Şimdi Ara

PS3 alacağım Lütfen yardımcı olun :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar PS3 Alıcam fakat şu ''PAL VE NTSC'' olayları kafamı karıştırıyor.Ve Bazı sorularım Var;

1.SORU )İlk Sorum ve ANA PROBLEMİM ; PS3 ü aldıktan sonra bu cihaz ile ;http://www.bimeks.com.tr/urun/142697/s-link-sl-hvs10-hdmi-to-vga--audio-cevirici.aspx Vga Monitörümü bağlayabilirmiyim ? Çoğu kişi yapmış ama yinede sormakta fayda var... [VGA MONİTÖRÜMÜ RESİMDE ATTIM. 19'' CASPER DİR] EVDE TELEVİZYON YOKTUR SADECE BU VGA MONİTÖR VARDIR.

2.SORU )Ben Bu PS3ü VGA Ya Bağladıktan sonra bu dönüştürücü cihaz Isındığı zaman ps3 üme ve VGA monitörüme zarar verirmi ? Ve bağlandığı zaman KAÇ P görüntü kalitesinde olur ? veya görüntü kalitesi nasıl olur ? Cihaz : [1440X900 / 16:10] Ve,Görüntü Kalitesi Çok değişirmi ?

3.SORU)PS3 Alacağım fakat bu NTSC VE PAL Olayları var Ben şimdi Sadece PS3 oyunu oynayacağım ve internette gezineceğim , Oyunlarıda orjinal alacağım hangisini aldığım fark edermi ?

4.SORU)PS3 Kolunda İleri Tuşu Normalde Fakat NTSC De 'dir Şimdi ben NTSC Alsam Bunların yerlerini değiştirebilirmiyim ?

5.SORU)BU Vga Monitöre Bağlama işleminde PAL Olduğu zaman sıkıntı olmadığını biliyorum, Fakat NTSC ALSAM VGA YA BAĞLANIRMI ?

6.SORU)PS3 Ü TÜRKÇE İŞLETİM SİSTEMİ YAPABİLİYORMUYUM ? VE OYUNLARIN HEPSİNDE TÜRKÇE VEYA İNGİLİZCE ALTYAZI OLUYORMU ?

7.SORU) ucuzbudur.com Güvenilirmidir ? oradan konsolu alsam bir sıkıntı çıkarmı lütfen yardım edin..

LÜTFEN BU SORULARIMA BİR AÇIKLIK GETİRİN...

PS3 alacağım Lütfen yardımcı olun :( PS3 alacağım Lütfen yardımcı olun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulfamet -- 22 Ocak 2015; 21:39:05 >

• 1) O cihaz çalışır yalnız fiyatı çok yüksek. 25-30 lira civarına da bulunuyor ancak dikkat etmen gereken nokta kablonun düz kablo değil de resimdeki gibi arasında devre olan tarzdan olması lazım.

2) Monitörün çözünürlüğü neyse onu alırsın.

3) Bluray film izlemeyeceksen PAL-NTSC farketmez.

4) JB yapınca değiştiriliyor ancak her modele JB yapılmıyor zaten orijinal oynayacağım demişsin o yüzden NTSC-J konsol alırsan tuşların yeri farklı olacak diyelim.

5) Farketmez.

6) Evet işletim sistemi Türkçe ancak her oyunda Türkçe altyazı bulamazsın.

7) Bir şey diyemeyeceğim hiç kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

1) O cihaz çalışır yalnız fiyatı çok yüksek. 25-30 lira civarına da bulunuyor ancak dikkat etmen gereken nokta kablonun düz kablo değil de resimdeki gibi arasında devre olan tarzdan olması lazım.

2) Monitörün çözünürlüğü neyse onu alırsın.

3) Bluray film izlemeyeceksen PAL-NTSC farketmez.

4) JB yapınca değiştiriliyor ancak her modele JB yapılmıyor zaten orijinal oynayacağım demişsin o yüzden NTSC-J konsol alırsan tuşların yeri farklı olacak diyelim.

5) Farketmez.

6) Evet işletim sistemi Türkçe ancak her oyunda Türkçe altyazı bulamazsın.

7) Bir şey diyemeyeceğim hiç kullanmadım.

1) Kardeş işte o bimeksdeki ni alsam oluyor yani ?

2) 1440x900 Çözünürlük var 720 P Felan alabilirmiyim ? Ve Görüntüde bozulmalar aksaklıklar olurmu ?

3)Her şeyi yapacağım. Pal'mı Almam Gerekli ?

4) Ben Normal Paldaki standart kollardan istiyorum Palmı almam gerek ?

6) Türkçe altyazı değilde İngilizce varmı _?

Bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulfamet -- 22 Ocak 2015; 15:19:29 >

• 1) Evet onu alırsan olur. Bazıları bazı makinelerle uyumsuz olabiliyor ama çok büyük ihtimal çalışacaktır.

2) 720p alırsın, upscale sebebiyle görüntü kalitesi düşebilir ama rahatsız etmeyecektir kesinlikle, aynı çözünürlüklü monitörle oynadım zamanında hiç sıkıntı çekmedim.

3) Bölge kilidi olayı birkaç bluray filmde var sorun yaşamayayım dersen PAL almakta fayda var hem kol konusu da düzgün olmuş olur.

6) İngilizce altyazı bütün oyunlarda var sayılır. Yani oyunun içinde altyazı seçeneği varsa İngilizce de vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

1) Evet onu alırsan olur. Bazıları bazı makinelerle uyumsuz olabiliyor ama çok büyük ihtimal çalışacaktır.

2) 720p alırsın, upscale sebebiyle görüntü kalitesi düşebilir ama rahatsız etmeyecektir kesinlikle, aynı çözünürlüklü monitörle oynadım zamanında hiç sıkıntı çekmedim.

3) Bölge kilidi olayı birkaç bluray filmde var sorun yaşamayayım dersen PAL almakta fayda var hem kol konusu da düzgün olmuş olur.

6) İngilizce altyazı bütün oyunlarda var sayılır. Yani oyunun içinde altyazı seçeneği varsa İngilizce de vardır.

Sağolasın.. Başka birşeyler söliyecek kişiler varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.