Şimdi Ara

Hala PS3 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
6.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle haftalık karşılaştırma konusu diye yorum atacakların yorum atmamalarını rica ediyorum.

Arkadaşlar şu an PS 4 alma arefesindeyim fakat Ps4 oyun fiyatları can sıkıcı duruyor.

Bu yüzden Ps3 mü almalıyım. Benim amacım güncel popüler oyunları oynamak Ps 3 bu olanağı bana sağlar mı?
    Ve bu saatten sonra 0 ps3 alınır mı? ( Arkadaşlarım ps3 donanımlarının çok eskidiklerini söylüyor.) veya direk ps4 alıp yoluma devam mı etmeliyim.
    Ki ps3 alırsam 1-2 kullandıktan sonra Ps4 geçmek olcacak.

Sizce hangisini yapmalıyım.

Lütfen konuyu Xbox PlayStation tartışmasına çevirmezseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel popüler oyunlar için bu saatten sonra ps3 alınmaz. Oyun çeşitliliği için şu an ps3 alınır. Sırf exclusive'leriyle bile bir kaç sene idare ettirecek kadar oyun var ps3'te. Güncel popüler oyunları ucuza oynamak için ps4 alıp psn kardeşliği yöntemini kullanabilirsiniz, oyunlar oldukça ucuza geliyor.
  • ps3 de nekadar çok oyun olsada bence PS4 alınmalı. donanım olarak çok farkli ve uzun ömürlü. şimdi ps3 alsan 1 sene sonra ps4 almak isteyeceksiniz. ps4 alırsanız en az 6-7 yıl kullanırsınız. herhangi bir ps kafeye gidip ps3 ve ps4 arsındaki görüntü farkını görebilrisin.
  • Ps3teki oyunlari oynamadan ps4e gecmek sacma bence. Grafik takintisina da gerek yok, arada su anda cok buyuk fark da yok zaten. Bir seneden once ps4 almaya gerek yok bence. 20 30 lirayla efsane oyunlar alinabiliyor ps3e. Tabii amac single player degil de online takilmaksa ps4 daha iyi bir secim olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 9 Ocak 2015; 21:33:45 >
  • ps3 almak belki ps4 almanızı biraz geciktirebilir ama sırf ps3 ün şaheser exclusive oyunları seni 1 sene götürür. ve bu oyunları sıfır almana gerek yok forumun 2. el kısmından çok cazip fiyatlara bulabilirsin.

yani tabii ki artık nesil yeni nesil devri ama ps3 oyunlarını oynamamak da büyük bir eksikliktir bence. Tabii en nihayetinde maddi durumunu da göz önüne alarak son kararı sen vericeksin. biz sadece tavsiye veriyoruz.

sakın sıfır ps3 almak gibi bir hata yapma utanmazlar hala 850 1000 liraya ps3 satıyolar. ikinci el bölümünde çok temiz oyunlu garantili ps3 ler bulabilirsin. mesela ben haziran ayında 1 sene daha sony garantisi olan 500gb süperslim watch dogs, uncharted3, gt6, red dead redemptıon, the last of us ve f1 2012 yi 600 tl ye satmıştım

Dipnot: Playstation 4 muhtelem bir konsol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 9 Ocak 2015; 21:51:26 >

• Ps3 te 1000den fazla cesit oyun varken ps4 icin erken. God of war 1-2-3 killzone 1-2-3 uncharted 1-2-3 resistance 1-2-3 serileri varken ps4 alinmaz. Ayrica metal gear solid heayv rain gran turismo da cabasi.durdugun kabahat ps3 al 2 yil keyfine bak

• Ps4 alinmali, yeni oyunlar ciktikca canin ceker

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar. Yukaridaki arkadaslarinda bahsettigi gibi eger daha once hic playstation sahibi olmadiysaniz ps3 alinip tamamen efsanelesmis oyunlarini bile oynamak uzunca bir sure goturebilir sizi. Ancak tamamen bütçe ile alakali. Eğer butce ps4 e yetiyorsa ps3 e hiç gerek yok bence

