Şimdi Ara

PS3 Avrupa Çıkışı Mart 2007'ye ertelendi... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabrın sonu selamettir başa gelen çekilir
  • bir sony yanlısıydım ama artık yeter bilsem xbox alırdım kasım ayında 17 ay paşalar gibi oynardım oyunumu bu ne ya ezik heriflere bak bi aleti yapamadılar bu kadar ertelemeden sonra sorun blueray hay ben o bluerayin kardeşim koy normal dvd şimdilik sonra çıkar 2. vs hiç ama hiç beyin yok bunlarda gram yok.
  • Neden böyle felaket tellalliği yapılmış anlamadım, Türkiye için değişen birşey yok ki.
    Herkes sanki İngiltere, Fransa, Almanya'da yaşıyormuş gibi yorumlar yapmış, herhalde akıntıya kapıldınız.

Bu Yorumumun Sebepleri :

- Sony'nin PS3 17 Kasım'da Türkiye'de de garantili olarak satılacak diye bir açıklaması zaten yoktu.

- Eğer PS3 yurtdışı garantili alınacak ve orjinal oyun kullanılacaksa, konsol Amerika'da çıkacak olduktan sonra bizim için sonuç aynı.
    Hani Avrupa'da olanlar, garantili olarak o tarihte alamayacakları için üzülebilirler ama Türkiye'dekiler için sonuç aynı !

- Hatta Avrupa'da 17 Kasım'da çıksa bile birçok insan Amerika'dan alırdı. Belki Japon versiyonda bile İngilizce desteği olur.
    Herhalde bazı arkadaşlar Euro/Usd paritesi hakkında pek bilgi sahibi değiller !!!

Sonuç olarak, akıntıya kapılıp vah vahlamaya gerek yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 7 Eylül 2006; 0:57:03 >

• Sony iyi iş çıkardı...

• Sony kan kaybetmeye devam ediyor...

PS3 Avrupa Çıkışı Mart 2007'ye ertelendi...
  • Üretimin bu kadar düşük olmasının ve avrupada çıkış tarihinin ertelenme sebebi "Blueray laser diot" bulma sıkıntısıymış. (artık neyse)

Fakat benim anlamadığım, hadi bu parçayı bulmakta zorlanıyorsunuz, o yüzden 500 bin üretebildiniz. Hadi 100 bin JPY ya, 400 bin Amerika ya, onu da anlarım. Peki yılbaşına kadar 2 milyon adet üreteceğinizi açıklıyorsunuz. O iki milyonun 1 milyonu niye avrupaya gelmiyor??? Mart a kadar erteleme yılbaşına kadar ertele. Dalga mı geçiyosunuz adam mı seçiyosunuz.

Arkadaşlar yukarıdaki paragrafı ingilizceye çevirip sony e mail atalım lütfen.
  • ParacelciuS

Dün bir arkadaş benzer birşey attı bakalım ama oralı olacaklarını sanmıyorum. Piyasada muadili konsollar var alır bakarız keyfimize kendileri kaybeder. Hele gelir standartı çok üstün olan bir Avrupa'lı hemen bir Xbox 360 edinir...
  • Bişey Merak ediyorum...
    Oyun firmaları bu erteleme işine ne diyor acaba..
    Adamlar oyunlarını hazırladılar belki ama piyasaya sürmek için 4-5 ay daha beklemek zorunda kalacaklar.
    bu da maddi açıdan zarar demek. öyle değil mi?
  • Max Pain Killer

Halihazırda çok fazla oyun bulunmuyor zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max Pain Killer

Bişey Merak ediyorum...
    Oyun firmaları bu erteleme işine ne diyor acaba..
    Adamlar oyunlarını hazırladılar belki ama piyasaya sürmek için 4-5 ay daha beklemek zorunda kalacaklar.
    bu da maddi açıdan zarar demek. öyle değil mi?

Öyle birşey olmayacak. Sonuçta PS3 çıkacak fakat avrupa pazarından mahrum kalacak yapımcılar. Ama bu olay avrupa kökenli yapımcıları rahatsız edebilir. Sonuçta yıllar verip uğraştıkları ürünü kendi ülkelerinde pazarlayamayacaklar. Yani avrupaya açılamama çok fazla ekonomik zarara yol açmayacak yapımcılar için.
    Fakat bundan daha fazla zarar verecek olay Ps3 ün beklenenin çok altında üretilecek olması. Yıl sonuna kadar 2milyon adetten bahsediyor Sony. Bu tüm yapımcıları kesinlikle üzüyordur.

• Bana göre 2007 martta çıkması. Çok büyük kayıp değil. Belki çok olsa noel tatilinde ps 3 oynamayı arzu eden avrupalılar biraz üzülmüştür.

