olarak inanılmaz bir kalite farkı var
  • ben benq nun hdmi girişli 19" lik monitöründe oynuyorum. tüplü tv arasında baya fark var.
  • Yani arkadaşlar televizyon 800 ytl şuan teknosada.. almaya değecek bir fark oluştururmu acaba?..
  • 19'' tv alacağına BenQ FP94VW almanı tavsiye ederim.Fiyatı 370-450 ytl arası değişiyor.Ben şu an kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Arada ciddi bir fark olur ama lcd tv için 19" çok küçük bi boyut ve fiyatıda öyle az değil 800 ytl. Şu zamanda 32" lerin en iyi tv lerinden biri olan Samsung 32R81B bile 1250-1300 ytl fiyatla satılıyor. Daha da ucuza 32" bulmak mümkünken 800 ytl 19" e vermek çok yazık olur.
  • Teknosa da şu anda 999 YTL ye 32" LG plazma satılıyor.Ben de aldım.
    Kitapçığında çözünürlüğü çok kötü gösteriyor ama performansı LCD leri aratmıyor. 720P ve 1080i destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 21 Haziran 2008; 17:32:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 de ip tv izlenebilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu o değilde 28' hp marka bir monitör gördüm.full hd idi.hdmı girişli.hatta 1920*1200 çözünürlükteydi.harikaydı. fiyatı 1200 ytl.
  • 1200 e hp lcd monitör alınacağına 32" hd ready lcd tv alınır aynı paraya, çok daha iyi performans verir.
  • http://www.sahibinden.com/regal_rtv_32782_lcd_82_ekran_sok_fiyataWQQaXQQ9430023WQQpXQQdisplayitem
    ben böle bişi buldum ama tabiki görüntü kalitesi tartışılır
  • MİGROSDA BİLE 990 YTL 32'' LCDLER!

Biraz araştırmacı olun kardeşim!

elinin altında google var bi kere yaz oraya 900ytl 32'' çıkar bişeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

MİGROSDA BİLE 990 YTL 32'' LCDLER!

Biraz araştırmacı olun kardeşim!

elinin altında google var bi kere yaz oraya 900ytl 32'' çıkar bişeyler

İki hafta önce vardı.Ayrıcana internette migrosun kampanyaları yazmıyor!
  • Suan kadıkoy merkez vestelde 32 inc vestel 900 ytl civarı

Migroslarda da 32 toshiba 3030 modeli 899 pesin fiyatı hadi taksitli 1000 tl fln olur herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.