Şimdi Ara

PS3 320GB SLIM+MOVE+FIFA11 = 565TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FOTOGRAFTAN GORDUGUNUZ GIBI 242 STERLIN = 565 LIRA YAPIYOR. EN UCUZU BU, DAHA UCUZUNU BULAN VARSA SOYLESIN SELAMLAR.

• evet
  • sonuç?
  • fiyat çok ii ben 250 gb slimi 1.100 e almıştım
  • Muhteşem fiyat.
  • Biz alamadıktan sonra ne anlamı var mı isterse sokaktan geçenlere bedava dağıtsınlar
  • Evet arkadasin dedigi gibi biz alamadiktan sonra cokta bi anlami yok keske yurt disindaki fiyatlar gibi olsa burdakilerde
  • evet valla ben ingiliz forumlarini bayagi arastirdim ve buldum sonucta neresi ucuz oldugunu.. bence ingiltereye gidecek bir tanidik bulursaniz 320gb slimi kacirmayin.. tek fiyati 202 sterlin. ben eski kasa ntsc 40gb ps3 umu 350 liraya sattim biraz ucuz oldu ama ne yapalim simdi bu bundle dan getirttiriyorum ingiltereden..

bu arada sizlere bir sey sorayim.. bu move starter pack in icinden sport champions cikiyor mu.. bir kac unboxing izledim youtube dan cikmadi sport champions oyunu.. ancak forumlarda da ciktigi yaziyor bu olayin asli astari nedir..

ikincisi move icin hangi oyunlari onerirsiniz .. start party cok iyi bana gore, bir de the shoot oyunu.. bir de fps oyunlari icin move controller gerektigini gordum, mag move versiyonunda adamlar iki pack i de kullaniyorlardi biri yonlendirmek biri de ates etmek icin..

ingilterede move controller 17 sterlin aklinizda bulunsun..

ingiltereden oyun siparis edebilirsiniz ancak oyun getirebilirim bir de move kamerasi getirebilirim. ona gore bildirebilirsiniz, kargo icin 10 tl alicam ankara elden teslim olacak. selamlar.

• Bende ingilteredeyim şuan ama 17 sterline Playstation Move Controller görmedim sizin dediğiniz Playstation Move Navigation Controller olsa gerek.
  • Bende ispanya,almanya,italya,fransa ya gidicem en uygun nerdedir fiyatı nedir ve turkıyeye gelınce oyunu takıp dırek oynuyabılırmıyım bır ıslem gereklmidir lütfen yarım plss ?
  • Telefon numaranı verirsen çok ciddi düşünüyorum görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardus28

Bende ingilteredeyim şuan ama 17 sterline Playstation Move Controller görmedim sizin dediğiniz Playstation Move Navigation Controller olsa gerek.

evet dogrudur dediginizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardus28

Bende ingilteredeyim şuan ama 17 sterline Playstation Move Controller görmedim sizin dediğiniz Playstation Move Navigation Controller olsa gerek.

EVET DOGRUDUR HOCAM MOVE NAVI CONTRLLR DIYORDUM BEN DE.. HMV TECRUBENIZ OLDU MU ? SELAMLAR.
  • arkadaşlar;

ingiltere'den veya almanya'dan ps3 ve oyun almanın garanti vs durumları dışında teknik olarak bir dezavantajı var mı?
    alırken dikkat edilmesi gereken yönler var mı?
  • bir problem olmaz hocam diyelim ki biri geldi trden ps3 aldi sonra kendi yurduna dondu, problem ortaya cikti.. trye makineyi ulastirmasi lazim ki garantisinden yararlanabilsin, cunku aldigi ps3 un provider'i yani distributoru turk firmasi.. bundan kendi ulkesinde yararlanamaz ancak trde yararlanabilir, .. yani yurtdisindan ps3 aldigin zaman ps3 un problem cikarirsa onu tekrar aldigin ulkeye gonderebiliriten olmasi lazim. teknik bir problem yasamazsin dvd izleyebilirsin cunku avrupa ps3 leri 2.bolge ve pal. bizdeki dvdlerin hepsi pal.. maerika olsaydi dvd izleyemezdin mesela.. format farkliligindan dolayi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.