Şimdi Ara

PS3 3D OYUN DEĞERLENDİRMELERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
18.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony Bravia 3d'leri Türkiye'ye getirsin alacağım. Kendi cihazlarıyla "uyumları" harika oluyor Sony'in. Bu da öyle olur, yok Samsun, şu bu uğraşamam.
  • Zeki Müren de bizi görecek mi?
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla ps3 3.30 sürümünde stereoscopic (red/cyan gibi gözlüklerle izlenebilen) olarak 3d özelliği geldi. Yoksa ben mi yanılıyorum???3.50 sürümüylede Blu-ray 3D gelmedimi???
    Aşağıdaki linkte görebilirsiniz...Ayrıca en az 4-5 oyun(benim bildiğim) bu özelliği destekliyor.Bu özelliği hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

http://tr.playstation.com/ps3/news/articles/detail/item299959/Hustle-Kings-developer-interview/

buda bi oyun videosu

ikinamoyoutube
    Tokyo Game Show 2009 - Stereoscopic 3D Game : DigInfo
    http://www.youtube.com/watch?v=cnpn81WyK8w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 10 Aralık 2010; 11:35:20 >

• slm arkadaşlar... dün cafede GRAN TURISMO 5 3d oynadım inanın normal görüntüsünden bi fark göremedim fark sadece gözlük takmam oldu o kadar... residentevıl 3d filmini izledim filmi resmen içinde izler gibi olmuştum... oyundada aynı heyacanıyaşıcam dedim ama resmen hayal kırıklığı yaşadım.. film ve oyun arasında bukadar fark olurmu dersiniz... yoksa cafedeki tv led değilde lcd 3didi... farkedermi acaba lcd 3d veled3d farkı... eğer 3d oyunlar böyleyse haftaya tv alıcam kararsız kaldım 3d mi yoksa normal biled tv alsammı diye... bana yardımcı olursanız sevinirim...
  • Azizim ben 3D olarak
    motorstorm, black ops, enslaved oyunlarını oynadım.

gerekten harikaydı...

Ama oyunlarda kullanıan 3D ve filmlerdeki sanırım farklı. Tam film tadı vermesede gerçekten iyi.

Almışken bence 3d tv al...

Samsung c8000 aldım ve inanılmaz bir TV, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: santacruzzz

slm arkadaşlar... dün cafede GRAN TURISMO 5 3d oynadım inanın normal görüntüsünden bi fark göremedim fark sadece gözlük takmam oldu o kadar... residentevıl 3d filmini izledim filmi resmen içinde izler gibi olmuştum... oyundada aynı heyacanıyaşıcam dedim ama resmen hayal kırıklığı yaşadım.. film ve oyun arasında bukadar fark olurmu dersiniz... yoksa cafedeki tv led değilde lcd 3didi... farkedermi acaba lcd 3d veled3d farkı... eğer 3d oyunlar böyleyse haftaya tv alıcam kararsız kaldım 3d mi yoksa normal biled tv alsammı diye... bana yardımcı olursanız sevinirim...

Film oyun arasında fark olur mu? Bu arada led ve lcd arasındaki tek fark kontrasttır.Yardım istiyorsanız,yazınızı daha düzgün yazmanızı öneririm.

• Arkadaşlar ben de Samsung C7700 tv var büyük bir hevesle PS3 160 gb ve GT5 aldım ama tam anlamıyla fiyasko oldu. Öncelikli olarak oyun ayarlarından 3D modunu bir türlü aktif edemedim. Zaten bir başka hayal kırıklığını da 3D filmde yaşadım; cihazı Sony bayinden aldım ve bana ısrarla 3D film izleyebileceğimi söylediler ama ne yaptıysam onu da başaramadım (Versiyonu 3.55 e yükselttim). Samsung marka 3D tvsi olup ta PS3 alacaklara benden şiddetle tavsiye bu söylediklerimi göz ardı etmeyin. Sony nin bu kazığı dumur etti beni. Eşim PS3 ün kutusunu atmamış olsaydı iade edecektim o da olmadı, sanırım bir haftalık cihazı zararına vereceğim isteyene. Sizin de aklınızda olsun almak isteyen olursa faturalı garantili 1 haftalık PS3, 2. kol ve 4 adet oyun (GT5 dahil) ile 900 e bırakırım. Ya da elinde Samsung 3D Bluray player olan varsa takasa da girerim. Tv si Samsung olupta bu sorunları çözen arkadaş varsa da acilen yardımını bekliyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kceyhan

