Şimdi Ara

PS3 Avrupa Çıkışı Mart 2007'ye ertelendi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ülkede konsol oyuncusu olmak ne kadar zormuş be nalet olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: iudex

bu ülkede konsol oyuncusu olmak ne kadar zormuş be nalet olsun

Kesinlikle katılıyorum...
  • Ayrıca kutuya hd kablolar dahil değilmişhttp://www.gamespot.com/news/6157113.html?tag=latestnews;title;2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 6 Eylül 2006; 16:02:08 >
  • ps3 hdmi bağlantı kablosu kullanmıyacak mı zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: iudex

ps3 hdmi bağlantı kablosu kullanmıyacak mı zaten

Orda okursan paketle birlikte gelecek olan kablo hdmı sinyalleri taşıyamayacak.(yani hd sinyalini)
  • bu gecikmeden son derece mutlu olan MS ye nintendoya ve ayrica ereneren arkadasima göz aydinligi diliyorum
  • Ben olaya biraz daha farklı bir yönden bakıyorum. Bence 17 Kasım da piyasaya sürülecek 500 bin adetlik üretim Sony nin kalan prestijini kurtarma çalışmasıdır. Aslında tüm dünyada 17 Mart 2007 ye ertelemek daha çok işlerine gelirdi ama bu kadar reklamdan ve açıklamadan sonra bunu yapmaya cesaret edemediler. Hala üretim maliyetleri çok yüksek sanırım. O yüzden bu kadar kıvranıyorlar.

Daha da önemlisi bu jenerasyonda olmasa bile bir sonraki nesil konsol yarışında Microsoft kesinlikle liderliği ele geçirecek. Şimdi düşünürsek XBOX 360 Kasım 2005 te piyasaya çıktı ve 1 yılını doldurmak üzere. Microsoft elini çabuk tutarsa 2009 gibi 3. nesil konsolunu piyasaya sürer. Sony ise en iyi ihtimalle PS4 ü 2012 de piyasaya sürer. Yani microsoft 3 yıl boyunca konsol dünyasının tek hakimi olur. Zaten 2009 da piyasaya sürecekleri XBOX her anlamda PS3 ü döver gibime geliyor.

Ben 2005 kasımdan beri PS3 bekleyen biri olarak beklemeye devam edeceğim. Ama çıktığında o ilk duyduğumdaki hevesle gider alırmıyım yoksa çıktığı gün XBOX360 mı alırım artık emin değilim. Aslında bu biraz da Microsoft a bağlı. Türkiyeye resmi olarak gelirse XBOX o zaman ibre benim için resmen PS3 ten şaşmış olacak.

Son olarak "Allah cezanı versin Sony , bi Blueray b.kuna kendini rezil ettin tüm dünyaya. İnşallah "konsolumuzun içinde blueray olsun" diyen herifin işine son vermişlerdir "

diyor ve yazımı sonlandırıyorum.

• 7 senedir henüz bir tane doğru düzgün DVD koyamadan şu PS2'lere, kimselerin bilmediği blue-ray'leri PS3'ler için kullanma hevesleri koskoca bir fiyasko olacak bence. Neyse, en azından biz kobay olmayacakmışız.
  • Vallahi biz bunlari konusuyoruz...Türk insanı olarak ekonomik durumumuz bellii...PS3 alacak insan sayısı da belli
    Ya bunun Avrupası Amerikası Japonyası var
    Biz burda buları konuşurken allah bilir oralarda neler konuşulyordur...müthiş tepkiler yükseliyordur (ki onlar bizim gibi sadece böye forumlarda değil oralrda direkt birinci elden yetkililerle cebelleşiyorlardır)
    BencePS3'ten bir başka bomba bekleyin "Tamam alına tepkiler üzerine makina yine eski duyurulduğu tarihte tüm dünyada piyasalarda olacak" diye

Bence "Allah sevdiği kulunun önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş" gibi olacağa benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanda39

