Şimdi Ara

PS3 ALSAM MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ps3 almayı dusunuyorum ama biliyorsunuz ki ps4 de çıktı ben ps3 aldığımda yeni oyunlar gelir mi ps3e yoksa ps3 devri kapanır mı kırdırıp oynuyacağım oyunları bu yuzden ps3 almak istiyorum ps4 daha kırılmadı ve ne zamanda kırılır kim bilir ve bu arada ps3 kırdırdığımızda orijinal oyun alıp online oynayabiliyormuyuz.

• Kardesim bence PS3 devri esas simdi baslamistir yani bir oyun konsolunun bu zamanlar en guzel zamanlaridir bana gore gonul rahatligiyla al vede keyfine bak zaten PS4 du herturlu alirsin iyi oyunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 de oynamadığınız oyunlar varsa alın tabiiki. İkinci el uygun fiyatlarda üstelik aksesuar ve oyun hediye veren bir çok ilan var forumda. Oyunların fiyatları malum zaten. Kırdırmanıza bence gerek yok.
  • Hemen hemen yeni nesle çıkacak olan oyunlar PS3'ede çıkacak. Eğer bütçe PS4'e yetmiyorsa PS3 alınabilir. Oyun konusunda sıkıntı yaşamazsın. 30-50 TL arası ikinci el bölümünde oyunlar satılıyor ki fiyatlar çok uygun.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93066180

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mete357 M kullanıcısına yanıt
    Bence sakın almayın. Ben de yeni PS3 aldım ve gerçekten hiç tatmin etmiyor. Şimdi diyeceksiniz yok efendim God Of War oynadın mı, Uncharted oynadın mı. Evet oynadım hepsi güzel oyun ama Multiplayer modları çöp! Singleplayer ne kadar güzel olursa olsun en fazla 4 günde bitiyor zaten. Ben 4 günde biten bir oyuna 200 tl veremem şahsen. Bence direk PS4 al. PS3 alıp ona bir sürü oyun alırsan canın PS4 almak istediğinde PS3 e verdiğin paralar çok yazık olacak. Zaten bir oyunun fiyatı 200 TL. Yine sen bilirsin ama bence alma. Eğer alıcaksan elimdeki PS3' ü sana çok uygun fiyata da satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Bence sakın almayın. Ben de yeni PS3 aldım ve gerçekten hiç tatmin etmiyor. Şimdi diyeceksiniz yok efendim God Of War oynadın mı, Uncharted oynadın mı. Evet oynadım hepsi güzel oyun ama Multiplayer modları çöp! Singleplayer ne kadar güzel olursa olsun en fazla 4 günde bitiyor zaten. Ben 4 günde biten bir oyuna 200 tl veremem şahsen. Bence direk PS4 al. PS3 alıp ona bir sürü oyun alırsan canın PS4 almak istediğinde PS3 e verdiğin paralar çok yazık olacak. Zaten bir oyunun fiyatı 200 TL. Yine sen bilirsin ama bence alma. Eğer alıcaksan elimdeki PS3' ü sana çok uygun fiyata da satabilirim.

Dostum 200 liraya nerden ne oyunu aldın ps3 için. Ben 200 liraya bi tane en son cikan en popüler ps3 oyunu 2 tane de 1 2 yil önce çıkmış ps3 oyunu alırım

• quote:

Kardeşim ps4 de alabilirim ama bir tane oyuna 200 tl verecek kadar bütçem yok benim kırdırıp oynamak istiyorum iki-üç tanede orijinal alır online oynarım bana fazlasıyla yeter sırf god of warı özlediğim için alıcam zaten bu arada kırdırınca online oynayabiliyormuyuz ?

• Fifa 14' ü Teknosa' da 200 Tl' ye görmüştüm mesela.
  • quote:

Fifa 14' ü Teknosa' da 200 Tl' ye görmüştüm mesela.

Oralardan oyun alinmaz dostum insanlara zerre faydasi yok. Aralin eline dusme sakin. Spotculardan alicaksin. Worldbazaar syd kahraman kons flan. Hepsi gayet guvenilirdir.internetten filan gonul rahatligi ile siparis verilebilir. Orjinal sifir oyunlar. Hiç hir farki yok araldan. Gta 5 250 lira mağazalarda. spotcularda 120 lira ayni oyun ayni bolge. Mesela

• grafik hastası deilsen al gider bi 3 sene bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete357

quote:

Kardeşim ps4 de alabilirim ama bir tane oyuna 200 tl verecek kadar bütçem yok benim kırdırıp oynamak istiyorum iki-üç tanede orijinal alır online oynarım bana fazlasıyla yeter sırf god of warı özlediğim için alıcam zaten bu arada kırdırınca online oynayabiliyormuyuz ?

hem kırdırıp hem de orjinal oyun online oynama şansın yok maalesef.

• mete357 M kullanıcısına yanıt
    Şu saatten sonra "bomba" denilebilecek bir oyun çıkacağını sanmıyorum PS3 için.
    Benim bilgisayarım hiçbir oyun kaldırmadığı için Kasım 2013'de PS3 aldım ben de, yeni sayılır. Oynamadığım daha bir çok oyun var. Oyunları forumun ikinci el bölümünden alıyorum gayet uyguna oyun bulunabiliyor. PS Store'da da indirimler oluyor. Eğer cihazı kırdırırsanız online oynamak gibi bir şansınız kalmıyor.

Ben alın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.