Şimdi Ara

ps3 550ytl ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben pek güvenemedim arkadaşlar 550 ytl ps3 olurmu diye kendi kendime sordum kişinin satış hakkını kesmemek bişey yazmadım ama önce size sormak istedim
    güvenilirmi bu arkadaş tanıyan varmı içinizden almammı tavsiye edermisiniz

• istanbuldaysan git bak
  • ps3 550ytl ?

OLMAZZZZZ
  • kendisinden resistance ve genji aldım ankart ekrankart sattım sorunsuz oldu
    20gb ntsc/j satıyor ihtiyaçtan
  • İmkansız birşey değil ama bencede 550 YTL'ye 20 GB'lık PS3 bile bulamazsın sıfırı geç 2. el bile bulamazsın ya satan adamın çok parası var zararına satıyor yada PS3'de bir sorun vardır çünkü bu olay çoook ama çoook zor ihtimal bile vermiyorum.
  • arkadaşla görüştüm msn den kardeşe full kutu içerigi ile beraber 550 dedim ilanımda duruyor gel dedim bak gör istedigin kadar bak dedim oyna görürsen bişeyin alma dedim baktım oyalamaya çalışıyor
    ölücü biraz 490 olmazmı wii veryim yok psp olurmu bizde olmaz dedik cihazın bir kusuru yok beyler istanbulun yakın çevresinden gelip bakabilirler oyunu takar istedigi kadar kontrol ettiriim
    ucuza vermemin sebebi borç ödüycem anlık bütçe sıkıntım var oyüzden aklınıza başka bişey gelmesin forumdan bir tek mirror mask ile alışverişim oldu
  • tabiki olur sifiri 700 ytl o aletin ikinci elin 550 ytl olmasi normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aletin sıfırı 740 lira.2-3 ay oynayıp 200 lira eksiğine satmak mantıklı.550-600 arası gayet normal fiyat.650 pahalı bir fiyat.Alan kişi 3 ay makineyle oynayacak sonra 100 lira eksiğine satacak.100 liraya o keyfi ben de yaparım her makineyi öyle satacağımı bilsem.Millet bu forumda satarken sanki piyasada hiç olmayan malı satıyor gibi burnundan kıl aldırmıyor.Banlı core paketi 500 liraya satan var ki ben 400 liraya premium banlı alet aldım ntsc-u dükkandan.Milleti sıcaklar çarpmış malını satarken uçuyor fiyatlarda başka birşey değil.Bu arkadaş normal bir fiyat koyunca dolayısıyla garip gibi gözüküyor.
  • teşekürler myfrenco luckymaster aynen dedigin gibi 650 fiyat biçiyorsun sıfır 730 diye almazlar 550 fiyat çekince affallıyorlar fesat oluyorlar arzalımı fake mi vardır birşeyi
    buyrun gelin görün deneyin hatta zamanınız varsa istediginiz kadar bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom27 -- 16 Temmuz 2007; 0:01:41 >
  • O zaman senin adına sevindim hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom27

teşekürler myfrenco luckymaster aynen dedigin gibi 650 fiyat biçiyorsun sıfır 730 diye almazlar 550 fiyat çekince affallıyorlar fesat oluyorlar arzalımı fake mi vardır birşeyi
    buyrun gelin görün deneyin hatta zamanınız varsa istediginiz kadar bakın

ne desem bilemiyorum ama şu bir gerçek ki sizi kutlarım açık sözlülüğünüz için umarım makinayı satıp kredi kartı borçlarınızı kapatabilirsiniz
  • İyi fırsat aslında :)
  • ps3 alırsamda 80 gb alırım en güzelinden madem alıom en iyisi olur
  • Amerikadan getimişse 590 ytl anca, o ne ole 550 ytl :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.