Şimdi Ara

PS3 3.70 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne işe yarıycak şimdi bu güncelleme beyler?
  • UK PSN'e de geldi güncelleme . Yapıyoruz , bakalım .
  • hep kullanıcı içinmi geçerli yoksa sadece plus sahipleri içinmi geçerli? update sadece otomotaik yamalarımı kuruyor bu kadarmı özelliği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertulan5

ben güncelleştirmeyi pc den japon sitesinden indirsem bi sorun olur mu psn' türk ama.

?
  • bundan 3gün önce Facebook playstation türkiyede bunu acıklamıştılar 3.70fw yi

PS3 3.70

PS3 System Software version 3.70 - XMB layout değişimi

Video ve televizyon servislerinin sayısındaki artışa bağlı olarak, TV kategorisinin ismi "TV/Video Servisleri" olarak değiştirilecek ve tüm video servisleri bu kategorinin içine taşınacaktır. Kullanıcılarımız bulundukları ülkenin erişilebilirliğine göre birçok
    uygulama ve hizmetten faydalanmaya başlayacaklardır.
    Bilgilerinize sunarız.
  • Güncellemeyi yapmak zorundasınız zaten, fazla kafaya takmaya gerek yok. Ben az önce yaptım, görünürde birşey değişmedi. Türk PSN.
  • otomatik update çok saçma olmuş bence. mesela şu anda oynadığım bir heavy rain var ve move update'i var 1gb'dan daha büyük bir dosya indirmek istiyor. benim de internetim kotalı. bu nedenle sürekli iptal ediyorum o güncellemeyi. şimdi diski taktığım anda bu otomatik update ile kotama tecavüz etmeyecek umarım.
  • güncelleme ne zaman playstation türkiye sitesine düşer playstation dan hata veriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

otomatik update çok saçma olmuş bence. mesela şu anda oynadığım bir heavy rain var ve move update'i var 1gb'dan daha büyük bir dosya indirmek istiyor. benim de internetim kotalı. bu nedenle sürekli iptal ediyorum o güncellemeyi. şimdi diski taktığım anda bu otomatik update ile kotama tecavüz etmeyecek umarım.

sende network settings ten internet bağlantısını Disabled yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

otomatik update çok saçma olmuş bence. mesela şu anda oynadığım bir heavy rain var ve move update'i var 1gb'dan daha büyük bir dosya indirmek istiyor. benim de internetim kotalı. bu nedenle sürekli iptal ediyorum o güncellemeyi. şimdi diski taktığım anda bu otomatik update ile kotama tecavüz etmeyecek umarım.

sende network settings ten internet bağlantısını Disabled yap

büyük ihtimalle internet kapalıyken oynayacağım birçok oyunumu.

• İsteğiniz dışında oyun update yapacağını sanmıyorum....
  • update sadece otomotaik yamalarımı kuruyor bu kadarmı özelliği?
  • Bu ne ya açar açmaz uptade istedi hiçbir ....a yaradığı yok bunların
  • Cross chat gelmesini bekliyordum ama yine yok.
  • PS4 için en az 5 yıl var ne ps4 isteriki
  • aynen öyle arkadaşlar bizim ülke için hiçbir geçerliliği yok updatein. o programlara bizim ülkemizden giremiyoruz.(netflix,hulu vs...)
  • Ya bu japonların beyinlerinin belli bir bölümü kesinlikle çalışmıyor, birşeyleri iyi yapıyorlar da basit bir konuyu nedense düzeltemiyorlar. 30 saat sürüyor bir update ya, çıldırıcam kaç mb indiriyor bu? Abuk sabuk hiçbir halta yaramayan şeyler için update çıkarıyorlar, o da bin saatte inmiyor. Allahın cezası şeyi pc'den sitelerinden indireyim dedim orda da en son 3.66 var. O da 178 mb'mış. Saçmalık ya başka birşey değil. Alacam çekici elime parçalayacam koyduğumun kara kutusunu, atıcam youtube'a en sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufuk Ersoy

PS4 için en az 5 yıl var ne ps4 isteriki

5 yıl sonra bırak PS4'ü PS5 çalışmalarına başlamış olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Nerede var bu açıklama. PS3 için en az 5 en fazla 10 yıl var. Hangi teknoloji ile ps5 gelicek acaba daha ps3te doğru düzgün oyun yok?

Kesinlikle ps4ün çıkmasını istemem ve çıkacağınıda düşünmüyorum PS3 daha ps2nin başarısının yarısı kadar bir başarıya ulaşamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelstan -- 10 Ağustos 2011; 19:48:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Nerede var bu açıklama. PS3 için en az 5 en fazla 10 yıl var. Hangi teknoloji ile ps5 gelicek acaba daha ps3te doğru düzgün oyun yok?

Kesinlikle ps4ün çıkmasını istemem ve çıkacağınıda düşünmüyorum PS3 daha ps2nin başarısının yarısı kadar bir başarıya ulaşamadı.

PS4 için en az 5 yıl olduğu açıklama nerede? Benim elimde açıklamalar mevcut, PS4'ün çalışmalarına başlandığı hakkında birinci ağızdan kaynaklar var. Ayrıca bir konsol hiç bir zaman 11 yıl dayanmaz. Siz diyorsunuz ki PS3'ün ömrü en az 11 yıl. Hatta 9 yıl sonra PS4 çıkmayabilir diyorsunuz.

Bence 2 sene içinde evlerimizde PS4 olacak. 10 yıl sonra bırakın PS4'ün çıkmasını PS5'in evlerimize girmesi lazım.

PS3'de doğru düzgün oyun yok mu? Bence en kaliteli yapımlar PS3'de. O eskidendi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.