• Ben Xbox 360'ı satıp aldım. Exclusive oyunlar ve ücretsiz multiplayer için tavsiye ederim. Oyunlar Gittigidiyor'da 30 Tl civarı, bitirince satarsınız. Şu anda 15-30 Tl arasına dijital oyunlar da var PSN Store'da. Enpara ile yarı fiyata geliyor. Ancak 12 GB versiyonu yetmiyor sonradan HDD yaptırmak gerekiyor bilginiz olsun.
  • güncel oyunlar için alınmaz. 1 sene sonra zaten artık ps3 e güncel oyunlar çıkmamaya başlar. eğer eski oyunları oynamak istiyorsan god of war, uncharted, heavy rain gibi o zaman alabilirsin ama bunlarında remastered larının çıkacağı konuşuluyor.
  • her ne kadar next gen bana göre fos çıkmış olsa da batman arkham knight için ps4 alabilirim, ya da pc'yi elden geçirebilirim, kararsızım.
  • Hocam paran varsa 4 al. Pişman olmazsın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 baslangic ps4de ps3e çıkardıkları oyunların devamını çıkaracaklar bu yuzden anlamaya bilirsin bence ps3 alman oyunlari bitir o zamana kadar 1000 liraya duser sende alırsın ama ps3 alıp çıkan oyunlarla rahat 3 yıl gecer bence ps3 veya xbox 360 alman ben öle alcam tavsiye ederim

• Alınır ama kesinlikle ucuza alınması gerek. 2. el kısmında hala 700-800 lira isteyen var.
  • Bence ikinci el uygun fiyatlara PS3 alabilirsin. PS4 alasıya kadar da fiyatı düşebilir 4'ün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seatalian -- 11 Ocak 2015; 12:55:36 >
  • Bu aslında biraz da bütçe ile alakalı bir durum bence. Hem günlük, hem de genel anlamda PS-4 konsolu ve oyunları seni bu aşamada zorlayacaksa, biraz da mecburiyetten PS-3 daha mantıklı olabilir.

Sonuçta "en az" 3 sene daha PS-3 oyun desteğinin azalmayacağını düşünüyorum ben.
  • Her türlü alınır.
    6 ay önce 2.el aldım.Deli gibi oynuyorum hala oyunları bitiremedim.1 yıl daha en az oynarım sonra satar ps4 alırım.
  • Konuyu açmış'da konuyu açandan ses seda... PS3 oyunları belli, 2.elde 20-30tl arası satılıyor.
    Oyun kültürünün gelişmesimi önemli yoksa Güncel oyunları oynamak mı?

"PS3mü alam Ps4mü alam" ne bilim ne alacan Haftalık bu konunun açıldığını bildiğin halde daha ne demeye aynı sorunsal ile konu açıyorsun, diğer konularda yazmayan farklı ne bekliyorsun...
    ( Arkadaşlarım ps3 donanımlarının çok eskidiklerini söylüyor.) arkadaşın çok zekimiş, Güncel oyun oynamaksa derdin PS4'de alma PS5 bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Ocak 2015; 6:21:23 >
  • Bu hafta sonu 2 konsolu da deneme Fırsatı buldum. Ps3 gerçekten iyi fakat ps4 mükemmel buldum. Şu anki düşüncem 2. El Ps3 alıp efsanevi oyunlarını oynayıp ps4 geçmek. Kısaca dediğiniz gibi yapacam efsanevi oyunları bitirip ps4 alacam.

Peki Ps 3 dual shock 4'e tam olarak uyuyor mu? Internetten titreşim dokunmatik gibi özelliklerin çalışmadığı yazıyordu( yazının tarihi Temmuz 2014)

• ilk konsolumdu ps4 ilk aldığımda lanet olsun demiştim fkt kardeşliği bulunca ounları 40 50tl ye oynaıp satıyom ve başında geçirdiğim zamanların haddi hesabı yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.