Şimdi Ara

PS3 3.70 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wii U'nun da piyasaya girmesiyle bence hem PS4'ü hem de yeni Xbox'ı 1-2 sene içerisinde beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

bugraltu, sana yollanan PIN kodunu da paylaşmışsın Sildim ben mesajdan.http://forum.donanimhaber.com/m_51536531/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51538916 Burada sorunun cevabı var.

Sağolun,dalgınlığıma gelmiş.

• Beyler 3.70 için uk download linki verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Birşey indirirken kaç kb/s hız ile indirdiğimi ve yaklaşık ne kadar süre kaldığını görmek istiyorum artık. Çok zor olmasa gerek. Hı?

Katılıyorum, sanki cok zor birsey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

Beyler 3.70 için uk download linki verir misiniz?

http://duk01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/uk/2011_0810_7ee6b91bbd07dde1e65a0681de66745b/PS3UPDAT.PUP
  • UK hesabımda XBL' de bulunan TV bölümü gitmiş, yabancı forumlarda da buna benzer haberler var. Sizde bu durum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: havuz_görevlisi

UK hesabımda XBL' de bulunan TV bölümü gitmiş, yabancı forumlarda da buna benzer haberler var. Sizde bu durum var mı?

yukarda açıklama var

PS3 System Software version 3.70 - XMB layout değişimi

Video ve televizyon servislerinin sayısındaki artışa bağlı olarak, TV kategorisinin ismi "TV/Video Servisleri" olarak değiştirilecek ve tüm video servisleri bu kategorinin içine taşınacaktır. Kullanıcılarımız bulundukları ülkenin erişilebilirliğine göre birçok
    uygulama ve hizmetten faydalanmaya başlayacaklardır.
    Bilgilerinize sunarız.
  • Ps3 aldığımdan beri bir dünya güncelleme geldi,hani içlerinde kulanıcının faydasına olan neredeyse hiç bir şey yok, özellikle şu hack olayından sonra çıkarılan bütün güncellemelerde ufak tefek değişiklikler adı altında ha bire güvenlik odaklı güncellemeler yapılıyor.Ne adam gibi bir menü değişikliği,ne uzun süredir beklenilen cross chat olayı,tek dertleri korsanı engellemek,birazda orjinal alanlara yönelik adamakıllı çalışmalarda bulunsalar kimsenin
    korsana yöneleceği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Birşey indirirken kaç kb/s hız ile indirdiğimi ve yaklaşık ne kadar süre kaldığını görmek istiyorum artık. Çok zor olmasa gerek. Hı?

Bu özelliği hala neden eklemediler hiç anlamıyorum. Zor birşey olmasa gerek.

Bencede

aynen

• Abi her güncellemelere şikayet ediyorsunuz , sonra PSN Çökünce yandım anam , PSN Gelsin isterse SONY Hergün UPDATE yapsın diyorsunuz.Allah aşkına , yakında Update'lerde şunu diyeceksiniz ; Update yapıyoruz bize beleş oyun versinler...

Yani Update'ler ister güvenlik için olsun , ister yeni güncellemeler getirsin , gerekli . Yapın işte . Ayda 1 saat açık kalacak update makina çok mu zor yani.Bu kadar bağırış , tantana...

Tamam , updateler pek kullanıcı dostu sayılmaz fakat bu kadarda abartılmaz.!
  • Güvenlik vs uptade yapmakta haklilar ama biraz menü,chat vb seylerde yapsinlar insan biraz degisiklik ister
  • quote:

aynen katılıyorum
  • Bu özellikler hep PSN+'a gelmiş, bildiğiniz gibi PSN+ ücretli bir servis ve Türkiye PSN kullanıyorsanız para verseniz dahi bu özellikten yararlanamıyorsunuz.

Dolayısıyla hiçbir işe yaramayan bir firmware olmuş. Trophy'lerin otomatik olarak güncellenmesi falan hoş şeyler fakat bu da PSN+ özelliği. Sony artık artı olarak tabir edebileceğimiz özellikleri hep PSN+'a çıkarır. Bir sonraki nesilde de online oyun XBOX gibi paralı olur. Ama bu rezil XMB ve PSN altyapısına devam ederlerse direkt XBOX'a geçerim. Gerçi PSP2'de yeni iğrenç bir yazılım duyurulmuştu.
  • PSP 2 ps4'ün temelelrini atacaktır PSVitada var sonunda party chat yeni xmb bunlar anca yeni ps4'e .
  • Tüm yeni özellikleri sony ps4 ile beraber getirecek kanaatimce croos chat vb ..
  • versiyonu güncelledim fakat TV/Video services başlığı bence gözükmüyor. "TV/Video Hizmetleri kategorisindeki hizmetlerden hiçbiri kullanılmıyorsa TV/Video Hizmetleri kategorisi XMB Menüsü içinde görüntülenmez" sitede bu yazıyordu. sizde gözüküyormu ?

• Video da tum degisiklikler ve yenilikler anlatiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wegaserhan

versiyonu güncelledim fakat TV/Video services başlığı bence gözükmüyor. "TV/Video Hizmetleri kategorisindeki hizmetlerden hiçbiri kullanılmıyorsa TV/Video Hizmetleri kategorisi XMB Menüsü içinde görüntülenmez" sitede bu yazıyordu. sizde gözüküyormu ?

bendede gözükmüyor acaba niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metedoruk

quote:

Orijinalden alıntı: wegaserhan

versiyonu güncelledim fakat TV/Video services başlığı bence gözükmüyor. "TV/Video Hizmetleri kategorisindeki hizmetlerden hiçbiri kullanılmıyorsa TV/Video Hizmetleri kategorisi XMB Menüsü içinde görüntülenmez" sitede bu yazıyordu. sizde gözüküyormu ?

bendede gözükmüyor acaba niye?

Bende gozukuyor ama hulu vs vs programlarda region hatasi aliyorum yani olsada olmasada birsey farketmiyor
  • Arkadaşlar hortlatıyorum kusura bakmayın ama sormam gereken birşey var. Yaklaşık Temmuzdan Kasıma kadar internet kapalı olarak Ps3'ü kullandım. Şimdi Wifi ile bağlanıyorum ama Psn açılmıyor. 3.70 update diyor. Yüklicem ama %7 de falan hata alıyorum. Modemle Ps3 arası uzaklık fazla. Acabaethernet kablosu taksam bi sorunla karşılaşırmıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.