17 kasım da almayı bekleyenler şimdi pal makina için mart 2007 yi beklemek durumunda.

Üzülecek bir durumda ps 3 açısından yoktur. Cünkü şu anakadar bildirilen çıkış oyunlarından hiç biri insanı heyecenlandıracak nitelikte değil. Bu yüzden 3-4 ay geçikmenin bir anlamı yok.

Tepkiler doğal. Ama burada microsofttun acele edip konsolu erken çıkardı diye karalama ve saçma sapan yorum yapanlar ne diyecektir.

Asıl bana göre sony konsolu çıkarmakta kesin olarak 1-2 yıl geçikmiştir. Geçikme blu-raydan kaynaklanıyorsa Ps 4 böyle bir sorun olmayacaktır. Cünkü blu-ray teknolojisinin 250 GB kadar sınırı var. Ps 4 de gene blu-ray kullanılacaktır.

Bir başka sorunda sony hep ps nin en iyi pc den üstün olduğu imajı yaratır. Peki mart 2007 de çıktığında vista ve direct x10 destekli grafik kartları takılı pc lere göre gücü ne durumda olacak. Sony hep cell ile övünüp duruyordu.

Oysaki pc donanım pazarında 1-2 yıl çok uzun bir zaman. Kısaca kendi fikrim ps 3'ün uzun soluklu bir konsol olmayacağı yönünde. Hele intel - amd- invidia - ati üreticilerinde 3 yıl içinde cpu ve gpu teknolojilerinde köklü değişiklikler olması durumunda ps 3 kısa zamanda işi biter.

Unutmayın ki günün grafik teknolojisinin çok arkalarında kalan konsollar yeni beklentiler içerisine girmeyi gerektirir.

Şimdi düşünüyorumda xbox 360 sahipleri Dead rising, Pes 6, NBA live 07, Forza Motorsport 2, Just cause, Fifa 2007, NFS Carbon gibi oyunlarla bu soğuk kışı xbox 360 ları başında geçirirken, hala ps 3 çıkmamış olması üzücü

• Yorumları okuyorum da, bu duruma üzülen pek yok, çoğunluğun ağzı kulaklarında !!!

Sony'nin ne kadar seveni varmış yahu !
    Genelde kimin fazla sevmeyeni (düşmanı) olduğunu söylemeye gerek var mı bilmiyorum, tabi ki güçlü olanın (veya öyle olduğu düşünülenin)

Eğer Xbox360, Wii aynı durumda olsaydı, yine aynı şeyleri söylerdim; benim için x, p, w farketmez...

Ancak hakikaten gülünecek bir durum verilen tepkiler !

Bu arada, bakıyorum da yukarıda yaptığım ve Avrupa'da geç çıkacak olmasının Türkiye'eki samimi müşterileri etkilemeyeceği yönündeki yorumlarımı kimse dikkate almamış, herhalde fazla mantıklı bir açıklama oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 7 Eylül 2006; 20:30:14 >
  • TÜrkiyede dahada geç çıkarsa kötü olur :( ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 7 Eylül 2006; 20:49:20 >
  •  PS3 Avrupa Çıkışı Mart 2007'ye ertelendi...

• quote:

Orjinalden alıntı: signore

Yorumları okuyorum da, bu duruma üzülen pek yok, çoğunluğun ağzı kulaklarında !!!

Sony'nin ne kadar seveni varmış yahu !
    Genelde kimin fazla sevmeyeni (düşmanı) olduğunu söylemeye gerek var mı bilmiyorum, tabi ki güçlü olanın (veya öyle olduğu düşünülenin)

Eğer Xbox360, Wii aynı durumda olsaydı, yine aynı şeyleri söylerdim; benim için x, p, w farketmez...

Ancak hakikaten gülünecek bir durum verilen tepkiler !

Bu arada, bakıyorum da yukarıda yaptığım ve Avrupa'da geç çıkacak olmasının Türkiye'eki samimi müşterileri etkilemeyeceği yönündeki yorumlarımı kimse dikkate almamış, herhalde fazla mantıklı bir açıklama oldu

signore haklısın...bende elimden geldikçe mantıklı bi şekilde olaya yaklaşıp izah etmeye çalışıyorum ama forumun cılkını çıkardılar...

• @psikomanyak ( sana demedim üzerine alınma nikin ya o bakımdan )

Senin verdiğin en zekice ve en süperlerinden biri. Gerçekten harkulade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 7 Eylül 2006; 21:49:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

720 $ mı
    Fiyat pahalı ama kart muhteşem tek kart'a SLI yapmış adamlar 1 GB DDR 3 belleği var

Kart gerçekten harkulade.

• bu gidişde 2010
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

www.thisiswaiting.com

En çok bunu beğendim.

PS 3 fanları Ken Kutaragi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.