Şimdi Ara

ps3 3d nasıl açılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merahaba arkadaşlar ps3 3d nasıl açılır ekran ayarlarından gerekli ayarları yaptım ama 3dyi ps3 ten nasıl açacağımı hiçbiryerde bulamadım

• Hocam tv 3d ise olur 3d destekli oyunları oynayabilirsin o şekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv 3d şimdi ps3 tv ye hdmi ile takılı 3d yi tv den mi açacağım ps3ten mi 3d özelliğini açacağım eğer tv den 2d yi 3d ye çeviri açarsam çok verimli olmaz ps3ten 3d çıkışı açılmıyor mu
  • hocam 3d tv ye bağlı şuan yanlız görüntü 2d bunu 3d ye nasıl çevireceğim ps3 ayarlarına baktım bulamadım tvden 2d yi 3d ye çevir mi yapayım öyle çok verimli olmaz diye düşünüyorum
  • PS3'ten HDMI ayarlarını baştan yapın size ekranınızın boyutunu soracak, orada doğru bilgiyi girin, zaten 3D oyunlar kendiliğinden açılır, açılmıyorsa oyun içi ayarladan 3D'yi aktif hale getirin ve 3D olarak oynayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

PS3'ten HDMI ayarlarını baştan yapın size ekranınızın boyutunu soracak, orada doğru bilgiyi girin, zaten 3D oyunlar kendiliğinden açılır, açılmıyorsa oyun içi ayarladan 3D'yi aktif hale getirin ve 3D olarak oynayın...

pes 2013 oynamaya çalışıyordum 3d ile oyun içi ayarlarda da yok sanırım bu oyun 3d oynanmıyor
  • hanci86 kullanıcısına yanıt

Hocam yukarıda anlatmıştım, bir de bu videoya göre ayarlayın ekranı, sonra oyundan ayarına girip 3D ayarlarını yapın...

Edit: Şimdi buldum, bu ayarı yaptıktan sonra oyunu başlatın, maç içinde kamera ayarlarına girip 3D seçeneğini aktif duruma getirin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 27 Aralık 2013; 19:28:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ayarların hepsini yaptım yalnız maç içerisinde kamera ayarlarında 3d yok bende ki oyun essentials olduğundan kaynaklanabilir mi
  • Ps3 te 3D oynatma destegi var sen 3D tv den açıcan ps3 ten değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanci86 kullanıcısına yanıt
    Mesajı editleyip nasıl yapıldığını yazdım, bir önceki mesajımı bir daha okuyun, altta yazılı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.