Şimdi Ara

Ps3 alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha önce hiç playstationum olmadı, almayı düşünüyorum. Aklıma takılan bir kaç nokta var. Yardımcı olursanız çok sevinirim;

-İnternet bağlantım yok. Cihazın sürümünü yükseltme şansım da yok o yüzden. Bu ne gibi sorunlar çıkarır.

-Offline oynayabiliyorum değil mi?

-Sürüm yükseltmediğim için oyun çalıştırmama sorunu olur mu?

-Orjinal oyun edinmeye çalışacağım ama bütçem belli. Bu cobra ode dedikleri olaya bulaşsam ban yer miyim? Aslında o kadar büyük bir mesele değil şimdilik ama interneti tekrar bağlatırsam psn nimetlerinden yararlanmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunları yavaş yavaş alabilirsin mesela,bir oyun al mesela The Last of Us al bitir bitene kadar elinde bir miktar para birikir onunla başka bir oyun al yada bitirdiğin oyunları takas yapabilirsin :-) Ayrıca 2. el ile oyunları çok daha ucuza getirebilirsin.
    Ayrıca offline oynama tabiki de var merak etme :)

[Bildiklerimi yazdım hatam varsa affola]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Oyunları yavaş yavaş alabilirsin mesela,bir oyun al mesela The Last of Us al bitir bitene kadar elinde bir miktar para birikir onunla başka bir oyun al yada bitirdiğin oyunları takas yapabilirsin :-) Ayrıca 2. el ile oyunları çok daha ucuza getirebilirsin.
    Ayrıca offline oynama tabiki de var merak etme :)

[Bildiklerimi yazdım hatam varsa affola]

Zaten korsana bulaşmayı pek düşünmüyorum. Dediğin gibi yavaş yavaş oynamak zorundayım zaten yaza kadar ve aldığım oyunu didik didik etmeden bırakmam. Patchler hakkında bir bilginiz var mı peki?

• Tipitina T kullanıcısına yanıt
    Patchler sanırım internete bağlandığında yükleniyor.Yani internet olmadan güncellemen mümkün değil.Bende en kısa zamanda para biriktirip PS3+GTAv almayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca interneti bağlattıktan sonra kardeşlik sistemini dene bir çok oyunu ucuz bir şekilde alabilirsin şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipitina

Beyler daha önce hiç playstationum olmadı, almayı düşünüyorum. Aklıma takılan bir kaç nokta var. Yardımcı olursanız çok sevinirim;

-İnternet bağlantım yok. Cihazın sürümünü yükseltme şansım da yok o yüzden. Bu ne gibi sorunlar çıkarır.

-Orjinal oyun edinmeye çalışacağım ama bütçem belli. Bu cobra ode dedikleri olaya bulaşsam ban yer miyim? Aslında o kadar büyük bir mesele değil şimdilik ama interneti tekrar bağlatırsam psn nimetlerinden yararlanmak isterim.

ps3 alıcaksan kesinlikle 160 gb veya üstü al

vesiyonu yükseltmemem psn store ye giriş yapamassın ve online oyun oynayamassın ama zaten internet yokmuş onun dışında sorun çıkarmaz

çakma oyunu yok çiptir felan filan bulaşma sonradan orjinal oyun alırsan çok kötü şeyler olur

offline oyun oynayabilirsin ama şöyle bir sorunla karşılaşmıştım sistemim 3.30 du mesela bir oyun aldım yeni çıkan oynlardan vesiyonu yükseltmeden giremedim oyuna

ama sen yeni alıcağın için en son versiyonunu almış olursun zaten sorun çıkıcağını pek sanmam

iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci2013

quote:

Beyler daha önce hiç playstationum olmadı, almayı düşünüyorum. Aklıma takılan bir kaç nokta var. Yardımcı olursanız çok sevinirim;

vesiyonu yükseltmemem psn store ye giriş yapamassın ve online oyun oynayamassın ama zaten internet yokmuş onun dışında sorun çıkarmaz

çakma oyunu yok çiptir felan filan bulaşma sonradan orjinal oyun alırsan çok kötü şeyler olur

offline oyun oynayabilirsin ama şöyle bir sorunla karşılaşmıştım sistemim 3.30 du mesela bir oyun aldım yeni çıkan oynlardan vesiyonu yükseltmeden giremedim oyuna

ama sen yeni alıcağın için en son versiyonunu almış olursun zaten sorun çıkıcağını pek sanmam

iyi oyunlar

bende almayı düşünüyorum 12 gb alsam bir işimi görmez mi? pes-gta-nfs ağırlıklı oyunları oynayacağım. orjinal oyunlar oynayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: COTTONS

quote:

Orijinalden alıntı: alemci2013

quote:

iyi oyunlar

bende almayı düşünüyorum 12 gb alsam bir işimi görmez mi? pes-gta-nfs ağırlıklı oyunları oynayacağım. orjinal oyunlar oynayacağım.

dostum şöyle düşün ps3 alırken sadece assasins greed oynuyacaktım ama ne olur ne olmaz diye 320 gb aldım şu anda 27 tane oyunum var ve 300 gb dolu o yüzden en az 160 gb diyorum

• peki orjinal olarak aldığımız oyunları hafızasına kayıt edebiliyor muyuz JB yapmadan??
  • quote:

peki orjinal olarak aldığımız oyunları hafızasına kayıt edebiliyor muyuz JB yapmadan??

ben denedim ama yapamadım belki yapılıyordur emin değilim
  • quote:

peki orjinal olarak aldığımız oyunları hafızasına kayıt edebiliyor muyuz JB yapmadan??

öyle bi dünya yok hocam bencede 2. ele yönel fiyatlar epey uygun bide psn plus öneririm her ay çok iyi oyunlar geliyor
  • Teşekkürler beyler. Bütçen yettiğince uygun bir ps3 alacağım. Yine de son bir sorum var; bu updateleri internet cafeden filan indirip flasha atabilme, sonra da o flashtaki dosyayla update yapma gibi bir şansım var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.