Şimdi Ara

ps3 250 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3 250 gb fiyatlarını bilen var mı oyunlu paket olursa daha iyi olur(istanbul da)

• gold da 800

ayrıca oyunlu paket onermem zaten oyunu gg uzerınden yarı fıyatına alabılıyorsun.
  • bimeks en ucuzu sanırım.
  • ben ise önceki arkadaşın aksine bir oyunlu paket aldım ve önericem... 250GB PS3 + MAG(35pound) + MotorStorm:Pacific Rift(50TL) = 869TL ve 10 taksit... electroworld mağzalarında... tabi bu tercihte şu önemli, ben bu iki oyunu almayı çok istiyodum :) denk geldi...

ayrıca şansını denemek istersen aynı paket mediamarkt'ta 1019TL... mediadan alıp, sonra electrodan alıp, mediadan fiyat farkının 2 katını alıp electroya iade edebilirsen bu paketi 719 liraya getirmiş olabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 23 Mart 2010; 21:38:07 >
  • 250GB PS3 + MAG(35pound) + MotorStorm:Pacific Rift(50TL) = 869TL

cok ıyı fıyat

bence bunu al

oyunlarıda begenemssen satarsın

makıne 750 ye gelır
  • aynı paket kangurumda da 869.biliyorsunuz mıgrosun sıtesı ve 12 taksıt verıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama
    ben ise önceki arkadaşın aksine bir oyunlu paket aldım ve önericem... 250GB PS3 + MAG(35pound) + MotorStorm:Pacific Rift(50TL) = 869TL ve 10 taksit... electroworld mağzalarında... tabi bu tercihte şu önemli, ben bu iki oyunu almayı çok istiyodum :) denk geldi...

ayrıca şansını denemek istersen aynı paket mediamarkt'ta 1019TL... mediadan alıp, sonra electrodan alıp, mediadan fiyat farkının 2 katını alıp electroya iade edebilirsen bu paketi 719 liraya getirmiş olabilirsin :)

fiyat çok iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    250 gb samsung ssd - 2. El
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecen hafta sonu morfarede http://www.morfare.com/asp/group/25/PlayStation3-Oyun-Konsollari aynı paket 900 lira ve cogu karta vade farksız +6 taksit vardı.Ben tv mi ve ps3 umu buradan alıcam fıyatları cok iyi ve garanti olarak zaten sony yetkili bayisi arada god of war 3 de 112 ytl burada
  • Bazı Sony bayileri en ucuz fiyat garantisi veriyor.

Bence imkanın varsa bayileri bir araştır derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.