Arkadaşlar ben de Samsung C7700 tv var büyük bir hevesle PS3 160 gb ve GT5 aldım ama tam anlamıyla fiyasko oldu. Öncelikli olarak oyun ayarlarından 3D modunu bir türlü aktif edemedim. Zaten bir başka hayal kırıklığını da 3D filmde yaşadım; cihazı Sony bayinden aldım ve bana ısrarla 3D film izleyebileceğimi söylediler ama ne yaptıysam onu da başaramadım (Versiyonu 3.55 e yükselttim). Samsung marka 3D tvsi olup ta PS3 alacaklara benden şiddetle tavsiye bu söylediklerimi göz ardı etmeyin. Sony nin bu kazığı dumur etti beni. Eşim PS3 ün kutusunu atmamış olsaydı iade edecektim o da olmadı, sanırım bir haftalık cihazı zararına vereceğim isteyene. Sizin de aklınızda olsun almak isteyen olursa faturalı garantili 1 haftalık PS3, 2. kol ve 4 adet oyun (GT5 dahil) ile 900 e bırakırım. Ya da elinde Samsung 3D Bluray player olan varsa takasa da girerim. Tv si Samsung olupta bu sorunları çözen arkadaş varsa da acilen yardımını bekliyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekürler.

Eğer arşiv yapmıyorsanız 3d bluray player almanıza gerek yok. Biraz siteyi araştırırsanız harddiskkinize piyasadaki tüm 3d filmleri indirip tv ye bağlayarak seyredebilirsiniz.Güncel filmler anında nete düşüyor.Hatta en son indirip izlediğim film saw 3d oldu.

• 2 aydan fazladir 3d tv kullanicsym cok guzel filmler ve demolar mevcut mkv formatinda hersey dısarda gibi fakat ps3 te grandturismo olsun cod olsun vs 5 para etmez 3d olarak bi tek pasific rift oyununda duman olayı vs var son umudum kill zone 3 bakalm onda ne olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlattım ama biri bana yardımcı olabilirmi Full HD Panasonic Viera G10 ve PS3 var HDMI kablom da uyumlu fakat bir türlü 3D yi ayarlayamadım Black Ops oyununu çalıştırmayı deniyorum birisi detaylı olarak yardım edebilirmi bana nasıl yaparım.Ps3 ve Black ops için nerden ne ayarlamam gerekiyor çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron

2 aydan fazladir 3d tv kullanicsym cok guzel filmler ve demolar mevcut mkv formatinda hersey dısarda gibi fakat ps3 te grandturismo olsun cod olsun vs 5 para etmez 3d olarak bi tek pasific rift oyununda duman olayı vs var son umudum kill zone 3 bakalm onda ne olcak

Hocam evet??!!bekliyoruz izlenimleri...Bildiğim kadarıyla killzone "işte budur!!!" oyunu 3d için..yani 3d nin en mükemmel gözüktüğü ve gerçekten etkileyici olduğu oyun bu diye biliyorum...hemen alalım izlenimleri...bir de tv-monitör markası nedir..?
  • arkadaşlar bende samsung 46d 7000 3d led tv var şimdi playstation 3 alıp 3d oyun oynamak istiyorum ama bir arkadaşımda normal kasa 120 gb bir konsol var acaba ben bu normal kasayı alsam gene 3d oyun oynayabilirmiyim yani bu ps3 de 3d olayı yazılımsal bir olaymı yoksa konsoldan mı bu konuda yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • yahu 3d tv alacağım ama ben zaten dereceli gözlük kullanıyorum ben nasıl kullanıcam peki bu aleti? lens tak diyebilirsiniz ama onuda doktor önermiyor işte vallahi moralimi bozuyor bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

yahu 3d tv alacağım ama ben zaten dereceli gözlük kullanıyorum ben nasıl kullanıcam peki bu aleti? lens tak diyebilirsiniz ama onuda doktor önermiyor işte vallahi moralimi bozuyor bu olay.