BencePS3'ten bir başka bomba bekleyin

Konsolu yeteri sayıda üretemediğimiz için maliyet yüksek olduğu için ve blu-ray diye kendimizi yırttığımız için Avrupa çıkışını ertelemiştik ama baktık yine yırtamıyoruz Amerika ve Japonya çıkışlarıda Marta ertelenmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05

quote:

Orjinalden alıntı: sanda39

BencePS3'ten bir başka bomba bekleyin

Konsolu yeteri sayıda üretemediğimiz için maliyet yüksek olduğu için ve blu-ray diye kendimizi yırttığımız için Avrupa çıkışını ertelemiştik ama baktık yine yırtamıyoruz Amerika ve Japonya çıkışlarıda Marta ertelenmiştir

bak bu iyiydir işte
    Şu da olabilir "Biz baktık zaten o kadar masraf Televizyon karşısında oturup da boşu boşuna zaman öldürmek için verilmez...Biz de duyarlı br şirket olarak PS projelerini toptan iptal ettik...Sony Plazma'ları da beceremedik onları da piyasadan çektik zaten...Bundan sonra sadece üzerinde SONY yazan etiketler satmaya karar verdik...Dünya nüfusunun büyük bir çoğunluğu hala bizim markamızı alıyor garip bir şekilde"

• ParacelciuS;

Aslında tüm dünyada 17 Mart 2007 ye ertelemek daha çok işlerine gelirdi ama bu kadar reklamdan ve açıklamadan sonra bunu yapmaya cesaret edemediler. Hala üretim maliyetleri çok yüksek sanırım. O yüzden bu kadar kıvranıyorlar.

+1

Ayrıca biraz yabancı forumlara bakacağım orada yükselen tepkiler neler diye?
  • quote:

Ayrıca biraz yabancı forumlara bakacağım orada yükselen tepkiler neler diye?

Ben kısaca özetleyeyim;

it's over for sony

This sucks! $ony bites the dust!

hahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahahah (deliren bir arkadaş)

thats why i have a 360 no need to wait for this bull***** from sony. go xbox 360 f,u,c,k sony (sanırım bu korayg )

dirty ladyboy japanese bastards

*****ing sony...yet again europe gets screwed

vs. vs.

Doğal olarak millet veryansın ediyor. Özellikle avrupa tayfası tabi. Aslında keşke büyük bir hareket başlatılabilse de sony ye bir şekilde ders verilse. Amerike ve Japonya da ilk gün hiç satılmasa ne güzel olur.

Sony e duygularını ifade etmek isteyen arkadaşlar için adres service@de.playstation.com

• SONY yapıcaktı dvd li sistem b-ray oturunca da internal b-ray al sana mis gibi sistem, şimdi milleti bekletip duruyo alırım xbox 360'ımı, sonra satıp ucuzlayınca ps3
  • Yok Yaw
    Üzüldüm BAKK
  • Biride Delay,delay,delay ı nut too falan diyor=)
  • yimeyin birbirinizi artık ps3 çıkana kadar en iyisi x360 ps3 çıkana kadar idarelik götürür x360 sonra yallah çöpe
  • quote:

Orjinalden alıntı: bal

bu gecikmeden son derece mutlu olan MS ye nintendoya ve ayrica ereneren arkadasima göz aydinligi diliyorum

sağol canımın içi...ama bakma sen forumlarda kopan yaygaralara burdaki hiçbir kitle ps3 ü alacak durumda değil hemde değişsen ne onuda anlamadım japonya ve amerika da çıkıyor cihaz vakti zamanında al işte 600 euro bayılacağınıza 600 dolar verip alın ne güzel...tabii bulabilirseniz
  • o kadar bekledim birkaç ay daha beklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

yimeyin birbirinizi artık ps3 çıkana kadar en iyisi x360 ps3 çıkana kadar idarelik götürür x360 sonra yallah çöpe
    Ya bırak X360'ı PC ile dewam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.