Gözlüğün üzerine takabilirsin...ki lg nin lm modellerinde (sanırım üst modellerinden birinde) sapsız,gözlüğe klipsle tutturmalı bir gözlüğün de kutudan çıktığını okudum az önce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahya09

arkadaşlar bende samsung 46d 7000 3d led tv var şimdi playstation 3 alıp 3d oyun oynamak istiyorum ama bir arkadaşımda normal kasa 120 gb bir konsol var acaba ben bu normal kasayı alsam gene 3d oyun oynayabilirmiyim yani bu ps3 de 3d olayı yazılımsal bir olaymı yoksa konsoldan mı bu konuda yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Bütün ps3ler 3dyi acar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

yahu 3d tv alacağım ama ben zaten dereceli gözlük kullanıyorum ben nasıl kullanıcam peki bu aleti? lens tak diyebilirsiniz ama onuda doktor önermiyor işte vallahi moralimi bozuyor bu olay.

Gözlüğün üzerine takabilirsin...ki lg nin lm modellerinde (sanırım üst modellerinden birinde) sapsız,gözlüğe klipsle tutturmalı bir gözlüğün de kutudan çıktığını okudum az önce...

Evet lg nin pasif gözlükleri bu şekilde kullanılabiliyor ama aktif gözlüklerde bir yolu var mı bilmiyorum, sırf şu gözlük yüzünden sinemada avatarı doğru düzgün izleyemedim

• PS3 sistem yazılımı güncellemesi 4.31'de hangi özelliklerin bulunduğunu öğrenin.

30 Ekim 2012'de PS3 sistem yazılımı için bir güncelleme yayınlandı. PS3 sisteminizi güncellerseniz, sistem yazılımı sürümü 4.31 olacak ve aşağıdaki özellikler güncellenecektir. PS3 sistem yazılımı 4.31 sürümünü indirmek için PS3 Sabit Disk Sürücünüzde (Sistem Güncelleme) veya çıkarılabilir depolama ortamında (PC ile Güncelleme) en az 200 MB boş alan bulunmalıdır.

Sistem yazılımı güncellemesi 4.31 sürümündeki ana özellikler

Bazı PlayStation 3 formatlı yazılımlarda oyun ekranını donduran bir sorun gözlemlendi. Sistem yazılımının bu sürümü bu sorunu düzeltmiştir.

Not:

Yazılıma bağlı olarak, PS3 sistem yazılımını güncellemeden oyun oynayamayabilirsiniz.
    Sony Computer Entertainment tarafından bir ağ veya disk ortamı üzerinden sağlanan resmi güncelleme verilerinden başka verileri kullanarak güncelleme yapmayın. Ürün belgelerinde veya bu sitede açıklanan yöntemlerden başka bir yöntemi kullanarak güncelleme yapmayın. Eğer başka bir kaynaktan alınan verilerle, başka bir yöntemle veya herhangi bir biçimde değiştirilmiş bir PS3 sistemi ile güncelleme yapılırsa, PS3 sistemi düzgün çalışmayabilir ve resmi güncelleme verilerini yükleyemeyebilir. Bu eylemle rden herhangi biri PS3 sistemi garantisini geçersiz kılabilir ve Sony Computer Entertainment'tan garanti hizmetleri veya onarım hizmetleri almanızı etkileyebilir.

EN SON 4,31 ÇIKTI RESMİ SİTEDEN İNDİR

• epson tw550 projeksiyon aldım, ps3 üm 3.55 versiyon bunda 3d oyun oynanırmı ? birde cihaz hd ps3 full hd oyun kalitesi için full hd şartmı arada yaklaşım 1000 tl fark var projeksiyonlarda. bu hafta geri verebilirsem cihazı en ucuz full hd sini alacağım ps3 bu şekli ile 3d desteklerse iyi olurdu. umarım baş ağrısı yapmaz. gözlük olayı berbat bir durum gerçektende
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.